21

Анонимен

преди 4 години

За съжаление това за което говориха - Нов Световен Ред е вече факт и прогреса е резултат от хорската лакомия и консуматорския модел. Определени страни подържат изкуствен стандарт на база на търговия и всички други имат затихващи функции. Вече няма нищо стойностно, защото дори храната стана само стока.Няма как това да продължава вечно. Просто Земята се задъхва от какво ли не, като се почне от безконтроното нарастване на населнието, та се стигне до еко-двуличността на Запада.

20

Анонимен

преди 4 години

ще получат каквото заслужават,накрая ще имат една утъпкана от *** земя,унищожена от ерозия и напълно безплодна,суша и липса на вода ще направят и реката маловодна и ***,но сега гледат само към джоба си.Знам и какво му е казал тръмпи на президента им-Поддържай огъня аз ще дойда да се направя на герой и ще гася с вода и бензин,първото за пред журналята,второто кат си тръгнат

19

Председателя Си

преди 4 години

От както китайците разбраха, че ориза е само за гарнитура, потреблението на месо в световен мащаб се увеличи драстично.Затова и експорта на говеждо и соя от Бразилия, се вдигна многократно.

18

Анонимен

преди 4 години

Зад пожарите в Амазония - световният апетит за говеждо и соя от Бразилия------------Не, не и пак не!!!!Това не може да бъде истина с такъв проамерикански и още по-силно произраелски президинт на Бразилия като Жаир Болсонаро!!!!!!Само Путин ще да е виновен!Той пак е изпратил двамата си супер агенти Баширов и Петров, но този път вместо газ "Новичок", те са носили Увеличителни Лупи, с чиято помощ са запалили пожарите в Амазония!!!!!-)))))))))

17

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах защо САЩ трябва да помагат след като клиента е Китай, Европа и Близкия Изток????

16

V

преди 4 години

Тука имаме един пожарникар дето не ни трябва .Да го пращаме там .Ама да не го връщат .Накрая да го пуснат у джунглата .Той не мой се оправи .И тука не мой да се оправи значи и там ще си остане само фейса му пуснете и да си седи при май.муните .Те са една идея по умни от него

15

ООН го доказа

преди 4 години

Интернационалния Панел за Промените в Климата към ООН, препоръчва веганизма, на база на научни изслевания на група от 107 учени. Най-ефективните мерки срещу замърсяването, е правителствата по света да направят преход към веганизъм на всички нива на обществото. За да се избегне глобална катастрофа, не е достатъчно да спре употребата на изкопаеми горива, но и да се закрие животновъдството. Освен това веганизма осигурява по-добро здраве и дълголетие, от храненето с мър ша.

14

Ясен Желязков

преди 4 години

Доста маймуни се навъдихме на Земята и всеки иска да консумира, при това да е евтино и с някакво приемливо качество. На милиарди деня им започва с чаша кафе от Бразилия, подсладено със захар от Бразилия, пушейки цигара със отчасти бразилски тютюн. Не е и само това, обичаме шоколади и всевъзможни какаови (от истинско какао) изделия. Само изгорените джунгли могат да Ви го дадат на поносима цена. "Тайна" за екоактивистите е, че плантациите гълтат повече въглероден диоксид от джунглата. Факт.

13

Анонимен

преди 4 години

тази държава не може да управлява жизненоважен ресурс за планетата. ООН да изпрати сините каски!

12

Анонимен

преди 4 години

Говеждо?Телешко.

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНад 70% от соята се използва pа фураж

10

Анонимен

преди 4 години

Екоталибаните предлагат да умрем от глад, за да освободим терен за дръвчета, тревички и зайчета - колко хуманно.

9

Анонимен

преди 4 години

*** ще наследят земята, щастливо пасящи ГМО соя.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако Тръмп, Болсонаро и т.н., кажат нещо то веднага се поставя под съмнение и се критикува яростно, но пък за сметка на това кажат ли нещо нещо екоталибаните от Гринпийс, то се приема за чиста монета, единствената истина, нищо че впоследствие винаги се оказва, че това са долнопробни манипулации - просто безпристрастна журналистика.

7

Анонимен

преди 4 години

Да им се не види и веганите...

6

Анонимен

преди 4 години

Пожарите са поредната сорсо-американска разработка !

5

rusnak

преди 4 години

Нали искахте дивия капитализъм. Честито. Бедна ви е фантазията за бъдещето.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако индийците и африканците станат като китайците - светът остава без Амазония.Затова световните лидери държат гладни и бедни африканците и индийците, за да спасят света и природата.Китайците ги изпуснаха от контрол. Те забогатяха и се развиха.

3

(-_-)

преди 4 години

Тази идиотскa система на 'пазарна' икономика ще затрие планетата заедно с основния й *** - хората. Всека държава трябва да произвежда храна, която да е достатъчна за изхранва своя народ. Да опустошаваш екосистеми и после да транспортираш тая продукция на другия край на света е абсолютно безумие.

2

Анонимен

преди 4 години

Гадните китайци са основни виновници за:1. Глобално затопляне с високите емисии, в резултат от индустрията им;2. Пренаселване на планетата, ресурсите не са достатъчни, те се множат ли множат;3. Сега вече и за ненаситността им изчезва и Амазония;Не, че обичам САЩ или Русия, но ако някой от тях не спре Китай... апокалипсисът може и да не е толкова далеч.