58

До Хората зад Тръмп

преди 4 години

Аз това за еврейският ала-бала, дето си го написал/а, не го разбрах.Тръмп е първа дружка с евреите.Те са част от семейството му.Зет му е виден еврейски милиардер и т.н.Въобще до сега всичко сочи обратното на това, което твърдиш по отношение на Тръмп и евреите, а и те не крият взаимната си любов.Която ,извън всяко съмнение, се основава на финансови интереси.

57

Анонимен

преди 4 години

Американците имат един безпогрешен измерител на качествата на президента си и това е собственият им джоб. Ама не номинално колко хартийки има в него, а реалната им покупателна способност. В момента, джобът на американеца изживява едни от най-добрите си времена. Президентът, ако ще гол да развее гащите си от статуята на свободата и после да скокне от нея, докато средният американец може да си купува на всеки няколко месеца нова кола, рейтингът му ще е в небесата.

56

Анонимен

преди 4 години

До Хората са зад ТръмпЪъъъъ, всъщност тия неща, за които пишеш, не ги ли въведе един друг с немски-австрийски корени?.....Преди около 80 години!

55

american citizen

преди 4 години

И най-важното, както споменава 58 по-долу: Тръмп е противник на глобализма в най-лошият му вид.

54

american citizen

преди 4 години

Глупости са това. Измислена беззъба критика. Авторката не желае и не иска да се осведоми, че: Тръмп не е бомбардирал и предизвикал война/ все още/, че има строга рестриктивна имигрантска политика, защитаваща принципни въпроси, че защитава местният бизнес, че отказа да плаща военните масрафи на Натовските си съюзници и най-важното икономиката на този етап в Щатите е МНОГО добра! Защо да се оплаква средният американец??? Тръшкат се само префърцунени холивудски " актьорчета" щото и те не знаят ...

53

Казва Стоп

преди 4 години

Дааа..,Тръмпецот е от немски произход,нооо принадлежи към доста последователно крило на пуританите - конгреционалистите. Като изразител на пуританската трудова етика Тръмп естествено е категорично против против всякякъв вид "трудови" ***. Колкото и да са богати САЩ не са безкрайно богати,а от 30-40 години навлеците и мързеливците в САЩ растат застрашително,а при Обонго и Килъри направо главоломно. Либерастия на Демократическата партия напълни САЩ с мигранти,а Тръмпецот казва Стоп!

52

Анонимен

преди 4 години

Защото свърши почти първия мандат и не е направил нито една кървава война,а само икономическа.

51

ASD

преди 4 години

През цялото време си мислех, че в статията ще наблегнат на мързела, липсата на задълбочени познания, неспособността да чете повече от две страници текст, липса на кадрова политика, неспособност за изграждане на управленски инструменти и тн. недостатъци на Тръмп, които са наистина вредни за управлението на САЩ. Вместо това попадаме на беззъба ПР критика на медийното поведение на президента. СЛАБО.

50

мидюр

преди 4 години

Тромпета не е погален от,папи а наш Бочко три папи са го галили

49

Хората са зад Тръмп

преди 4 години

защото:1) спря пълчищата цветнокожи животни !!!!2) бори се успешно срещу най-голямото зло в историята на човечеството - евреиския глобализъм и толерастия3) бори се срещу торанията и произвола на еврейските централни банки - не позволи на евреите да вдигат лихвата и по този начин да предизвикат поредната криза4) не позволи на евреите да ни събират еко-данъци с глупостите им за някакво си глобално затоплянеТРЪМП е ВЕЛИК !!!!!СМЪРТ на ЕВРЕИСКИЯ ГЛОБАЛИЗЪМ И ТОЛАРАСТИЯ !!!!

