20

Анонимен

преди 4 години

Някой много на място и навреме отбелязва, че на тоя етап на *** му требе шосе дупка до дупка и особено дълбоки дупки на ясвсеки завой. Като пуснеш една сеиня на чисто и подредено, тябвинаги ще се сттреми да го обърне на ***. Зсщото свинята си е сеиня. Даже и на два крака. Отнася се и за другите видове, дето уж са слезли от клона,ама всенгледат към високото- - със или без асансьор бг тип. И така, контрол микакъв, Уили. Нещо се праи и се фърля на свинете и др подобия. Без контрол.Е?

19

Анонимен

преди 4 години

мките са като от Кандахар.

18

Анонимен

преди 4 години

Другарката по руски от село Белчин бани превърна София в грозно село!!!

17

ss

преди 4 години

за последната снимка сакам да поясня, че вашият потребител не може да спи нощем защото не може да паркира на тротоара !

16

Анонимен

преди 4 години

Честно да призная картинката е леко лазано тъжна, грозна ... мръсно, въобще Сомалия.

15

Анонимен

преди 4 години

ЗНАЧИ ОСВЕН ПЕРКИТЕ И КОЛОВЕТЕ СА ОПАСНИ, А ДНЕС РАЗБРАХ, ЧЕ КАТО АСФАЛТИРАЛИ ПЪТЯ И ШОФЬОРИТЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА КАРАТ ПО БЪРЗО, ТА ТОВА ОБЯСНЯВА ЗАЩО СТАВАТ ТОЛКОВА КАТАСТРОФИ- МОЛЯ ВИ НИЩО НЕ РЕМОНТИРАЙТЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА ОБИЧА ДА ВИНИ ДРУГИТЕ., ПО ДЪЛБОКИ ДУПКИ, ПО НИСКА СКОРОСТ, ПО МАЛКО КАТАСТРОФИ- РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА.

14

Анонимен

преди 4 години

То пък на сн. 2 по отсрещния тротоар само регламентирани незаконни тенти, незаконно кошче и незаконни саксии, да не би да им мине някой по метеното през кафенето. Същата работа е и по Патриарха, и по Ангел Кънчев, и по Алабин, и по Витошка, навсякъде.

13

Джедай Мастър

преди 4 години

На снимка 2 се вижда в какъв ужасен вид е бул. Самоков. А уж е любим на кметицата.

12

Присмехулник

преди 4 години

аларма, аларма!!!госпожо габриел, хакери са хакнали пешеходните пътеки в дигиталното гето!

11

Присмехулник

преди 4 години

това просто са хакерски пешеходни пътеки и колчета!хиперпрокуратурата да се задейства за наличие на тероризъм!

10

морски

преди 4 години

Самолета като се спуска над летището , срам ме хваща ,че съм българин ,защото гледката е по зла и от тази над Дуала-Камерун !!

9

Пенсионер

преди 4 години

Не регистрирани пешоходни пътеки ... Леле майко , какво доживяхме. И кой плаща данъка на пешоходните пътеки ?Ако така продължава ГЕРБ ,махаме ги и слагаме Корнелия да ликвидира тази абсурдна държава.

8

още мнение

преди 4 години

Той твърдият електорат го има във всяка община - гласуват не само по заповед ,а и под заплахи !

7

МНЕНИЕ

преди 4 години

Да се молим Фандъкова да се Наяла и да си е осигурила ПРА-ПРА Внуците си , и да не се Кандидатира повече .Не защото ще я изберат за Кмет , а защото ГЕРБ има Твърд Електорат в София - Гласуват по заповед - Държавни Служители и Кметове .

6

Анонимен

преди 4 години

Ако гласувсте за Самоковската сеянка ще ви предложи още изненади. Ще видите неща които не сте и сънували. Тя има сила поне така се изказа в едно интервю. Силата и е безкрайна за да ви предложи още Сеяндурски Умнотии. София вече заприлича на Самоковско село.

5

Анонимен

преди 4 години

Любимото нещо на всеки един, когато го уредят на държавна хранилка, е да развее байрака и да струпа една купчина асфалт пред портата си под формата на легнал полицай. Все пак всички трябва да видят че каскета е вече големец.

4

Преял Гербав

преди 4 години

Блоковете на властта са в кв Изгрев или май Изток - едно от двете, *** те са едно до друго. Марешки да хваща един валяк и да ходи да оправи дупките и да сложи маркировка, той и без тва за друго не става тоя.

3

Анонимен

преди 4 години

читателят от Изгрев защо се обръща към медията, а не към видния си съкварталец шестака, все пак в Изгрев живея много въртоглави

2

Истината

преди 4 години

Призовавам МВР и ПРОКУРАТУРАТА да се самосезират и да повдигнат обвинение за заблуждаване и подвеждане на журналиста писал тази статия!В ЗЗДП ЯСНО ПИШЕ, че в населено място, пешеходните патеки могат да бъдат обозначени и НЕОБОЗНАЧЕНИ, когато са продължение на тротоара. Освен това, на пешеходците е ПОЗВОЛЕНО да пресичат на всяко едно място в малките улички.ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗА ПОДВЕЖДАНЕ!

1

Анонимен

преди 4 години

Където хората не могат да разчитат на правителството, разчитат на себе си, а разни навлеци с е противят ...