90

Така е ..

преди 4 години

За да работи Белене , трябва да се закрие Козлодуй. Най вероятно това ще стане. Няма на кого да продаваме ток.

89

ognyanz

преди 4 години

Всъщност какво значение има мнението на Румен Христов, а и на цялото СДС. Социологическите проучвания трайно им дават под процент от имащите право на глас.

88

Анонимен

преди 4 години

за да съсипят земеделието, леката, тежката и енергийните промишлености, СДС въведе с оня жабешки биологичен нискоръсто и злобарски продук, т.н. Тричленки, досущ приличащи на нацистките антиеврейски бригади. И успяха. Пратиха целата ни идустир в долината на Холокоста.Та сега тая църна маца, опипвайки седецето им подлива вода за да има кого утре да посочи за грешник. Днес сдс е една козметична полит мастурбационна бкп структора и плачкат да ги показват. Та црна маца да си напраи 3-ка за 3-те фази

87

Анонимен

преди 4 години

като видят в телевизора черната маамба едното дете съска а другото грухти, та се замислихме с бабата тая от атома, обогатеният атом, ли е слънчасала или има генетична валенция в румънските туристи които пълзейки разнасяли свинската чума в нашата Родина. А?

86

трябва да се мисли

преди 4 години

Руската ядрена технология е опасна защото използват силно обогатен уран.Румънците взеха канадска технология. Ние да не сме по-прости.

85

Фастер

преди 4 години

До 10 години,на всяка къща фотоволтаик и ми дреме за АЕцове и ***!Да си продават тока на кварталите Бояна,Длагалевци,Симеоново и да го затварят в консерви,защото няма да има на кою да го продават на тия цени на които излезне някога!***!

84

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 88: Точко обратното, държавате не гарантира цената на тока, която ще произвежда АЕЦ Белене. И това дали тя е нужна или не, е проблем на инвеститора. Той ще продава ток от нея, за да си възвърне вложениоте пари и да получи печалба в бъдеще. Но пишман-реформаторите просто няма какво друго да кажат.

83

баба мара

преди 4 години

никои не ви пита скриите се някъде и не се показваите как ни вкарахте в нато и есбез референдум

82

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ "Белене" не е нужна на България!

81

Анонимен

преди 4 години

"Ако тази централа не е необходима и няма перспектива защо има 9 кандидата, който искат да е строят?"Защото държавата ще им гарантира изкупуването на тока, а цената ще е около 40 ст. на kw, познайте кой по-точно ще ги плаща тия пари.

80

Анонимен

преди 4 години

Поредното дране на народа, парите от КТБ не стигат и за това още дране.

79

Анонимен

преди 4 години

Ми какво беше това СДС, то не се ли мумифицира преди 20 години?

78

Анонимен

преди 4 години

Единствено СДС може да мотивира с протовността си И обедини българина да изртаа ти говм@ от парламента.

77

Анонимен

преди 4 години

Ми то и СДС експертите по приватизация и продажби на държавна собственост не са нужни на България я се самозакриите.

76

Anonimen

преди 4 години

Не са нужни и всички политици намалете ги наполовина и заплатите също и ще видите разликата за 1 година

75

Анонимен

преди 4 години

СДС сигурни: АЕЦ "Белене" не е нужна на България!Бе то СДС е още по-ненужно на България...Колкото до сеизмичния район румънската АЕЦ "Черна вода" е още по-близо до Вранча, но не съм чул чов-ек-оп-одо-бно-то от снимката да е изразило протест!

74

Анонимен

преди 4 години

От СДС планирано унищожаване на български народ. Доказват го с теза за тотално намаляване на населението.

73

Анонимен

преди 4 години

СДС ги реанимираха ГЕРБ.Българина, какъвто и да е ***, помни и е злопаметен.Този господин да се благодари че имаме ядрени тецове който ни дават енергия, че ако ги нямаше щеше да стане страшно за политиците.

72

Анонимен

преди 4 години

Ако тази централа не е необходима и няма перспектива защо има 9 кандидата, който искат да е строят?

71

Анонимен

преди 4 години

Заченати в грях, с чужди пари, СДС никога не са защитавали български интереси! Всичко, което не успяха да продадат и съсипят остана за довършване от ГЕРБ, които довършиха и народа!