287

Анонимен

преди 4 години

До стига сте врещяли,беХайде бе ,нима ще кажеш че е незаменим ? Че когато дойде преди 10 г. кой го познаваше ? и какво направи за тези години потънахме още по-вече ! Когото и да изберем няма да загубим ! Но трябва да избираме само мажоритарни кандидати а не партийни кожодери !

286

Анонимен

преди 4 години

Баце като чуе за мотика,и ръцете му се изприщват.Силоваците им дай байряци да веят,за бачкане не ги търсете.

285

стига сте врещяли,бе

преди 4 години

Вместо да мрънкяте,кажете кой да изберем на негово място!Дайте предложения!Айде де!

284

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да посочи по-***, нагъл и крадлив премиер в ЕС от Борисов?

283

Анонимен

преди 4 години

Киберсигурност?! СМЯЯЯХХХ! Може да прати оная калинка с ИТ картата за еврокомисар. Тоя комунист съвсем се забрави. Цяла Европа ни се смее заради пробитата държава, тоя за киберсигурност ще предлага еврокомисар. СРАМ!

282

Анонимен

преди 4 години

Точка номер едно в агендатана България е разкарванетона тиквеника от властта. Няманикакво противоречие междуразвиване на информационнитехнологии и земеделие.Изказването му е за някакви ресорив ес, на неподготвен човек.

281

venix

преди 4 години

Храната ТРЯБВА да си я отглеждаме САМИ. Ако за такива основни неща зависим от други държави, сме обречени. ИТ индустрията е до време...

280

разбере-те-го

преди 4 години

На *** му е наредено да унищожи,държавата

279

Мидюрина

преди 4 години

Шарифа на България

278

senol

преди 4 години

ha siktir budala

277

Анонимен

преди 4 години

Къде се е чуло и видяло да дадеш на държава от аграрно селски тип киберсигурност?!! При това на държава изостанала във всяко отношение като нашата. Я слез на земята Боко! Колкото Фолксваген ще дойде тук, толкова европейците ще дадат на едни довчерашни производители на тикви, компири и компоти да барат по компютрите им.

276

123

преди 4 години

Боко унищожава българското земеделие и животновъдство за да внасяме боклyците на запада. Простака е време да си ходи.

275

Анонимен

преди 4 години

"За какво ти е ресор "Земеделие", там парите са разпределени ясно и точно за всички държави, какво ще направиш с ресор "Земеделие", реторично попита Борисов.----Т.е от там няма как да се краде :)?Направо виждам как ще дадат ресор Киберсигурност след като ги видяха какво неудачници са.

274

До 283

преди 4 години

Трупат злато, ама нашето злато. За нас щедро 1% плюс вероятно подкупа на този, който им урежда такива грабителски договори.За тях 99%, все пак - началниците на Вожда трябва да се облажат.За нас освен 1% остават и отровите, с които вадят златото - цианкалий и неговите съединения, живак и други отрови. В Челопеч било забранено да им се правят проверки дали не тровят всичко наоколо. Прави си сметка дали не тровят, щом забраняват да ги проверяват.И накрая конгратулейшън остава, а за други отрова.

273

ха-ха

преди 4 години

Мархаба вожде, как е, стабилна ли е коалицията?

272

Гост290-продължение

преди 4 години

А сега какво - журналистите, и счетоводителите, да му мислят, няма ли да се отрази... Па и Господ от небето, и той да помага, с каквото може... Ми не може, не е данъчен, той е от друг ресор////

271

Гост

преди 4 години

"Това няма да се отрази на бюджета, ще се отрази на тези терористи, които атакуваха системата", йоо, как ще се отрази, правителството ще се помоли да ги удари гръм ли?! Отделно, че този въпрос, не трябваше да бъде зададен като въпрос, а трябваше лично г-н Горанов да даде пресконференция за проблема - ще се отрази ли "глобата" на бюджета на НАП, и как ,след като останат без двамата си ИТ-специалисти, способни да си подадат оставките след това, останалите ще се справят с потоците данни?

270

Анонимен

преди 4 години

Казваш *** -разбираш комунист,казваш три пъти *** -разбираш гербераст!!

269

Е.Л.Чапов

преди 4 години

Разбире се , че киберсигурност , прав е Вожда !То, май , колкото е кибер , толкова е и сигурност , ама нейсе - у БеГе-то е така.Сега като назначат още един куп дашни калинки от типа на Мичето Неделчева ,пардон - Габриел, с танк не могат ни проби киберсигурността !

268

Анонимен

преди 4 години

Снимката кърти бетон. Протокола репа да яде. Запретнати ръкави, ръката на колана.