80

Сатира

преди 4 години

Дрехи на роми..

79

Анонимен

преди 4 години

Пише размер XXL, значи доста пълен мъж е бил. Бая зор са видели да го разчленят. Сигурна съм, че ножа или брадва или там друго хладно оръжие е за хвърлено в язовира. Голяма омраза е било. Сигурно е за пари или имот или изневяра. Заеми, дългове и страстна любов. Ама любов с размер ХХL?

78

Анонимен

преди 4 години

Само разпити и разпити, разпити. Това ще свърши най- хубава работа.

77

Анонимен

преди 4 години

Това вече е гнусна работа. Мирише ми на убийство и самоубийство. Разпитайте всички кметове из околните села за пребиваващи от чужбина или други съмнителни от другата боя. А друг вариант е от всяка улица да се разпитват по двама човека за липсващи техни комшии. Ще отнеме време, ама нещата са изпуснати. Няма улики.

76

До МВР

преди 4 години

Да си викнат художник или склуптор, който по снимки да направи лицето реконструиране. Ако ли не МВР може да потърси в Google програми за лицево реконструиране. И след сканиране на черепа - може да има някъде някакво софтуерче, което да реконструира лицето. Разбира се, ако това не нарушава киберсигурността на държавата. След като имат снимка може да я разпространят и да видят дали някой е виждал тези лица някъде.

75

МВР

преди 4 години

Айде кажете като сте такива спецове по форумите.Пак ли са от другия етнос.Трябва акъл за такава работа, не само празни приказки.

74

До 73

преди 4 години

А според мен не е ром. Те не се занимават да кълцат и тъпчат в бидони . Те са си тъпички по природа. Няма да се сетят да го направят. А и пистолет ...от къде ? Кой ще даде на ром пистолет ? Абсурд

73

74

преди 4 години

Des Fashion, създаваме кройките си като разучаваме спецификата именно на модели с големи размери или още наричани плюс размери.

72

Анонимен

преди 4 години

дънките са стари ,надписа отзад е потщи изтрит , едва ли някой ще ходи с такива дънки освен ако е беден или ром , а може и някой да ги е изхвърлил преди време

71

Анонимен

преди 4 години

може да са онова гей семейство, чуждестранната двойка - едната слаба, другата дебела

70

Анонимен

преди 4 години

колана на гащите ме изумява

69

Анонимен

преди 4 години

според мен дрехите са на роми,а и обувката е бяла с червено цвете. сигурен съм на 90 процента , знам им манталитета и как се обличат

68

МВР

преди 4 години

Сега да поясня.В ГДБОП работят доста кадърни хора.Хванаха пишман хакера Кристиян с хитрост, просто изеха записите и му видяха паролата.Тука става въпрос за професионални килъри, които не оставят следи.Дори ще се преоблекът като попове и ще те застрелят.Звучи ли ви познато.

67

До 65

преди 4 години

Англичани или немци .. заради елека и едната блузка

66

Анонимен

преди 4 години

По скоро някой ще си разпознае старите дрехи, които наскоро е хвърлил до кофите.

65

МВР

преди 4 години

До АнонименАз за това казвам да дойде ФБР, ама ме съмнява че наште не искат присъствието им.Има кадърни следователи, обаче за поръчкови убийства е мнго трудно,тъй като отсреща са професионалисти.

64

человек

преди 4 години

Мязат на англичани

63

До 60

преди 4 години

Дрехите не са изпрани. В бидона е влязла вода.

62

Неа

преди 4 години

Колана не е колан а дръжка на женска кожена чанта

61

Ханс

преди 4 години

Близките на жертви на убийство искат отпадане на съкратеното производство, ама истината е че с такива кадърни полицаи и следователи като нашите, назначавани по строг роднински принцип, тогава осъдителни присъди почти няма да има...