27

Анонимен

преди 4 години

Това са белите дробове на планетата!!Още Майкъл Джаксън с видеото към песента си What about us предупреждаваше какво я чака Земята от човешката алчност!!! Ама Кой да го чуе - убиха го!!: /

26

Анонимен

преди 4 години

Повече нищо от Бразилия. Нито кафе, нито соя, или каквото съдържа нещо от Бразилия. Ако ще избора ми да намалее с 90%. Болсонаро да си гия купува сам. Болсонаро трябва да се гърчи и да бъде пребит собствения си електорат.

25

Иво

преди 4 години

Май ми се струва че на Болсонаро му запалиха голям картоф.. Да му кажат да не се занимава с Китай.. Че на господаря не му харесва

24

баба мара

преди 4 години

болсонора е втория порошенко води се по акъла на тръмп нарочно запалиха джунглата заради дърводобива строителството и мините бразилия какво правив г7 такава мизерия и престъпност

23

TerribleThunderLizza

преди 4 години

Имаше една анимация Terrible Thunder Lizards, в която динозаврите се подиграваха, че никога няма да изчезнат, защото контролират цялата земя, а хората никога не ще се развият до тяхното ниво :)))

22

Крум от Крумовград

преди 4 години

От спасяване се нуждае човека, планетата не я мислете, нея ще я има милиард години след изчезване на хората, епохата на човека е нещо мимолетно в историята на Земята.

21

Анонимен

преди 4 години

Хиляди по света на протест ! Ам *** спасете я бе, какво вдигате жега само

20

Я па я..!

преди 4 години

Спокойно. Ние ще се откажем от автомобилите и ще компенсираме. Нали така ни съветват.

19

Анонимен

преди 4 години

Карайте велосипеди!

18

Анонимен

преди 4 години

До SSЦИНИЗЪМ Е твоето. И като ги спрат нали ти си първия който ще писка, че нямало ток.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Само не разбирам, би ли обяснил, как корпорациите и кои корпорации, ако може, печелят от "истерията" около климатичните промени? То от всякъде за тях си е на загуба това. Свиване на потреблението, инвестиции за нови "чисти" технологии, намаляване на полетите, спиране на печеливши линии автомобили. Сега и срещу животновъдството почват да говорят. То затова САЩ са излезли от климатичното споразумение - да си оправят икономиката. Как така печелят от тази "масова заблуда"?

16

rusnak

преди 4 години

По добре да викат пред посолствата на ФАЩ. Това е или дело с ХАРП или лазер от спътниците им. Иначе както винаги Световно организирано лицемерие, при полужение че в Сибир пожарите бяха не по малки.

15

SS

преди 4 години

Глобалното затопляне е факт.Спасете не Амазония,а планетата.Спрете милиардите таралясници,реактивните самолети,химическата,металургичната,нефтодубивната,нефтопреработвателната,оръжейната индустрии Ама това няма как да стане.Всичко друго е цинизъм и лицемерие.

14

Анонимен

преди 4 години

С плакати "Дайте да дадем" тълпата смаза тишината. Интересно ако им предложат един месец да гасят безплатно, колко ли ще отидат?

13

Анонимен

преди 4 години

Глобалното затопляне е просто една глобална измама!! Целта е да се наплаши населението и така по лесно да се управлява. Корпорациите налагат тази масова заблуда. Всяко едно норюуално природно явление се преекспонира десетократно и медиите го представят едва ли не като края на света. Пожари в горите и саваните е имало от милиони години и ще има винаги. Жеги, студове, засушавания, земетресения, урагани...винаги е имало и ще има. Просто масмедии нямаше..

12

Глупости.

преди 4 години

Нищо и няма на Земята. Планетата си е ОК. Ние сме прецаканите!След като Земята стане временно негодна за живеене, хората ще изчезнат и ще настъпи период на хибернация на живота, увеличена волканична активност, ледникови периоди и тотално прочистване последвано от възстановяване баланса.И само за 20-30 милиона години няма да има дори и следа че хора някога са съществували.После ще се зародят нови видове живи същества.Това вече е ставало много пъти.

11

Анонимен

преди 4 години

догодина чакайте 50 С в Европа...

10

Истина

преди 4 години

Земята се гърчи предсмъртно,виждате какви климатични промени и катаклизми стават. Ния сами се самоубиваме,дано не съм жив да видя страшния край.

9

Анонимен

преди 4 години

Не ми пука за Америка. Да изгори цялата дано!! Американците са завоеватели и враг номер едно *** Русия!! Наздраве от Шкорпиловци

8

Станой от Софстрой

преди 4 години

Дали не беше по-добре за подобни страни да остане в сила колониалната система ?