60

Реплика

преди 5 години

До Дилма РусеффМай по-точно им я наложиха отвън.

59

Анонимен

преди 5 години

жалко,там е най-голямото разнообразие от неоткрити растителни видове,които са потенциални източници на нови лекарства,за които няма изобщо да разберем.Някой долу оспорваше,че било рай,било зеления ад,в такъв случай защо коренните му жители не бягат от там а хиляди години си живеят без необходимост от развитие,явно си имат всичко.Цивилизацията дава по-лесен живот,но убива самостоятелността и независимостта,както и разнообразието

58

Тъжно ми е

преди 5 години

Невежи братя! Физическото оцеляване е илюзия , всички умираме! Истинското оцеляване е на съзнанието , но като гледам колко са прости повечето , явно нищо няма да оцелее. Всички мислят само за човечеството , ами животните? Ние сме единствените , които можем да пазим , а вместо това унищожаваме!

57

Анонимен

преди 5 години

Когато американския фюрер Тръмп плати акцията срещу президента Лула да Силва точно преди изборите каква случайност която се оказа цялата от фалшиви обвинения но му попречи да участва а той беше фаворита това комбинирано с финансирането на партията му и на кибератаки качи откровения фашист и съюзник на Тръмп Болсонаро на власт.А той е известен с три обещания че е готов да прати танкове срещу протестиращи срещу него, че е защитник на военната диктатура от миналото и че обеща свободна сеч Амазония.

56

Анонимен

преди 5 години

До от СиднейАвстраляя46Добре бе, шестциферния! Като ние, българите сме толкова долни, бедни, ограничени и какви ли не (според теб) и ти като си толкова добре платен, толова доволен от живота, и живееш в такъв рай (Австралия), какво дириш в български форуми? Няма та ли си там австралийски форуми да си пишете с кенгурата и людоедите? Или те кефи да ни показваш колко си над нас? Ама не си над, а под, защото Сидни е надолу от България и на картата, и глобуса!

55

Присмехулник

преди 5 години

но окейче. нека да го кажа с думи най-прости: никой, никой от нас не може да е над Природата, понеже ние сме същества с твърде ограничени: мислене, виждане, усещане, чувства. но на емоции сме т-рекси в света на Природата...на Марс няма живот, защото вие вече сте били там, евреи - "филантропи" и джендър-педофили... все "толерантни" зелени-талибани!

54

Анонимен

преди 5 години

Човек и да не е еко активист му става прекалено ясно че нещо трябва да се направи за съхранения на горите там!Те са толкова важни за човечеството както нищо друго и една помощ от всички държави е не необходима а задължителна!

53

Присмехулник

преди 5 години

преди години писах в някой си вече изчезнал форум, че аз съм безотказно с тези хора! на пръв поглед, ние с тях губиме по всички показателства... но това е само на пръв поглед, защото ние сме Природата, а Тя, винаги побеждава. при това, когото си поиска... искате доказателства? е, добре. нека ги имате отново...

52

Анонимен

преди 5 години

Амазония е белият дроб на планетата! Не може всяка година да отнемаш чрез пожарите огромна площ от Амазония и да си мислиш, че всичко е ок! Щяла да се възстанови. Но ако е достигната критичната точка, възстановяването става все по-бавно и трудно. А понякога невъзможно. Местните продажници, подкокоросвани от ненаситни компании и интереси вършат безумия. И не само там.

51

Анонимен

преди 5 години

Президентът на Бразилия твърди, че джунглата е запалена от "екоактивисти", защото им е спряно финансирането.

50

ДА

преди 5 години

До АнонименТрябва да си мега *** да не знаеш че корените на едно дърво смучат водата. А дървото произвежда кислород за околността.

49

Да

преди 5 години

До АнонименИдиот си ти. Най големята растителност се намира в Амазония. А изчезне ли Амазония точно ти който пишеш че не ти пука за Амазония ще останеш под вода

48

redordead

преди 5 години

По това да проявяваш емпатия се разбира дали си Човек или си просто някакво същество.Това, че ние не сме цъфнали и вързали, не означава, че не трябва да проявяваме състрадание към хората в нужда. А, това, че някои гледат само на тях да им е добре и не им пука за никого, то и прасето в *** като се рие във фекалиите е щастливо - по това можеш да разбереш дали някой е Човек или ходеща торба с гомна!

47

Анонимен

преди 5 години

Поредната долнопробна екоталибанска пропаганда - горските пожари са нещо естествено, нещо което се случва всяка година през сухия период, това не е извънредно събитие, както зелената секта се опитва да го представи. Както растителността, така и животните, в това число и местните индианци, са добре адаптирани към този природен феномен, тоест нищо фатално не се случило, живота ще намери начин да се възтанови и просперира.

46

Анонимен

преди 5 години

Първо Путин запали тайгата, сега Амазонската джунгла гори...леле колко дизели ще трябва да забрани Меркел за компенсация на СО2.

45

хммм

преди 5 години

Каква е тая интонация на тая която говори във видеото бе. Даже изкуствения интелект на айфон Сири звучи повече като човек от тая :D

44

Пинко

преди 5 години

Корпорациите/сатанистите/ унищожават Амазония и всички други райски кътчета на земята !!! А не пожарите и т.н. , вредителите на тази планета са едни и същи и само слепците не виждат това и вярват на корумпираните *** медии !

43

Скарлет

преди 5 години

Меркел няма ли да покани и тях!!!???:-)))

42

ейййй

преди 5 години

ей тия ми приличат на средна гора дето запалиха половината гора да засадят от овошки до джанки.а направиха къщи за гости

41

от СиднейАвстраляя

преди 5 години

До Ф.С.В.Ти ако имаше стотинки можеше и поне ди съседното село да стигнеш. Билет до тука ако събереш ще е цяло чудо, може да видиш как живеем нирмалните хора, правиме кариера и зимаме 6 цифри *** година след данъци, а климата и природата ми идва бонус.Май най много да събереш за пърцуцата довечера че утре си пак на теъстиката да опъваш каиша. Айде поздрави ше видиш рая тука на малкия екран само