8

Anon

преди 4 години

Ако тези не влязат в затвора с ефективни присъди от поне 10 години, Цацаров и всичките прокурори около него трябва да подадат оставка.

7

Анонимен

преди 4 години

ВКС-то ще ги оневини, както всички други едри риби.Софиянски, Църен Ваньо, Ушев Цецо, Христо Бисеров, Филип Златанов....

6

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще ги "самоубият" и това е...Няма хора-няма проблеми..Парите ще ги прибере държавата.

5

vlady

преди 4 години

Баневи са действали изцяло в рамките на теория за ширпотребата и социалдемократически модел на големия български икономист проф. Ал. Томов и не са извършили никакви престъпления - прилагането на напредничави научни разработки е похвално. Трябва незабавно да бъдат освободени. Проф. Ал. Томов беше оправдан.

4

Анонимен

преди 4 години

Правосъдието на България ще ги мъчи до край.

3

АТАКИСТ

преди 4 години

до 1 Няма как да са невинни, брачед! Тия окрадоха на половин Девня заводите. Това, че са изпечени престъпници и запазват самообладание е съвсем друго. Те такива като тях са се учили с годините да не си показват емоциите, когато ги притиснат.Друг е въпросът наистина дали ще се отърват от затвора с подкуп.

2

истина е

преди 4 години

Има поне сто бизнИсмени като Баневи ,които трябва да да лежат в затвора , но мафията ги пази !!

1

Анонимен

преди 4 години

Ще ги хванете за шлифера Баневи. Тая на снимката ако се притесняваше от нещо нямаше така самоуверено да говори пред журналистите.Вариантите са два: или са виновни и тая знае, че с мангизите си ще отърве кожата чрез подкупи и затова е със самочувствие или са невинни и затова толкова спокойно и издържано отговаряше на журналистите. И в двата случая са аут от панделата и ще ги оневинят.