15

Анонимен

преди 4 години

Младите прасенца здрави ли са,това се пита в задачата,щом като влезли дъртите и не чак дъртите като диви преди година-две то младите дето се родили преди няколко месеца,че още като млечни бебета и те ли носят тоз вирус как чак отдалеко от разни точки с направления щом като става въпрос за него,който се движи по въздух,суша и море,че на студено бил как замръзнал,а на топло се активирал,но при неголяма термична обработка определена как 70 по С следа не оставял,но го носят със себе си как бреме,бум

14

хоп

преди 4 години

Вече взеха Европейските пари и чумата ще изчезне много скоро :).

13

Анонимен

преди 4 години

гроб са ***, какво да очакваш от такива. 99%от кадрите им са с ум на *** или по-малко

12

Иднъ чумъ

преди 4 години

Не бяха адекватни, ама хич!

11

П.Петров

преди 4 години

Ако институциите работеха адекватно, заразата нямаше да плъзне така и щеше да е ясен пътят и! Прочетете хронологията на разпространение на болестта в Европа. А как и от какво се разпространи в България отговор няма!

10

Шопо

преди 4 години

ЗЕТЯТ може ли да внася американско свинско месо???Вече ?

9

Анонимен

преди 4 години

Направиха оградата срещу дивите прасета за 1 милионче, файде никаква, направиха оградата с границата с Турция усвоиха се пари, показваха я на гости, прелитаха с хеликоптер над нея , ходеха с джипове , оградата падна . Защо така от нищо да нема файда.

8

Анонимен

преди 4 години

Дошла болест.Умрели някакви прасета.Форумните тр0лове *** все едно им пука.Я си признайте, кой от вас форумните всезнайковци е виждал прасе на живо последните 15 години?Ми не сте.Тогава що квичите?Разбирам, че искате вие да сте на власт и да крадете парички, ама измислете нещо креативно.С някакви болни прасета не можете да бутнете Бойко.Разбрахте ли загубеняци?

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6А ти кой си?***.

6

Реалист

преди 4 години

Безсилни ! Но проблема е ,че немогат да се справят с нещо ,което го няма . Каква чума ,какви ....Зор, за внос на старо месо .Нали затова сме ,,трета ръка ,,К.н.ефа на Европата .

5

Анонимен

преди 4 години

Мухобоико е най голямото недоразумение в света

4

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са символ на адекватността във всяко едно отношение!

3

Анонимен

преди 4 години

Адекватни не ами адекватни. То не бе хуманно умъртвяване с пожарникарска пяна(сигурно оня с магнолията го е предложил), после ги убиваха с ток, заравяха ги живи и какви ли не методи използваха, достойни за филм на ужасите. Като цяло, Най-добре се справят с краденето и уреждане на нащи ора. Това направо дойде дюшеш на бандата на сожука.

2

ай сиктир

преди 4 години

Хе-хе било нужно това или онова ами досега къде бляхте та не го направихте или пак Орешарски или хан Аспарух ви е виновен???

1

Бай Евстати

преди 4 години

НЕ !!!