15

Анонимен

преди 4 години

Не гледам филми с черни.

14

не точно

преди 4 години

До Анонимен 18, не е точно така, могат и да живеят на гърба на другите като повтарят "ами на нас ни е в кръвта да танцуваме и да живеем безгрижно " ... ама трябва и да се плаща пиенето - е, за това сте вие

13

Анонимен

преди 4 години

Много глупав филм.Черният супер-хипер човек.Всичко е черно,всички са черни.Ако всички бяха черни тоя филм нямаше да съществува защото черните освен да се гърмят колят и палят друго не могат.А,и много се размножават.

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя филм така и не го изгледах до края. 3 пъти го почвах и не можах да го издържа.

11

Жалка Холивуска

преди 4 години

помия, заръчана от световния толераски юдо-масоснки глобален елит !аз не гледам Холивидски помий в които има, цветнокожи и хомосексуалисти !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Едно време на мода беше "Черният боздуган"...

9

Анонимен

преди 4 години

Филми насаждащи омраза към белите хора и напълно измествайки ги от екрана. Еврейската холувидска пропагандна машина, която разврати вас и децата ви, за да няма повече брак и семейство, която пренаписа историята дори, винаги има нещо ново и отвратително да предложи. А вие сте готови да платите даже за това. За собственото си унищожение като раса. Не ви делят и 20 години от бъдещите концлагери за бели. Платени с билетите ви за кино и таксите за кабелна. Със здраве да си ги ползвате.

8

Сатира

преди 4 години

Отмъстителите: Война без край - Най доброто което е правено, от поредицата.

7

mn

преди 4 години

Аз пък искам да знам не се нарушват общочовешките права при филм само с ***.

6

Наблюдател

преди 4 години

То бели пантери не останаха, всичко що е пантера ще е черно.

5

Ха ха

преди 4 години

Ами нормално е . 3 години поне са нужни за да се измисли някакъв сюжет който дори и бегло да е свързан с Черния Континент , където от хилядолетия единственото по-значимо събитие е идването на белите мисионери ...... и неспиращите им от тогава безполезни опити да ограмотят тамошните любители на банани.И не съм виждал през живота си по комплексирани индивиди от не*грите .Мразят косата си . Мразят цвета си . Мразят културата си .Мразят историята си .Мразят националните си дрехи. Мразят себе си.

4

:)

преди 4 години

Черната пантера в черна панамера.....

3

Ludoto Lenche

преди 4 години

...tozi film be absoliutna glupust ! Politkorektni nagradi ! .Film s absoliutno nishto zapomniasht se ! Chernite nikoga ne sa dali neshto tsenno za choveshkata tsivilizatsia ! V mantaliteta im e da kradat,da ubivat I da iznasilvat ! Tova e realnostta ! Divatsi I primati ,koiuto sega nalaziha organizirano Evropa !!!

2

ined

преди 4 години

Поредната холивудска боза за да има какво да гледат афроамериканците

1

Анонимен

преди 4 години

Направо ме фърли в тъча с тоя филм. Това да не е еротичен ????