112

Анонимен

преди 4 години

Колко самолетчета могат да хвърчат.Два ,три или пет.

111

Анонимен

преди 4 години

Сабодете се!

110

Анонимен

преди 4 години

Су-25, макар и щурмови самолети, пак ще ни пазят небето по-добре от ф16...

109

АП

преди 4 години

Като гледам и чета мненията и лайковете против ББ ми е чудно как така печели изборите.

108

Тръмп

преди 4 години

Само дано отремонтираните СУ 25 не станат по добри от новите Ф 16

107

.... ..

преди 4 години

Бла бла бла......тоя като го чуя се изприщвам.....И задължително гледам къде е слънцето,защото когато той казва че изгрява,то вече ... залязва

106

ХиХи

преди 4 години

Баце очаква ремонта им да започне скоро ама няма как да стане. Трябва да плати авансово цялата сума, а ремонта ще почне след 4 години.

105

Анонимен

преди 4 години

Боко тикво защо бе кре тен са ти самолети.Кого браниш и от кого.Турция е нашата опора.*** и цункай пак Ердоган по бузките.

104

анон

преди 4 години

даже гледа над-главата му :D

103

Анонимен

преди 4 години

Борисов как гледа на криво военния , щото е от хората на Президента

102

Ludoto Lenche

преди 4 години

.ha dobar den ...ti kak se kazvash ? Aaa ..hvarchite li s tea hvarchila tuka ?!? Sega sam razporedil da gi remontirat ...a I novi sam vi kupil..platil sam gi samo de ...Ste triabva da pochakate dokato gi napraviat I dokarat tuka ! Te sega oshte zavoda stroiat .ma do togava si gi karaite tea tuka...kat vi gi remontiram.kvo im e ?!??!

101

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааааа, руските ***-атакисти пак са оревали орталъка от глад :))))))))))

100

Василев

преди 4 години

Бойко Борисов мълчи, за това което Доналд Тръмп пожела на румънския си колега, Румъния да стане отново Велика!!!Никаква реакция на външно министерство, което е много активно, когато някоя съседна държава нещо се изцепи против българските интереси!!!Бойко какво ще правим???Снишаване и изчакване ветровете и бурите да отминат!!!Агент Джери Макгуеър!ЦРУ!!!

99

ХХХ

преди 4 години

Въпроса ми е към всички ЗАЩО ББ ГОВОРИ ВИНАГИ САМО ОТ СВОЕ ИМЕ -АЗ НАРЕДИХ АЗ РАЗПОРЕДИХ И Т-Н-. това не е ли диктатура-Няма ли правителство в тази държава. Всичко става както той наже. Ами като той е бог майките на болните деца да го молят да им помогне. За всичко намира пари само забедните и болни даца няма. Това ли грижата за бъдещето на България.

98

Анонимен

преди 4 години

Су му но бсп за пореден път ще загубят изборите Нещасните крадливи лузари Му а ааа ха ха

97

Анонимен

преди 4 години

По добре върни субсидията вместо да блееш как ти се краде червеничкото ни

96

Анонимен

преди 4 години

А за децата с увреждания не можахте да осигурите едни 16 млн?Иначе веднага извади 6 млн. лв да довършват новата сграда на УНСС. Сега влизат с тройки от дипломата, след разширението ще им плащат да учат в УНСС. И за чартърни полети пари ще намери. А инвалидите и децата с увреждане живеят в мизерия. Да се чуди човек как оцеляват. Чудят се как да осигурят образование на шведчетата, а българче с увреждане се чудят как да го отстранят от клас.

95

Анонимен

преди 4 години

Малко ни беше бай Тошо сега бай Тошо 2 гледаме сутрин ,обяд и вечер по всички телевизии и по всички сайтове. Така си докара нещата тази лисица ,че всички щат не щат го величаят а народа само скърца със зъби гледайки некадърното му правителство и излагациите му пред света. За 10 г. не можа да си седне на *** и да научи 1 език а се изявява само като шофъор на свитата си !

94

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха червените криминални престъпници,завзели властта с кървав преврат,сега България щеше да е " Швейцария на Балканите". След като се *** и стехният комунизъм,обезкостиха пенсионният фонд,спестовият влог и накрая всичко останало.Докараха българина до нивото на клошари.Време е да им набием канчетата в Темида.Народа е казал " Чуждото и на Велик ден се връща"!

93

Ех народе докога

преди 4 години

Овце ли сме, роби ли сме, баби не сме щото бабите са по смели не знам, но по единично няма да се спасим. Забравете сини, червени, филии, фобии а се обединете не за вас а за човека до вас, за баща, майка, жена, дете и станете, обидинете се, не търпете а търсете правата си. Събудете се българи