42

Искра Фидосова

преди 4 години

Мария Габриел иска ресор осиране" в новата ЕК

41

ще уморите

преди 4 години

сега кравите а после бедните българи-а бе к,ва е таа

40

Анонимен

преди 4 години

А от земеделие има ли някаква бегла представа? Киберсигурност?Айде да ги изритват тези лаййнърци от евро-парламента че за нищо не стават - всичките. Слава на английския брексит, няма да храни повече бг въшкарници!

39

СКОБА?дъга от буре?

преди 4 години

явно хранопроевода а не дебелото черво изостава от растежа на торса и затова тва от пояса на гръцмъня мяза на скоба от уравнение ои изчислителна математика

38

джо

преди 4 години

Вече оправихме Цифровизацията, сега ще опрайм земеделието. Божкееее.... от къде ги копаме тез комсомолци немат свършване.

37

Анонимен

преди 4 години

нещо неженско има . наместо нормален врат и и гърди, екстремно дълъг клон за врат и кестени за цецки

36

3Де студио

преди 4 години

Тоя врат е годен за аналогово, дигитално както и генитално прилагане, Това е 3Де студио на шпионажа, политиката и шестата любов

35

Анонимен

преди 4 години

Тоя врат освен от цифровизация и цифрово общество (каквото и да значи това) явно отбира много и от земеделие... Ако гаргамелата вземе последния ресор, може да дадат дигиталния булшит на оная дето има ИТ Кард хахахха.Бе тия герберуги ги бива във всичко, бе. Истински ренесансови хора са цялата пасмина - професорски нива на знания в множество науки, професионални умения в редица отрасли, пък и красиви, умни, пеят, рисуват, футбол играят, магнолии галят... Ум да ти зайде!

34

Анонимен

преди 4 години

"Заинтересовани сме от портфейла" - това казва всичко.

33

ПроСоТо

преди 4 години

ега ти "Извънземното"!...Що са същество е тая?.."Те живеят"?...

32

Пери

преди 4 години

Мултифункционалната Скумрия Габриел...

31

Анонимен

преди 4 години

Да бе , те какви големи нации не могат да се докопат до такъв ресор, нашата комспомолка с блеснал поглед подала ръчичка.. Мутрите много си повярваха като станаха най-големите земеделци в България, сега решиха да поемат цялото европейско земеделие, а скоро и по цялото земно кълбо...Докаде ни докараха, да се молиш твой сънародник да не вземe важен пост( и със Сталинка така)

30

Анонимен

преди 4 години

*** вица!Уааааааааааахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!То под дъното имало много други дъна!Давай копайййййй!*** излагацията!Да живее цифровото земеделие!

29

Анонимен

преди 4 години

Както винаги не адекватни коментари.40% от ЕС бюджета отива за земеделие! Фирми като Daimler, BASF, EnBW смучат от "земеделие". Най-голямото перо от ЕС бюджета на България (крадливите)! Що не поиска отбраната (2%) - веднага ще и го дадат!Колко мозък трабва да се ампутира, за да се стигне до такива представи! Не знам защо, ама ми се струва, че доста 80%-ни заемат отговорни постове.

28

Анонимен

преди 4 години

500 милионна Европа, 20 човека са несменяеми и от всичко разбират. Отвратително!

27

мак

преди 4 години

На всяка манджа мерудия, от всичко разбира.

26

Анонимен

преди 4 години

Там има най-много пари за крадене....Още точат лиги...

25

Анонимен

преди 4 години

Всеизвестна тайна е, че благодарение на това, че всяка държава от ЕС трябва да има комисар предполага измислени и/или припокриващи се ресори - точно такъв й дадоха на тази ***. Единственото предимство при нея е, че знае езици, та не се излага като онази Румяна Желева.

24

Анонимен

преди 4 години

Значи, цифровизацията не била толкова важна, колкото ни я представяха. Сега ще има ли голям компютър в София или вече приоритет е нива с картофи? Както предначерта приятеля Чърчел! А той е много умен. Никой до момента не е оспорвал това, което е казал за демокрацията.

23

Кашчей Безсмъртни

преди 4 години

Лелеее тая колко прилича на моята любима Баба Ягааааа.......!