28

Анонимен

преди 4 години

Страната на абсурдите!!! Когато истината е налице-коментарите са излишни!!!

27

Анонимен

преди 4 години

До 22 анонимен, в капитализмът умнико здравеопазваето е безплатно, лекарствата или намалени или безплатни, а вие в България не живеете в капитализъм а в див социализъм развиван от ГЕРБ - отрочетата на БКП ! Но когато обществото е тъ'по като теб това няма как да се разбере !

26

Анонимен

преди 4 години

Заминавай на терминал 2, какво седиш в чата тука :) Няма да ни липсваш много. Авантаджиите като тебе вече 30 год ги носим на гърба си, дето все нещо НЕискали да плащат.

25

Анонимен

преди 4 години

Между Варна и Аксаково метрите са също около 200 и се иска винетка. :-)

24

Анонимен

преди 4 години

Фи-16 ще плащат ли винетки и тол такси?

23

Анонимен

преди 4 години

Биг Брадър иска всичко!

22

Анонимен

преди 4 години

Решение Терминал 2!Просто и достъпно!

21

Анонимен

преди 4 години

В капитализма е така, драги ми веган-***! Плаща се за всичко за което се сетиш. А за това дето не си се сетил, то има кой да се сети, та и там ще плащате. Кофтито е, че и нормалните хора ще трябва да плащат, но таква е системата.

20

gosko

преди 4 години

И след като между градовете е 40 метра, ами ходете пеша бе, стига се седели по тия коли, опушихте света. Или с колела..... раздвижете се малко... тюююю

19

Анонимен

преди 4 години

Скоро и за да пресечеш улицата за да преминеш на другия тротоар ще си плащаш винетка.

18

gosko

преди 4 години

Е какво пречи на работещи и пътуващи хора да си купят годишна винетка?!? Тази инфраструктура нали трябва да се поддържая по някакъв начин. Ами работите, взимате заплати, ами купете си винетки и престанете да мъркате!!!Ако искате, декларирайте ги при работодателя си да ви ги възстанови. Договорете се!АМАН!!!

17

Zzz

преди 4 години

Явно в темата са писали някои от 54-те % хора, които винят държавата за собствените си неудачи и провали.

16

илюминат-ренегат

преди 4 години

До Анонимен ти още не си ли разбрал,че си се самоназначават,а гласуването е само формалност?!?При 40 процента избирателна активност Бойко и аверите му пак "печелят"изборите. Тук няма българи,те имигрираха!Тук има само пенсионери,сеирджии и бизнескретени.

15

Анонимен

преди 4 години

колко да е интересно, бас държа че е било така откакто има винетки, но поради липса на камери за следене се е махало небрежно с ръка.сега като са сложили кметовете са се сетили... а е можело да го направят преди 3-4-5 години

14

40

преди 4 години

Крайно време е трите града да се обединят под името Търголяс, което е една стара идея...

13

129

преди 4 години

Закона си е закон, затова и трябва да се спазва. Решението на хората е да искат референдум от кмета за обединяване на селата. Кмета вероятно ще е против защото единия ще трябва да си търси друга работа но това е възможния изход. Така този път от републикански става общински и общината ще се грижи за него. Защото за 40 метра разлика на табели, за какви две села става дума!?

12

П.Петров

преди 4 години

Поначало идеята на винетката е да ви направи крепостни селяни, така че е нормално за 40 метра да искат вината. Важното е, че сте доволни и пак ще овластите с гласа или пасивността си БКП-ДС мутро-олигрхията и парламентарното им представителство- БСП, ДПС,ГЕРБ! 30 години не ви дойде акъла и продължавате да настъпват една и съща мотика!

11

Анонимен

преди 4 години

Така, така.....гербаджийския рекет върху целия народ продължава с пълна сила....Няма да е чудно, ако и на тротоарите сложат винетки. Узаконяват си обирите, а хората никой не ги пита как живеят.

10

ОСТАВКА

преди 4 години

Така е, ФЪ-16 найските трябва да се изплатят!

9

Zzz

преди 4 години

Абсурдно е заглавието ви. Кога ще се научите, че има правила за спазване и ред за тяхната промяна?