48

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Както се сещате от ника аз не живея в България.Един ден си карам колата и един полицай ме спира, щото има манифестация, демонстрация или друга обществена изява.Едно момиче ми *** на прозореца и като го отватям ми подава лист. Аз не го взимам, а питам Кво е това?Тя ми обеснява, че мероприятието е в защита на ХХ, която е от 7 години тук и не е виждала 6-те си деца, които са в Тринидат и Тобейго.Ми ....Ако иска да ги види да иде в Т&Т.*** щом е изкарала 7 години тук- може и без тях.

47

Анонимен

преди 4 години

Човека си има програма и си я гони да я изпълни.Как ли не го клатиха с руски влияния в изборите и други измишльотини,обаче той си гони каквото е обещал на изборите.А за празните приказки стана модерно да се ръсят смешни изказвания,даже и Тиквата опитва,ама той грубо се изказва и не ги владее външните политики.

46

А сега сериозно

преди 4 години

До АнонименМного точен коментар. Само дето и тебе медиите са те подвели малко. Тръмп никога не е казвал, че ей така - хващал жените за пуситата. А е казал: Когато си известен, жените нямат нищо против да ги хващаш за пусито. А дали е прав или не питайте всеки известен поп или рок изпълнител или филмова звезда, където стоят на опашки пред съблекалните им.

45

Анонимен

преди 4 години

Пак с вашите конспирации. Няма нужда от много усложняване. Нещата са пpoстички, но не са за *** хора. Тръмп спечели защото е умен, защото не е oбeзкocмeн джeндъp, защото хваща жените за пycитo (както той самия казва), защото е инат, защото е победител, защото е мъжкap, защото прави това което трябва да се направи и което всички искат (макар и да ги е страх да го кажат глacнo), защото не е политкоpeктeн.

44

Анонимен

преди 4 години

До ГошоНе е виновен този който яде баницата. Нали? Този сайт има нужда от пари за да се издържа.

43

А сега сериозно

преди 4 години

До Ха-хаНаблюденията ти са донякъде правилни. Въпреки че си залитнал здраво по еврейските конспирации. Евреи има всякакви. Както и българи -всякакви. Верно е че евреите са добре представени по високите етажи по понятни причини, но и те са с различни възгледи и морал. Тези за които намекваш обаче са не само евреи. Има и много не-евреи които са в тайфата. И пак да повторя: Не се е родил още този, който може да му нарежда на Тръмп. Трябва да си сляп за да не виждаш, че е така.

42

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, че на Тръмп му е лесно в такъв тип медийна среда, но не това е причината поради, която вероятно ще го пеизберат. Причините са други- процента на безработица, по време на мандата му- падна, процента на бедните също спадна, БВП на глава от населението за първи път мина над 60000 $, овен това е първият президент, от Джералд Форд насам, който не е започвал нова война.

41

Ха-ха

преди 4 години

До А сега сериозноРотшилдите даже не са най-големите,има и по-горна инстанция!Естествено-пак евреи.А да говорим че Тръмп е независим от тях е смешно.Последния,дето се мислеше за независим от евреите бе застрелян през 1963-та.Е имаше зависимости от различни евреи-примерно Обама и Клинтън(и демократите като цяло) от Сорос,НО НЕЗАВИСИМИ-НЕ!Прочети нещо за срещата на Тръмп с еврейското лоби,на която явно е бил одобрен,а веднага след това опонентите му-републиканци започнаха да се отказват един по

40

Паметлив

преди 4 години

Не е по темата,ама...Навремето един от основните козове на Рейгън срещу Картър беше неуспехът да бъдат освободени американските заложници в Техеран.Обаче каква беше истината?Тайните преговори за освобождаване вървяха към успешен край,когато ЦРУ се намеси и успя да убеди иранците да забавят пускането на заложниците с няколко месеца(докато минат изборите).Е,едва ли това е било дело на предизборния щаб на Рейгън,а по-скоро на лобитата стоящи зад него.Но не е малка измама...

39

Анонимен

преди 4 години

До Факт 42Казах кебапчета , символично. И всеки го разбра