33

Анонимен

преди 4 години

Относно 20 - гледам плюсовете и минусите и стигам до извода, че тук пишат и блейки. Много са се засегнали, че някой коментира това, което считат за свое изконно право - след като са реализирали еднократно постижение благодарение на гениталиите си, после цялото общество да се чувства длъжно да им плаща, да им угажда, да ги възвеличава и да не им търси кусур.Да си майка е преди всичко задължение и саможертва, а не повод да измъкваш облаги и да настояваш да ти бъдат простени всякакви магарии.

32

Lan

преди 4 години

20, па ти сигурно си отгледал поне 3 деца и имаш мегдан да съдиш кой къде водил децата и как ги пращал до магазина. :) Леле...

31

Lan

преди 4 години

Какво е това Дело Сотиря?

30

Анонимен

преди 4 години

Ами то тогава никой няма да е луд да прави каквито и да било признания...

29

дедо ви

преди 4 години

Аз ще платя патрона,един 9 мм е 50 стотинки. ЕВтино и удобно да се почисти от смет и ***.

28

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се помисли и за въвеждане на кумулативна присъда. Той е обвинен за блудство, изнасилване и убийство. Ще излежи само най-високата (убийството) и то намалена, заради тази процедура. Същевременно ще си бъде осъден и за другите две неща, но те се покриват от най-тежката. Неки ги добавят - 3*30. Така 90 години (с вече приспадната 1/3) може да не е баш доживотна, но си звучи като такава.

27

Анонимен

преди 4 години

Но никой не разказа обосновано как до това се е стигнало в случая при толкоз обществен интерес в полемика или информация конкретна как така се оказват един срещу друг нападател и жертва,по какви причини,движение,свидетели,записи по направления,мотиви за цел,умисъл от негова страна как участвал,че има ли замесени поръчители и участници щом ще признава пред съда или други възползвали се от развилата се ситуация как отмъщение по странични причини,които не знаел неспоменаването се отчита и зачита,що

26

Амин БГ

преди 4 години

Не мисла че судебната система е виновна за лошият живот и културата на едно тоталнообъркано общество в което лудите са нормални и управляват един потънал кораб оставенна течението от комунистическите бандити и хайдути .В Америка няма *** и има смъртно наказание и присъди по 300 години затвор .В Англия може да отнесеш затвор дори ако нараниш котка или лисица в двора си .Там лисиците имат повече права от хората дори .Тук е пълна анархия всичко .

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Неплатеният фиш не е по НК - административно дело е. Прокурор там просто няма.

24

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerНяма да е сексуално активен! Това изобщо не означава, че няма да бъде агресивен и пак да убива. В ненормални кратуни е трудно да се вникне.

23

Анонимен

преди 4 години

Аз да попитам: А за убийството на младеж в парк в София какво се предвижда? Или понеже е синче на големи клечки и цялото "елитно" училище го е укривало, ще потулим случая?Аз не мисля, че наръгването с нож е дело на недеформирана психика. Като го осъдят като непълнолетен, пак ще излезе от затвора в разцвета на силите си.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако става дума за психопади и педофили само добре.Но ако става дума за всички това значи че прокурора с мнението си може да превърне дело за неплатен фиш на кат в углавно престъпление което е първо призвол второ изземва функциите на съда и трето е предпоставка разби чичковци с много пари да плащат на прокурора и той да скарва в затвора всеки дето ги погледне накриво без вина, не забравяйте че сте все пак в България европейския Бронкс, не сте в Германия или Швейцария, където закона работи реално.

21

Само питам

преди 4 години

Ако събраните доказателства и ДНК материал на 100% определят обвиняемия като извършител КАКВО ИМА ТОЙ ДА ПРИЗНАВА ? И защо трябва да се съгласява с изцяло доказаната си вина ? Аааа , за да получи ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА отстъпка от 2/3 от наказанието му по закон .Тоя трябва да в гръмнат до сега . По съкратената процедура .Каквато му се полага по закон.п.с. И нека мекушавите противници на смъртното наказание сами да си го хранят и издържат тоя уруд.Аз не искам да му плащам доживотния хотел 5*

20

Гражданин

преди 4 години

Смъртно наказание по бързата процедура. Защо с нашите данъци ще го издържаме тоя в затвора. Такъв е вреден и сега и после.

19

Анонимен

преди 4 години

Ще стане като с доктора, който си призна, че е виновен, но съдът каза, че той не е виновен и само имал незаконно оръжие. Голяма комедия направиха в Пловдив.

18

Solar Power

преди 4 години

Това се решава с кастрация. И да излезне някога няма да е активен.Относно лежането на 20-50 години е напълно безмислено ако този индивид не носи пари на държавата под някаква форма. Например да работи , да строи магистрали или каквото и да е , но да не спи по цял ден и да яде без пари. Трябва да работи всеки ден !

17

А другите закони?

преди 4 години

На всяка крачка виждаме блеещи млади майки, оставили количката с детето на припек, а те самите захласнати в разговор с друга блейка.Или тържествено крачещи из коридорите на МОЛ-овете по две блейки с колички. Не пазаруват, но разглеждат. После сядат в някое кафене в МОЛ-а. Вкъщи са казали, че ще водят бебето в парка.Децата, пратени сами вън от дома да свършат нещо, щото мама я мързи? Детските надбавки, с които се купува ракия и цигари?Плащаме им майчинството и надбавките не за кеф и мързел!

16

до 12

преди 4 години

Е то затова си предлагат и приемат такива хлъзгави закони.За да може един ден и те да отърват кожата,ако им се случи.Никой не е гарантиран,дали по невменяемост,дали с умисъл няма един ден да стане убиец!

15

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До стейсиСпомням си че през 1987-а бяха арестували някъв *** който утрепал дете и го изнасилил. Хванаха го от народната милиця,даже правиха следствени експерименти и по-късно осъден на смърт и разстрелян....

14

хахо

преди 4 години

След(ако) събраните доказателства доказват на 100%,ква полза от самопризнанието,още повече,че престъпника се е укривал и е бил гонен,за да бъде хванат,както в случая.Значи,изнасилва,утрепва и се опитва да избяга е едно и също,ако след престъплението беше отишъл право в РПУ-то да се предаде,признае?