10

Анонимен

преди 4 години

В България отдавна няма журналистика.

9

Анонимен

преди 4 години

ако не е направен тест за генетична принедлежност към световно неисвестния грухналист и фактът че в последните 20 години покрай туризма е заспивала отвита на течение, невиждам защо да не ми е по-мъчно, по-тежко и по трагично ако Беновска недай се боже земе та застине и тдк изстине и се вкоченяса без да мо да си смени кастанетите

8

оо

преди 4 години

То понеже е дъщеря на някой си професор, та нали. Извинете, но е световно неизвестна. Журналистка станала, щото е била с връзки. Сори, ама стига сте ни занимавали с не-новини.

7

Питам

преди 4 години

Трябва ли човек да почине , че да научим че е съществувал ?

6

Момо

преди 4 години

Новината е отпреди 2 дена...

5

do 5

преди 4 години

Гледай "Документите". Разкрива истината за драгалевския @й дук! Искал да има интимни отношение със студентки и затова се обявил за репресиран след падането на режима. Да живееш в чужда къща и да мислиш за чуждо!

4

човек

преди 4 години

До: номер 2Абе човек, ти четеш ли внимателно всичко което е написано?Жената е завършила факултета по журналистика към Софийския Университет през 1980 година, не се е родила тогава.Или си мислиш, че щом се е родила - веднага хайде на факултет да се изучи бебето?

3

Анонимен

преди 4 години

Тиквите да в отровили, понеже редовно пишеше срещу Вожда.

2

Анонимен

преди 4 години

Да почива в мир Ваклина Тодорова, ама как се е родила през 1980 и е починала през 2019 на 60 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ??????То човек и некролог да не смее да си поръча да му напишат некадърниците в днеса, даже не е ясно дали наистина толкова си могат или нарочно се подиграват???

1

?!?

преди 4 години

Мир на душата и! Нима се превръща днес.бг в некролог за. .. тарифа има ли?