6

Анонимен

преди 4 години

Ами така е първо взеха живота на народа после съсипаха и останалото....Тези по върховете ни взеха живота не виждате ли че няма и вече хора ,които да се съпротивляват,народа вече едва мърда в отчаянието си...

5

House M.D.

преди 4 години

А Иван /военното министър/ сред тях ли е или пак се прилагат двойни стандарти?

4

Анонимен

преди 4 години

По южното Черноморие наистина върлува страхотна епидемия от стомашно чревен вирус от който няма спасение дори и при поставена ваксина за рота вирус. Болните имат високо кръвно, световъртеж и нерядко получават бъбречни кризи. Никой обаче не пише за това.

3

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Гласувайте за ГЕРБ на есен и ще се справим с опасността от заболяването "луда крава" в България като принудим с жандармерия селските тарикати да си изколят всички крави тип "заден двор"! ГЕРБ и лично г-н Борисов ще осигурят мляко и млечни продукти от Германия с перфектно качество и ниска цена!!!

2

анонимен

преди 4 години

От няколко дни нощно време по южното черноморие се сипе от небето прашец т.е. вирус който покоси стотици плажуващи с чревна епидемия със доста силни болки, температура, студени краайници, повръщане и т.н. Дали и по свинефермите не е поръсено нещо такова умишлено????

1

Анонимен

преди 4 години

При ГЕРБ всичко лети и се срива на дъното! Корупция ,бедност. Доходите са слаби на хората А цените растат!!! Време е да ги сменим вече!