42

До Просо

преди 4 години

Не е нормално кучето да мирише - да няма някакъв кожен проблем, категорично заявявам не е нормално куче да мирише?Да не би да има някакъв кожен проблем, или да се е къпал в морето или други басейни.Не е нормално, да мирише, наистина не е нормално - заведете го на лекар..Да не би ушите му да миришат, но те се почистват веднъж седмично.Съчувствам ви ако казаното от Вас е истина, трябва да откриете причината.Успех!

41

До Просо

преди 4 години

Кучетата не МИРИШАТ.Чисто физиологично и анатомично - НЯМАТ ПОТНИ ЖЛЕЗИ.Не е нормално кучето да мирише!Вижте му *** сакчета - тогава издават миризма, защото периодично трябва да се изстискват, ако се наложи промивка с антибиотици.Какво значи къпане редовно.Куче се къпе два пъти в годината - специални шампоани, ако през останалото време е изцапано с чиста вода.Когато се слагат спотовете за кърлежи и бълхи се чака два дена, за да има ефект.За другите неща, не искам да се хваля!

40

ПроСоТо

преди 4 години

до Ели:-Извинявай,но пишеш глупости!Нямаш си и представа каква чистница е сестра ми!!!!..А по-мияра го къпе най-редовно,води го на ветеринар най-редовно,купува му всякакви пръскала,витамини,каишки,..щуротии....Но по-мияра си вони!..Това е!..Не знам дали се потят кучетата,но при всички положения кожата им се ОМАЗНЯВА от естествените жлези и просто няма как да не мирише!..що се отнася до "ония"..ТИ лично помирисвала ли си някой от "кралските семейства"?Опитай некой път,ако ти се отдаде!

39

Анонимен

преди 4 години

Селяните, когато емигрират в града си взимат домашни животни да им напомнят за село,

38

селянин с BMW

преди 4 години

Имам си една каракачанка на село!През деня е вързана,а като се стъмни я пускам!И цяла нощ обикаля двора!Знае,че в къщата не се влиза!Не разбирам какъв *** трябва да си да мъчиш животното в апартамент!?

37

А аз ...

преди 4 години

Съм безкрайно уморен от цялата тая разправия ... Ще ми гърмите кучето и ще ми крадете и колата след като жена ми умря ... Вземете гръмнете австро-унгареца и цялата разправия свършва много бързо ... ама не нали все Джони ... все Джони да ви върши мръсната работа ... А знаеш ли колко попове има зад тоя австро-унгарски нецар.

36

Ели

преди 4 години

Накрая и да не се омъжваме - мъжете цапат тоалета, потят се, хъркат и имат косми.По същата логика да не раждаме деца - защото без контрол вършат нужди, цапат, реват и събират *** от улиците.Хигиена бре хора и възпитание, възпитание.Утре ще ни кажете и какво да ядем? Вечно сте недоволни!Ако може сами да сте на тази планета най-добре.Българите сме верно... не народ...

35

До Просо

преди 4 години

Ели:Не искам да обидя сестра ви, но липса на хигиена, за която не е виновно кучето.А човекът, не напразно кралските семейства имат кучета - коргита, Виктория -Колита, в цял свят елитите имат кучета, само в БГ пречат.Истината е, че какъвто е човек към себе си, такъв е и към животните, по същата логика да не гледаме коне, да не плуваме с делфини, и да не ходим в гората, че има мечки.А дете отгледано с домашен любимец, е най-щастливото дете.Кажи на дете куче, кон, папагал и виж ЩАСТИЕТО!

34

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ ДА СА С ПО-ЗДРАВИ СЪРЦА, НО ЗА МОЗЪЦИТЕ ИМ НЕ Е СЪЩОТО ВЯРНО.

33

Пенсионер

преди 4 години

До Ели 23 Без куче , цветя и тъща в къща.Поговорката е моя и е патентована.

32

Питам

преди 4 години

До Имал съм кучета 18 ***..от от съседни вход е вързал 3 кучета пред блока. Нищо не работи и храни кучетата само с хляб. Бяха 4 , едното умря от глад.Къде да се оплачем ?

31

Анонимен

преди 4 години

Хората, които имат куче по принцип са ***, затова са го взели.

30

сексолог

преди 4 години

Основно в апартаменти се отглеждат кучета от самотно живеещи жени, на и над средна възраст. Кучетата са предимно мъжки. Защо, сетете се сами !

29

бг

преди 4 години

Човешко жилище в което се отглежда куче смърди на пор-вдовец. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

ДртПрч

преди 4 години

Смрад, косми, съсипани мебели...И с какво това помага на сърцето? Можеби кардио тренировката с прахосмукачката?

27

ПроСоТо

преди 4 години

сестра ми имат "куче"..Отглеждат го в апартамента...Това добиче така е ОВОНЯЛО цялото жилище,че просто е гнусно да влезнеш.Разбира се,ако им кажеш,ще ти изтръгнат сърцето..Да не говорим,че цялото стълбище е ТЕЖКО ОПИКАНО от тоя.."лубимец".............Изобщо,както отбелязах ОТ ОПИТ,кучкарите са особена категория двукраки...Всъщност,кучето ДРЕСИРА стопаните си,а не обратното!!Те му стават СЛУГИ..

26

Анонимен

преди 4 години

КУЧЕ У ДОМА - КЪСА НЕРВИ, МОКЕТИ, МЕБЕЛИ, ДАМАСКИ

25

ПроСоТо

преди 4 години

както и да е,някой го отрови и улицата миряса..ЗА ИЗВЕСТНО време.СЕГА,друг съсед има "чедо" на въпросния по-мияр,който е наследил майка си.ВСЯКА вечер в 10 часа започва да скимти,***,подсвирква поне два часа..БЕЗ ПОВОД!Прави същото в 2 часа през нощта и сутрин на зазоряване.положението е кошмарно!..разбира се,със съседа се разбираме добре,но ако му кажа,ще си развалим отношенията....кучкарите са ОСОБЕНА ПОРОДА ДВУКРАКИ,с тях не можеш да се разбереш..

24

кинолог

преди 4 години

До Ели... Чисто куче е като овца стръвница, козел единак, граблив заек или куца змия ! Няма такова животно ! Кучето, макар и произлязло от вълка и с 1/3 мозък по-малък, поради затъпяване свързано с човешко отглеждане, си има инстинктите да си осмърдява територията ! Кучетата миришат тежко и гадно. Вонята им се пропива трайно в дома на неумните им отглеждачи !!! Куче се отглежда извън помещенията обитавани от хора !!! Капиш ?!?

23

ПроСоТо

преди 4 години

хм!..Не знам колко са по-здрави сърцата на кучкарите,но мога да ви кажа,че НЕРВИТЕ на съседите се разболяват...Ето например:-В съседната къща имаше един..невероятен зъл ***,с размер на голяма котка..тоя същия ВСЯКА ВЕЧЕР подаваше *** от оградата на съседите и лаеше та се късаше С ЧАСОВЕ!!!..БЕЗ ПОВОД!Всичко това ставаше под прозореца на едни възрастни хора,мъжът имаше проблеми със сърцето..та си представям как е кънтяла стаята им ,защото през лятото прозорците са отворени..