24

Анонимен

преди 4 години

Наглосаксонци, баце! Кво да ги правиш?!Пък и е нормално на наглосксите царят им да е най-нагъл.Той не знаел, че самолетите горят гориво и замърсяват!! Ба си! Нали уж беше пилот? На какво са го учили ?

23

Анонимен

преди 4 години

хахаха, това ли им беше ниско-тарифния полет? С празен самолет идващ специално за тях и летящ специално с тях. Такова лицемерия.

22

Анонимен

преди 4 години

Заслужават една революция и на тях да им дойде и да пътуват безплатно с шутове в Темза, както във Франция ядоха пасти навремето....

21

Присмехулник

преди 4 години

трябваше и някой да изчисли за нас, плебса, и колко километра трябва да изтичат от кралското семейство под формата на джогинг за да компенсират тези 4,5 тона въгл. двуокис... хахаа..."някой чупи рекорда, някой пада зад борда..."

20

Диабло

преди 4 години

Празен летял, празен се върнал.!.

19

Илиев

преди 4 години

Обикновени лайняри,живеят като богове на земята.

18

хехе

преди 4 години

Тя Грета тунберг като волен сидеров и яне янев и каракачанов на младини ве - вдига шум и лае по актуални теми докат лапне кокала нахрани ли се се измята

17

Зелена жендр0па

преди 4 години

Брюксел е Бесен, Лондон плащайте - 40 милиарда Ви искаме от 3 години вече, бецален!

16

АнонимеН

преди 4 години

ЕТО ВИ Я ИСТИНАТА!!!ПЛАТИЛИ СА ЗА ОБИКНОВЕН БИЛЕТ А СА ЛЕТЕЛИ САМИ КАТО , ЧЕ СА НЕ ПЪРВА КЛАСА А УЛТРА ПЪРВА КЛАСА!!!ВСИЧКО ИМ Е ПЪРВЕНЮЩИНА И ФАЛШ !!

15

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Грета Тунберг поема на Кръстоносен Поход - вече има й Флота зад гърба си, ще нападне Острова!

14

лу да та грета

преди 4 години

Грета съм, Обявявам Война на Велика Британия от Яхтата си в Атлантика!

13

преди 4 години

Кво странно има в това?Някой в авиокомпанията е решил да направи реклама на гърба на принца, сменили самполета, че да излиза по-добре на снимките, ама е проспал, че в наши дни тия глупости се разчуват.Нито е първото кретенско маркетингово решение, нито ще е последното...

12

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

Екологичните са за Плебса, дето плаща Въглеродните Данъци и Глоби!

11

Анонимен

преди 4 години

БСП няма ли да направи парламентарно питане - КОЙ разреши тези разходи?

10

A

преди 4 години

А един а380 презокеански колко замърсява?

9

Анонимен

преди 4 години

наглобританец... още малко и му се вижда края. после ще бере чушки и домати от градините на баба си.

8

Пунт и пластика

преди 4 години

Тя и баба му кара линейка през Втората Световна... Сега брат му контраразузнавач? Как ще си ти контраразузнавач като контраразузнаването е създадено да ти докладва? Сам на себе си ли ще докладваш? Или на баба ти? И как точно ще е достоверна информацията като събиращият и получаващият са внуче и баба?Никой от МI5(отдел пети на военното разузнаване на UK или контраразузнаването), няма да допусне принц Хари да има достъп до нещо съществено. Сам призна, че има психически проблеми.

7

Абе, тва е принц, бе

преди 4 години

Що да не лети самолета и 20 000 километра? Вие тия титли съвсем за мезе ги взехте.Всяка власт е от Бога дадена. Човекът има синя кръв. Не стига, че вече не може да коли и беси, както беше през АбсолютизЪма, когато бяхме млади, ами сега и полетите ли ще му броите?То каква е далаверата да си принц в днешно време - никаква... Един *** милиардер или мултимилионер(но над 100 000 000) живее по-добре от тоя завалия.Убиха майка му. Пратиха го в казарма. Сега работи в техния ДАНС. *** кефа...

6

Шопо

преди 4 години

А не се хабете толкова ,бе ! Нашио футбалер от село Банкя цял правителствен Фалкон разкарва до морето за некакви селски бегове, ,,Тигре,, ,,Тигре,, де !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Е явно не е бил точно пътнически самолет! Гадни нагли фалшиви ***!