23

iceblast88

преди 4 години

Много е просто господа дупедати:ЕГН се дава само на данъкоплатци и децата им!!! Кратко, точно и ясно. Ако си данъкоплатец имаш достъп до държавния (общия ресурс), ако не си, то няма за какво да ревеш! Да си работил и толкова!!! Помощи под формата на данъчни облекчения (премахване на ДОД за родителите например) и готово, така автоматично масата от неработещи ще отпаднат от гърба на данъкоплатеца. Освен това ако не си работил поне 5г. и да си се осигурявал да нямаш право на плащания от държавата!

22

Анонимен

преди 4 години

Политическата каста разбира демокрацията грешно. Трябва концепция за политическата каста, химическо кастриране на алчността, лобизма.

21

Стан Баба

преди 4 години

"Когато правата на човека бъдат поставени над неговите задължения, това унищожава гражданите и в крайна сметка държавата." Андрей Кончаловски

20

Анонимен

преди 4 години

Има два пъти повече учители и три пъти по-малко ученици спрямо 1989 г. Да ги интегрират те, също и колосалната по брой държавна администрация. Накрая на територията ще останат да живеят само гореизброените и poмитe.

19

Анонимен

преди 4 години

Оф, аман, тя демокрацията била супер, ама видиш ли, не сме я разбрали. Нещо като светлия комунизъм, който беше винаги някъде зад ъгъла.Никога в историята на човечеството не е била възможна такава система за ВСИЧКИ. В Атина през античността - примерно 20 000 "граждани" с права и още 200 000 да ги хранят. В момента е Щатите плюс Западна Европа и 5-6 милиарда /целия останал свят/ да им робуват.

18

Бай Евстати

преди 4 години

Само говорят че проблем има ама не казват защо няма никакви мерки за де се решиайде направете да не могат да гласуват без среднопомощи никакви - помощи за деца да се приспадат от данъцитетака ако не работиш - нема помощисъдат и полицията трябва да заработятне може някакъв с 15+ висящи дела да е на свобода и накрая да има условна или нещо смешно като 2 годиниза 3-те престъпление което се наказва с ефективна то автоматично да става доживот

17

ай сиктир

преди 4 години

Да всичко което казва е истина само, че има една малка подробност. Първо така наречените патриоти са на власт какво правят вече половин мандат и второ властта няма сметка да вкара в правия път най-лесните за купуване избиратели така, че лично аз не виждам светлина в тунела.

16

Човек

преди 4 години

Разбирането на хората за демокрация не е цялостно. ДЕМОкрация значи буквално преведено управление на народа. Но народа практически нищо не управлява. Управляват ни мутри. Но ако народа не контролира управляващите, дори те да са светци все някога ще се корумпират. Но ние нищи не правим? Защо така? Не разбрахте ли вече? Няма да дойде някой ангел небесен да ни помага. Ние ще се оправим сами.

15

Цитат

преди 4 години

Много пъти съм се питал - защо за едни се дават средства за "интеграция", а за други не? На мен да не ми е отпуснал някой една шапка пари, за да се "интегрирам"? Това си е чиста дискриминация по расов признак. Искам и аз между 900 и 1500 лева парични помощи, отделно помощи в храна, помощи в дърва и въглища, помощи в строителни материали, някой да ми позволява да не плащам ток и вода, да не плащам данъци и осигуровки, и накрая да имам повече права от останалите - независимо дали са малцинство или мнозинство. Някой да е чул да раздават помощи на арменци или евреи?

14

Питанчев

преди 4 години

Попитали един мъдрец . - Учителю дълго ли ще живеем в страх ? А той им отговорил. - Ако живеете в страх, ще е дълго .

13

SS

преди 4 години

Проблема с ромите,(и тяхната интеграция) е нерешим.Или докато Бг-я е в ЕС.Каквото и да пишете предизвиквате само смях.Истинския проблем ще дойде когато станат колкото нас или повече.Тогава ще стане страшно.Тогава мнозинсвото съвсем логично ще иска управленски функции или смяна на управленския етнос.

12

Иначе казано

преди 4 години

Кучето скача според тоягата

11

Крайно време е

преди 4 години

на ромите да бъдат поставени ясни и твърди услови Ако не им харесва - да се махат от България. Те НЯМАТ ПРАВО да поставят условия. Преди повече от 50 г. бе поставено началото на отрупването им с бонуси, с цел да им се създадат условия да достигнат друг цивилизационен етап.Индийците доказаха, че или това е непосилно за тях, или нямат никакво намерение да се променя.Щом е така,сега нека чуят ясни и твърди условия. Или веднага да ги изпълняват стриктно, или в срок от 24 часа да са вън от България

10

Светозар

преди 4 години

С какво не сте съгласни, дето казва човека ?Хайде бе, толлерасти ? Кажете с какво не сте съгласни ? Кое не е вярно ?

9

Анонимен

преди 4 години

България е нарочена за монархия на Симеон 2 и сие. И докато се съпротивплява - ще страда. Симеон 2 се оказа трърде амбициозен и отмъстителен.

8

SS

преди 4 години

АМАН ОТ КЛАВИАТУРНИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ.*** Е МЪЖ САМО ПРЕД САЛАТАТА И РАКИЯТА,И КОГА ГО НАТЕГЛИ НА НЯКОЯ ЧУЖДА ЖЕНА.ОЩЕ БОТЕВ ОПИСВА ТОЯ ФЕНОМЕН,ТЕЖКО,ТЕЖКО,ВИНО ДАЙТЕ....

7

Анонимен

преди 4 години

Дават им се пари за какво ли не ; детски, интеграции,отопление и какво ли още не ,а гадната *** карат каруци заради които стават катастрофи толкова често,и изнасилват възрастни хора или пък беззащитни жени и дечица!!!!Смучат гадните пиявици всичко което могат да изсмучат защото имат права ,тях ги знаят ,ОБАЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ЗАКОНИТЕ НЕ ЗНАЯТ ,е май идва време да им ги покажем щото иначе ще бъдем роби на *** т.нар. роми!!!???

6

Анонимен

преди 4 години

"Гражданите живеят в постоянен страх, че могат да станат жертва на престъпление и на извършителя да му се размине."Именно. Затова - разрешителното в джоба и оловото в кафевите хора. Опичайте си акъла, щото единствената спраделивост, която ще получите в тая държава, идва от собствените ви ръце.

5

Анонимен

преди 4 години

Това че българите са повече от турците или *** нищо не значи. Винаги ще движат нещата образовани и амбиционни, независимо от етноса.

4

Анонимен

преди 4 години

Българите сами са си виновни, че унищожиха държавата в 1989 г. Сега бягат от България в чужбина, защото тук не се живее вече и ще става все по-трудно да се оцелее. Каква интеграция, какви 5 лева сънуват ВМРО и техните ископаеми.