146

Анонимен

преди 4 години

До 172 Фукушима е следствие на неграмотно отношение ,незнание на особенностите на .технологиите . Взривовете станаха,не по времето на наводнението , след повече от 24 часа,защото персонала не се справи с обслужването поради неподготвеност. Пък и да имащ само един резервен ,походен генератор за обслужване на помпите ,не е много умно . Да охляждаш 2400 тона,обработено гориво в басеини , е ще по г.упаво . И как така гръмна ,празен ,неработещ реактор ? Явно нищо не знаеш ,двуполов цъ рвул .

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Значи самолетонасачите са ,,Ядрени Фукушими ,,или ,,Стандфорди ,,. Т.ъпо !

144

Горан

преди 4 години

Чернобил върху лед? Ядрен Титаник? Моите уважения, към редакцията, но това е типично грачене и викане на нещастния случай с тези свободни словоизлияния!

143

Анонимен

преди 4 години

хората ви го пишат напълно ясно, мощността й не е много по-голяма от тази на съществуващите ледоразбивачи, но е пригодена за граждански цели.

142

Бог да пази Русия

преди 4 години

Западните компании изсичат горите или опожаряват за да съдят рапица и палми за палмово масло после пускат крокодилски сълзи.В Русия природата е най -запазена в цял свят и дано да не се докопат ноктите на корпорациите и дивите китайски *** консуматори и ликвидатори на всичко живо до руската земя...

141

Анонимен

преди 4 години

Чукчата си купува радио. Носи го вкъщи и решава да се похвали на роднините. Сядат около масата, слагат радиото по средата, Чукчата натиска копчето и... нищо не става. Най-мъдрият от присъстващите казва: - Ток му трябва. Поглеждат - само една жица стърчи. Пъхват антената в контакта и пак чакат. След малко от апарата започва да излиза пушек. Най-мъдрият Чукча казва: - Ей сега диригента като си допуши цигарата и ще засвирят.

140

Анонимен

преди 4 години

159, ДА!, Обясних го по-долу, ушанке! Не разбирам защо вие колхозните при мати намесвате Фукушима. Фукушима е ПРИРОДНО бедствие, ве болшевишки тъ пунгери! Чернобил може да е "природно бедствие" само ако приемем че природата е лишила от разум едни безхаберни при мати населяващи т.нар. вСеСеСеРе. Ако не го приемем това, значи Чернобил е предизвикана от некадърността, безхаберието, прос тотията и безотговорността на една шайка де били.Сейчас понял, ***?

139

Анонимен

преди 4 години

Повече търсят ефекта, демонстрацията да им обръщат внимание. Не , че тоя малък от населен град е много нужно да се прави енергия от атом. На накой номенклатурен кадър му влезнала тая фантасмагория в главата и дай да харчат пари. .

138

Анонимен

преди 4 години

До169 Панев. Проблема не е в СДС. А много преди него. ЛИКВИДАЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА НА Д С. Службите трябваше да ги ликвидира И. Костов. Както стана в другите страни Унгария, Полша, Чехословакия. Почнаха на чисто. Тука стана мърлява работа.

137

Панев

преди 4 години

До Анонимен -157 : В България цъфнахме и вързахме пък от мащабната умишлена ЛИ-КВИ-ДА-ЦИЯ на икономиката и държавността след 1992 г. , ОТ САМОНАЗОВАЛИТЕ СЕ СИНИ "ДЕМОКРАТИ" ! Сега демагогското им оправдание е ,че са били създадени от БКП/БСП и видите ли последните са пак виновни за разрухата. За това станаха горди ГЕРБЕРИ и продължават заедно ликвидацията. Така че ,гледайте си в паницата и не злорадствайте по адрес на Русия ,защото Путин не ви е.ава за сливи.

136

rusnak

преди 4 години

Вие още дранете руснаците. Точно пък вие най големите ми зерници на Северното полукълбо..

135

Анонимен

преди 4 години

Факти. Без лично отношение или поне с малко по-малко патос. Тогава ще е журналистика, а не пропаганда. *** пропаганда. За ***.

134

123

преди 4 години

Ушанките все някой ден ще видят сметката на планетата :(

133

Анонимен

преди 4 години

Злоба, завист, бендеровщина

132

Snorky

преди 4 години

Колхозниците не могат да правят АЕ на сушата, а тръгнали на кораби да ги правят. Господ да ни е на помощ заради тия некадърници!

131

Иван

преди 4 години

Очевадно е,че руснаците и тук са първи,както това стана с многото първи неща,които направиха с мирни целипървата атомна електростанция,първия спътник на земята,първия човек в космоса и т.н.За разлика от пиндосите,чийто първи неща са все зло сторено на другитеизбиването на милиони индианци,при заселването шепа бандитска сбирщина на континента,първа атомна бомба срещу мирни жители и избиването на стотици хиляди.Единственото им мирно постижение,кацането на Луната,се е състояло в студио на холувуд

130

Анонимен

преди 4 години

Руската радиация - най-нерадиоактивната радиация

129

Анонимен

преди 4 години

До Реалноста А сектата -БКП-ГЕРБ ???

128

Анонимен

преди 4 години

Атомните подводници на ФАЩ- Фукушима под вода ,а атомните самолетоносачи - Стратфорд,над вода .Ех ,бедна ми ЕЛВАС . Много си т .ъпа !

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ДРУГИ ,ФУКУШИМА ,СЪСИПАХА ЦЕЛИЯТ ТИХИ ОКЕАН . НЕЩО ПО ВЪПРОСА !