68

Анонимен

преди 4 години

Нещата в Русия вървят към румънски вариант... усилено.

67

Ами нали

преди 4 години

Пък аз си мислех,че комуналки,тоест жилища с общ санитарен възел и кухня имало само в СССР и Съветска Русия! А то било същото за хиляди българи ,особено в Ингелизия.Да им се чудиш на акъла как са се наблъскали като сардели по 10-12-15 души на жилищна площ на която в България живеят по 3-4 души? Доброволен комунизъм,доброволни студентски и всякакви бригади. Ами нал бягяхте от комунделизма веееее....,***?

66

Анонимен

преди 4 години

При положение, че 550 учени ти казват че си диктатор, значи си такъв.Дори Перестройката на Горбачов беше далеч по-демократична. Елцин беше възможно най-демократичния президент на Русия. Сега това е много лош и безпардонен Путинизъм.

65

;-)

преди 4 години

Не му бери грижа на Путин, виж по- добре как се скъсява твоето собствено време :-)

64

Анонимен

преди 4 години

времето на *** се скъсява. както и ръстът му.

63

пенко

преди 4 години

Какво казват другите 2 000 000 учени ??? Платените от " ОНЕЗИ"- "протестетата " -полезни ли са с нещо -за бъдещето на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ и народите и ?!?!?! При нас професеретата и професорчинките са повече от редовната ни армия -напълно безполезни в икономиката и науката ...Полезни единственно за - ТЕЛЕВИЗИОННИ МАНИПУЛАЦИИ -ДРЪНКАНИЦИ-ОЧЕРНЯНЕ -ГЛУПАНИРАНЕ... И ПОЛИТИЧЕСКА ПОТДРЪЖКА НА ГЕПИЛИТЕ И ПРИСВОИЛИ СТОЙНОСТИТЕ НА ЕКВИВАЛЕНТА ПАРИ -ЧРЕЗ МВР!!!!!!!????

62

Анонимен

преди 4 години

От 74 никога огромна грешка е.Аз тук от българи и руснаци по-злобни криви и завистливи хора не видях.Чуждрнците в държавата в която съм се държат сто пъти по-добре с мен от които и да са българи и руснаци, които масово мият *** а говорят и се държат като шефове на корпорации.Да не говорим ме са тук от 11 години и повече и не зад авт езика аз за две и работих и го научих но великите гении не могат щото са заети цял ден да се наливат да подслушват другите вкъщи и да слушат чакгията и тук.Това е

61

Анонимен

преди 4 години

От 73 Не да се съобразявам и да правя икономии.А не искат да правят икономии защото цялата квартира е с общ санитарен възел сметките се делят по равно и става така че ако сме трима души и сметката е 300 лева и от тях един е въртял 50,втори 50 и трети 200 всички плащат по 100 и така на дошлия да прави каквото си иска ние му плащаме половината сметка плюс нашите а той плаща на половина по-малко от реално изразходеното.Тъй че отидете ли в чужбина с българи и руснаци на квартира стига да не са ви

60

Анонимен

преди 4 години

От 72 гоним пети човек от тук по-точно хазяйна с договора ги гони, защото първо не могат да изтрезнеят псуват като каруцари не работят и по цял ден и нощ са будни обикалят из къщата пускат перални телевизори и т.н. дори в 2 среднощ , а другите в 6 сутринта тръгват за работа и защото принципно не им пука какъв е реда в квартирата.Че са и достатъчно нагли да си го кажат питаш ли ги защо така правят е цитирам отговор на последния такъв аз съм дошъл тук да живея и да правя каквото си искам.

59

Анонимен

преди 4 години

От 71 да се налагат на околните това води до това че народа е в състояние на пълен хаос и война на всички против всички което пък създава една иерархия на най-силните който са тези с мускули мутри и тези с пари олигарси и така получаваш от раз олигархична диктатура точно като тази на Путин при тях и на ББ и комунистите преди него у нас.А за българите ето сега съм на квартира от две години и то в чужбина но все с други българи и руснаци за мой лош късмет.Защо лош късмет ли, защото вече гоним

58

Анонимен

преди 4 години

До 70 напълно си прав.Протестите в Русия правилни или не са безсмислени защото това е народ който в социалната си еволюция е на феодалния стадии и разбира държавата като самодържавие.Руснака не му прави някой диктатура той си я прави сам защото сало това разбира под държава и и без Путин пак това ще бъде.Лошото е че и за една голяма част от българите абсолютно същото важи.Това пък че е добре там където не са се дължи на това че като нас са ултраиндивидуалисти или с други думи стремят се винаги

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68 КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ НЕ ПРОТЕСТИРАХА!! СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО ОСЪДИЛ СЪМ ГИ ЗАВИНАГИ!!!!"Точно. Като не е Путин, ще е някой друг,който ще прави същото и то с одобрението на 90% от руснаците. Просто те са изостанал е еволюционно отношение човешки подвид.Както беше казала една емигрантка рускиня " Хорошо там, где нас нет"

56

АнонимеН

преди 4 години

ДАНО СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И АНТИПУТИНОФИЛИТЕ!!!КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ НЕ ПРОТЕСТИРАХА!! СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО ОСЪДИЛ СЪМ ГИ ЗАВИНАГИ!!!!

55

Анонимен

преди 4 години

Колко много ми приличат тези "учени" с тяхната подписка на подписките, които тук организираше Едвин Сугарев.Пълна порнография.Обаче американците си карат по установения от тях тертип - цветните революции, подписките на подхранваните от тях техни агенти или други, които са готови за пари на всичко, изкарване на *** на "спонтанни" протести, финансирани от местното USA посолство....Уфффф, толкава се изтърка тази плоча с тези плоски номера, чудно вярва ли им някой?

54

Анонимен

преди 4 години

Какви болни мозъци са русофилите. Те не могат да разберат нещо съвсем просто ; има хора, които харесват Путин има и такива, който не го харесват.Това е най-нормалното нещо на света. С всеки човек е така. Трябва да си пълно зомби, да забраняваш на хората да харесват/ не харесват някой и да ги нападаш и обиждаш за това.

53

Гренландец

преди 4 години

Пет милиарда щатски долара - и САЩисаха Украйна.За Русия и $трилион "където трябва" няма да пожали май световният паяк.

52

до 63

преди 4 години

До АнонименИ Жан Виденов ни направи милионери с инфлацията от 3000%и пенсии от 1 долар=4000лв , но никой не му издига паметник за това постижение.

51

Анонимен

преди 4 години

За 20 години Путин увеличи заплатите на руснаците 20 пъти. И това не е еднократно явление, а тенденция. Вероятно дори като умре ще назначават мумията му за президент, защото никой никъде другаде не е правил нещо такова. Поне не в България.

50

СЪГЛАСИХ СЕ БЕ,

преди 4 години

ПУТИН Е ВЕЛИК, РАСИИЯ -ЦЪФТИ И ВРЪЗВА! АЙ УСПОКОЙТЕ СЕ РУБЛАджиите!

49

Натовец

преди 4 години

На Соросоидната агенция Ройтерс никой не вярва. От 20 може и 2020 да ги изкарат. Имам възможност да си чатя с американка капитанка от НАТО на служба В Афганистан чийто баща Генерал майор на времето е загинал в Ирак. Тези хора тотално живеят на друга планета и реалност и сигурно си мислят ,че САЩ са в Афганистан не заради хероина , а заради чистият въздух както и защо са в Ирак, Сирия, Венецуела и по всички точки на света. Интересното бе ,че заплатата ще си получи след мисията октомври, ако е жив