11

Анонимен

преди 4 години

какво друго може да се очаква от терористична *** като русия ???

10

Анонимен

преди 4 години

Споко, имаме си IT Card спецове.

9

Анунимен

преди 4 години

Това е повод да обявим война на Африка, за да не тревожат повече наш'те хора, че им развалят рахата и с тези псигически атаки са лабилни и вечер плачат, докато заспят

8

777

преди 4 години

Някой яко се гъбарка с "държавата"! Май еди Голям батко предупреждава нашия батко, да внимава в картинката, щото ако даде АЕЦ Белене на неправилните хора може да му се случи случка!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Кой изобщо взе на сериозно писмо, започващо по след ОВ начин Здравейте, ние сме терористична организация ... колко терористични организации считат себе си за такива? Сега, ще набирате някое 12-13 годишно, дето ше во се смее в лицата :)

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

И без тях, сезона е незапомнено слаб.Мутрите изгониха платежоспособния турист !

5

възмутен

преди 4 години

Комонистите са полодели .... Палят гуми на магистрали, трепят, заплашват, всяват смут и паника в държавата !!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

ЗНАЕМ ГИ НИЯ ТИЯ ДРУГИ ДЪРЖАВИ... САМО 1 ИМА ,КОЯТО СЕ ДЪРЖИ ВРАЖЕСКИ С НАС СИСТЕМАТИЧНО... САМО ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОИ КОМЕНТАРИ, ПЛАТЕНИ ОТ НЕЯ ТУК - ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ ТРЯБВАТ...

3

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ, ИЛИ ПОДАВЯЙ ВЕЧЕ ОСТАВКА, ИЛИ АКТИВИРАЙ ЗАЩИТНАТА КЛАУЗА НА НАТО! ЗАЩО ПЛАЩАМЕ САМО В ТОЗИ СЪЮЗ? ДА ДОЙДАТ ТУК АМЕРИКАНСКИ ПРОГРАМИСТИ И ДА НИ ЗАЩИТЯТ ОТ РУСИЯ! ТОВА ВЕЧЕ СИ Е КИБЕР ВОЙНА!

2

Анонимен

преди 4 години

Е този път Путин вече прекали!

1

Дръндер

преди 4 години

"Вече е ясно, че съобщенията са изпратени от сървър в Швейцария. Най-вероятно ще се стигне до някоя африканска държава" Гледам и не вярвам на ушите си? Сървъра е н Швейцария следователно е от Африка. Сървъра може да се пренасочва през поне 20 държави. Ако това са ни експертите зле сме! Въпросният човек най-вероятно си работи от тук!