40

Анонимен

преди 4 години

До 20Драгоо,Драгоо,личи си не си излизал навън, куче тъпо.

39

Анонимен

преди 4 години

Този завой ми е до болка познат от време оно. Там винаги е имало една огромна дупка, която кардинално решаваше въпросът, както с вземането на завоя, така и трудността за ускорение в последващия прав участък по нанадолнището. Нямаше мантинели, имаше едни каменни стълбчета с котешки очички. Нямаше катастрофи!

38

Анонимен

преди 4 години

"Какво се промени?" Стана по-зле. Все още има по 3 жертви на ден от катастрофи. Никой не спазва правила, мнозинството преселници не разпознават знаците. Новите пътища се разпадат или потъват за месеци. Други не са ремонтирани от 50 години. Книжките се раздават на всеки, но няма кой да им ги взима. ДПС си управлява със сателити. България я делят месеци от фалит и разпродажба.

37

Анонимен

преди 4 години

НИЩО.

36

Всичко перфектно

преди 4 години

До Анонимен 36: Пътят е бил "перфектен" докато не са взели проби за да се види истинското му състояние. А как е бил приет след последния ремонт като перфектен това никой не казва. Да, знаело се е какво може да стане и точно това е станало, остава (според теб) да кажем, че и инцидента е бил планиран.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25 абе ти наистина ли си толкова умен или се правиш на такъв

34

Анонимен

преди 4 години

Шофьорът е карал с превишена скорост, ограничението е било 40 км, а той е бил с поне 60. Знаците са за да се спазват!

33

Анонимен

преди 4 години

Пътят си беше перфектен и опасният участък беше обозначен. Даже имаше схема какво точно може да се случи и се е случило точно това. Дър тия мало умник е е возил и други екскурзии и много добре е познавал пътя, просто е блял. Вместо да си признае вината и да си посипе главата с пепел, този божурищки сел так вече е започнал да си верва, че е невинен. А на съвестта му висят 17 човешки живота.

32

Нона

преди 4 години

До ЧичоЧичееее,точно заради този,България мнооооого скоро ще изчезне!

31

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 33: От това, което си написал, излиза, че тези, които си купуват стари коли са виновни за това, че опасният път продължава да е опасен. Сигурно хората от Своге, особено роднините на жертвите, не мислят така.Идват избори, и не е зле Бойко да отиде и да отреже лентата на новата мантинела

30

Анонимен

преди 4 години

Какво се промени?! *** продължава да купува раздрънкани BMW-та и да се перчи по пътя без да има дори адекватни гуми. Качил се в BMW Е60, мисли се за мафиот. Казвам го като човек, чиято заплата на месец е колкото подобна бракма и каращ сериозен автомобил (отново подобна марка). *** манталитет няма- там е проблемът. Великият водач на този автобус да е спазвал правилинка. Разни митове и легенди за хлъзгав асфалт (не отричам, че е възможно) не са релевантни при превишена скорост.

29

Анонимен

преди 4 години

То и тъпъна думка че булката е честна и почтенна ама аз вярвам на дядовия си

28

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв филм пътища правени преди 30 Г. да са перфектни освен в болните фантазии,ако не са ползвани.

27

Анонимен

преди 4 години

Как може пътища правени преди 30г. да са още здрави пък сега не могат да изкарат и 2г. А иначе бития си бит евания си е еван парите ги нема. И виновен нема

26

гост

преди 4 години

Герб - филиал на БКП, имало е от кого да се научат.

25

Анонимен

преди 4 години

Никой не е крал повече от престъпната Шайка ГЕРБ.Крадат от всичко - дори от материалите за пътната настилка.Истинско безобразие.

24

Анонимен

преди 4 години

А защо умишлено се замита и вината на шофьора(превишена скорост,няма пътен лист,подпис за технически преглед и от медицинско лице,няма списък на превозваните хора или издадени билети)?Може би защотое от БСП не трябва да носи отговорност!

23

Анонимен

преди 4 години

Та те бай ви Тошо не наказаха, искате слугата му да накажат.

22

?????

преди 4 години

Какво да се промени, бойка си е пак на власт.

21

Анонимен

преди 4 години

Станишев беше занесъл сгурия в парламента от строящите се нови магистарли на ГЕРБ. Те му се смееха, че не разбирал от магистрали.Тук сложили варовик, вместо чакъл. Пак са били големи разбирачи мафиоти по гражданско строителство.