12

Анонимен

преди 4 години

"От "легионерска болест" е издъхна двама британски туристи,"Ако това е квалифициран български, все пак не е превод, а статия от "квалифицирана" журналистка Габриела Джекова ми става ясно защо чуждите инвестиции клонят вече към нула.Бългaрия има много добри неграмотни специалисти!

11

!

преди 4 години

Ясно е от къде идва тази болест. Случайно ли неофициално Путин забрани на руснаците както и на васалите от Беларус и Казахстан да пращат туристи в България. Но Путин знае че не може да командва западняците особено британци затова и спретна био атаката с тази болест. Ясно е че всичко това е опит на Раша да засипе българското черноморие за да могат руски фирми да купят земята и отново да окупират България.

10

Едноръкия готвач

преди 4 години

Спокойно де! След малко пълнените чушки ще са готови... изтрайте още малко!

9

Анонимен

преди 4 години

Значи вече на Фекаломорието ще има бонус - дизентерия + легионерска болест.

8

иванов

преди 4 години

Тая болест не е легионерска ,а е англотуристическа

7

Гашо

преди 4 години

Ако случайно се заблудя да мина за малко през наще курорти, винаги си пазарувам от магазините там опаковани храни и вакуумирани продукти. В кухните на хотели и заведения работят само кафяви хора с дълги кални нокти, немити коси, разнасящи всякакви зарази. Здравните книжки са проформа, такава се вади с телефонно обаждане за 30 минути. Пазете се и не им стъпвайте в заведенията. Няма такава мизерия, лично съм влизал в над 20 кухни по морето

6

Drad

преди 4 години

Наще *готвачки* студена кухня, сутринта работеха в Чистотата в Несебър, а следобяд в кухнята да правят салати какоо.

5

Анонимен

преди 4 години

Глоби, глоби и пак глоби, всеки ден, по цялото мутроморие, докато не се научат местните да уважават хората, които ги хранят!!! Не да ни гледат като подвижни касички, които незнайно защо сме им длъжни.

4

Анонимен

преди 4 години

Как да се предпазим ??! - не ходете на българското черноморие! Толкова е просто...

3

Анонимен

преди 4 години

до 2Ало гръцкия турист, в Гърция не си ли пипат патките или сам направо ви дават вие да ги пипате?? ***

2

ГЕРБ

преди 4 години

Обявяваме карантинна зона около слънчака и се почва. Хотелиерите които сами не избият гостите ще бъдат глобявани. Отпускат се по 300 лв за дезинфекция.

1

Щерю

преди 4 години

От легионерска болест може да се предпазите единствено, ако се запишете войник във Френския Чуждестранен Легион...