27

Пер

преди 4 години

Каквито и да са глобите за НАП, в крайна сметка пак Ти Българино ще им го платиш под една или друга форма. Винаги ама обсолютно винаги плаща ОБИКНОВЕНИЯТ данъкоплатец плаща, не депутати , не министри или бягайте-айдуци.

26

Пер

преди 4 години

Каквито и да са глобите за НАП, екранна сметка пак Ти Българино ще им го платиш под една или друга форма. Винаги ама обсолютно винаги плаща ОБИКНОВЕНИЯТ данъкоплатец плаща, не депутати , не министри или бягайте-айдуци.

25

Айде де

преди 4 години

Като хванат шофьор в нарушение кого глобяват? - шофьора не компанията.Айде сега солидарно всички нападжии без заплата до изплащане на глобата.Какво е това "мене хванаха -тебе еббббббаааа "Аиде де

24

Анонимен

преди 4 години

Директорката на НАП няма почти никаква компютърна грамотност камо ли кибер сигурност и пр. Ето това е едно неоспоримо доказателство за ширещата се у нас 'щ'уро-баджанащина на поразия. Тук не става въпрос дали са от Герб, ДПС или БСП, все тая, а за манталитета и негативните последици от такъв тип дейности.

23

Анонимен

преди 4 години

Е, то като плащаш глоба с данъците на хората, няма наистиан наказателен ефект, струва ми се. И мен да ме глобят 30млн, и някой да ми ги даде, няма да ми дреме особено. Затвор трябва за тия безотговорни твари, затвор. Защото да профукаш по най-безотговорен начин данните на 5млн. българи е ЗА ЗАТВОР!

22

V zatvora

преди 4 години

Za vas zatvor nqma li ???Kolko ste jalki samo i kakva agencia ste vie kradlivo pleme.Zashtita na lichnite dani !!!! Kakvo zashtitihte ??? Kato ne mojete da si gledate rabotata nekadyrnici.

21

Анонимен

преди 4 години

Това звучи като неуместна шега. Държавата ще глоби данъчното и едни пари ще отидат от един джоб в другия.А оставки, обвинения и присъди, кога?!Тая пръдла начело на НАП до толкова не бръсне Баце и главния прокурор, че даже не си спря отпуската, за да не си разваля пашалъка и рахатлъка по курортите.

20

Анонимен

преди 4 години

Какви глоби на чиновници с 600-700 лева заплата сънувате? То още като сте ги назначили в НАП с тази заплата ги глобявате всеки месец по два пъти. И защо искате да работят сякаш получават по 6000-7000 лева заплата?

19

L.

преди 4 години

Хаха! И парите за глобата ще дойдат от чии данъци?

18

хаха

преди 4 години

Много правилно написано, глобата от едната сметка ще се прехвърли в другата сметка !!!Това ли е глобата ???Или иначе казано НАП ще се самоглоби ще извади едни пари с едната ръка и ще си ги сложи в другата ХАХАХА искам и мен така да ме глобяват

17

мак

преди 4 години

Данните на Пешо изтичат поради некадърност на НАП. И същият Пешо чрез данъците си ще плаща глоба, вместо чиновници.

16

Анонимен

преди 4 години

И какъв е смисълът на тази санкция? Ще оставят без заплати ръководните кадри, довели до това, ще увеличат бюджета за на НАП или ще съкратят разходите за хартия, тонери и принтери на редовите данъчни. Като биеш самара, а не магарето, какво очакваш? И това при положение, че IT отдела на НАП е светлинни години пред същите отдели на другите институции в България??!! Работя с порталите на почти всички институции и разликата е повече от очевидна.

15

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Как така държавата ще глоби сама себе си - каквато и да е сумата, все тая. Все едно аз сам да глобя себе си, като си преместя парите от единия джоб в другия. Пародия ...

14

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

..NAP NE BIVA DA SE GLOBYAVA....A UPRAVNITCITE MU!! OT DIREKTORA...DO POSLEDNATA MU SEKLKRETARKA! VSICHKI S VRATOVRUZKI.....DA IM SE ODREJE OT ZAPLATATA ....I DA BUDAT NAZNACHENI NA PO NISKA DLILUJNOST

13

Анонимен

преди 4 години

Колко нощи аз пърдях, колко *** омазах - НЕКАДЪРНОСТ!

12

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

Globili bili NAP????.....TA NAP SA publichna kompaniya...toest globyavat vsichki ni! Hubaba rabota..a la BULGAR!

11

Анонимен

преди 4 години

И кой мислите ще ги плати?Пак ние!А от там ще ги вземат и ще направят киберзастраховка.Без бухалка си ги налагат вече рекетите.

10

Анонимен

преди 4 години

КОИ ПЛАЩА САМО АХМАЦИТЕ

9

А КОЙ ЩЕ ПЛАТИ

преди 4 години

Чакайте сега... Искате да кажете че държавата ще се самоглоби и ще си самоплати глобата.... Е такъв абсурд не съм чувал... Още по забавното кои ще са в съда... държавата 1 коридор.. държавата 2 коридор.... И така 100 години

8

Теди

преди 4 години

До Анонимен: Стига с това гласуване бе -нали разбрахте ,че винаги ще ви бия . Всичко е в моите ръце -вие сте пионки . МВР Е ЗАД МЕН , АРМИЯТА Я РАЗПУСНАХМЕ ДА НЕ НИ БЪРКА ДАЛАВЕРИТЕ ,ЦВЕТА МАРКОВА СЪЩО Е ВКАРАНА В ТРЕТА ГЛУХА -КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО ? АЗ КОЛЯ , АЗ БЕСЯ !