11

Анонимен

преди 4 години

Питайте арменския поп.Тиквите пак ви прибраха парите.

10

Само питам

преди 4 години

До там ли я докарахме да питаме армендсия поп в Кипър за правата си?

9

Мен

преди 4 години

До АнонименНащите тюфлеци къде са блели, нали уж има закони да ни защитават....сега се оказа че който иска да си търси праватя трябва да ходи до кипър, утре сигурно и за пенсия ще ни пратят там...

8

vlady

преди 4 години

До хКредиторите имат пълно право да се обърнат към посочените в предните мнения служители на Арменска Апостолическа Църква и да предявят исковете си пред тях. Още в Османската Империя е регламентирано правото на гражданите да обжалват решения на властите и да предявяват искове пред арменското духовенство.

7

Анонимен

преди 4 години

До МенИма, ама тия мушмуроци са влачили всичко в Кипър и уж са внасяли в тамошния гаранционен фонд.

6

Мен

преди 4 години

АБе нали имаше фондове, защити не знам си кво. Фалира някакъв пиклив застраховател и заебахте ей така хората....тая държава освен да ни изнудва, заплашва и санкционира нищо друго не прави. За капак даже и личните ни данни ни се разпространяват безконтролно вече....

5

х

преди 4 години

кредиторите могат да питат Кипър къде тече най-вкусната, освежаваща и студена вода

4

vlady

преди 4 години

До шматкаПо принцип най-правилно е случаят да се разгледа директно от католикос Карекин II Нерсисян, тъй като има заинтересовани лица от различни епархии на Арменска Апостолическа Църква, но това би довело до голямо забавяне и е по-добре архиепископ Хорен Дограмаджиян да разгледа случая в най-кратки срокове.

3

vlady

преди 4 години

Исковете на кредиторите ще бъдат разгледани в най-кратки срокове от арменския прелат на Кипър архиепископ Хорен Дограмаджиян и ще бъдат удовлетворени максимално от Негово Високопреосвещенство. Евентуално неудовлетворени кредитори могат да обжалват на по-високо ниво пред католикос Арам I Кешишян и след това евентуално пред католикос Карекин II Нерсисян. Католикос Карекин II е по-високопоставен.

2

шоп

преди 4 години

Изгорях с 5 месеца от Гражданската отговорност. Халал да са им!

1

шматка

преди 4 години

Защо трябва да ни интересува кипърското право при положение че са оперирали на наша територия.Къде е държавата за да защити интересите на гражданите си.