23

Анонимен

преди 4 години

До ВладиславовоТОЧНО В 6.50 ч. СЕ ПРИБИРА ***, УЛИЦИТЕ СЕ МИЯТ ВСЕКИ ДЕН, ПОСТРОИХА СЕ НОВИ ПРИСТРОЙКИ КЪМ ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ, ПЛУВНИ БАСЕЙНИ, САНИРАНИ И ОБНОВЕНИ СА УЧИЛИЩАТА, ЧАСТ ОТ КВАРТАЛА Е С НОВА ИНФРАСТРУКТУРА, ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ ДО ВСЕКИ БЛОК И СЕ ПОДДЪРЖАТ, ХУБАВ ПАРК, ПРЕДВИДЕНА Е СПОРТНА ЗАЛА КЪМ СТАДИОНА И НАЙ ВАЖНОТО- ТИШИНА.

22

Владиславово

преди 4 години

До Краен кварталОт край време 80 хилядния квартал от краен стана приятен за живеене.Нищо общо с миналото на квартала което знам отпреди.Има Метро, Кауфланд, Лидъл, My Market, CBA и т.н.

21

Анонимен

преди 4 години

Тая тормози само един вход, а дегенератите в Народното събрание издевателстват над целия народ. ДОКОГА?!!!

20

Краен квартал

преди 4 години

Във кв."Владисливово" половината са изперкали тотално, добре е да се ограничи достъпа им към града, повечето от жителите на квартала са агресивни, гледат лошо и карат стари, домашнотунинговани таратайки.

19

Щерю

преди 4 години

Когато Демократичната държава нехае обществото продължава по законите на джунглата...

18

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича "либерална демокрация" - търпиш всякакви ***, а от държавните институции и медиите ти обясняват че няма проблем и нищо не се е случило. После идва БХК и те мъмри, че не си достатъчно толерантен.

17

Има решение

преди 4 години

Назначете я в МОН, там ще пасне идеално

16

iceblast88

преди 4 години

Затова половината българи смятат, че държавата е виновна за всичко!!! Защото за нито една институция няма проблем докато не стане твърде късно за някои!!! В тази държава първо трябва някои да бъде убит и чак тогава евентуално някоя институция ще се размърда!!! Затова ни трябва закон за персонална отговорност на държавния служител и в такива ситуации, всички подписали се, че тази жена е безопасна да носят съдебна отговорност за постъпките и!!! Тогава ще се оправят нещата!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Вижте в бялата сграда на жълтите павета колко умствено изостанали са събрани накуп

14

Ася

преди 4 години

Ами трябва да убе някой за да стане оспасна наи-вероятно. Нещата все се случват след дужд качулка, а дотогава хората ще живеят в страх вместо да вземат мерки навреме. Поредния абсурд.

13

Анонимен

преди 4 години

Преди време в "Лозенец" живееше при сина си една спретната бабка, която вечене беше добре психически.Всеки път, когато успяваше да се измъкне навън, се качваше в трамвая, сядаше и започваше да пее - и то доста добре - оперетни арии на немски език. За нея се знаеше, че по царско време наистина е била певица и е била на турнета в Германия.С две думи, никой не знае как ще се промени на старини.

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да забранят тази чума- социалните помощи и общинските жилища.Да ходят в Украйна в Припят има много свободни блокове.

11

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се е променило от 30 години. Навремето имаше една такава жена в нашия квартал, агресивна беше, замерваше ни с камъни, макар че бяхме предупредени от родителите да не я дразним много-много. Докато я въдворят в лудница, пораснахме, а впоследствие Господ си я прибра. Сега пък се появи друга, която не е агресивна, но създава отпадъци по улицата и събира кучета.

10

РМ

преди 4 години

Хващате я и шамари докато се осъзнае и спре да прави така. Няма друго лечение за това, след като и държавната администрация не става за нищо.

9

Анонимен

преди 4 години

И тук, в централната част на София, в уличките около бул."Витоша", не една, а две баби периодично крещят по улицата и плашат хората, защото крясъците им са много агресивни.Едната в последните години не я виждам вече, но другата и онзи ден врещеше като бясна и се заканваше на всеки минаващ. В други дни е спокойна, разхожда се, но си личи, че не е наред с главата. Не знам при кого живее и как така я оставят да броди по улиците без надзор.

8

Анонимен

преди 4 години

И при нас имаше подобен случай - тя буйнстваше , мяташе предмети по деца , коли и хора и нищо.... всичко свър;и след като почина , а я търпяхме цели 30 г

7

Анонимен

преди 4 години

А морската градина. Кажи в цяла Варна ще си по точен.

6

Анонимен

преди 4 години

Психично болни има навсякъде Дори и на заплата. Има и в С. Вода, за бързи кредити, местна власт, социални грижи......

5

Бай Евстати

преди 4 години

има едни 240 психично болни дето са събрани в една единствена сграда и тормозят цял народтяхната диагноза е умствено изостанали и за това се налага да се грижат за тях но въпреки големите пречки пред тези хора те продължават и продължават да пречат

4

Анонимен

преди 4 години

То в Морската градина във Варна да те е страх вече да се разхождаш,из храстите може да ти изскочи всякакъв психопат.Така е.