91

П.Петров

преди 4 години

Колкото и да не им се иска на извънбрачните наследници на работническо селската червена армия и общите другарки, този социалистически кич - Монумент на Окупационната Червена Армия, трябва да се ИЗРИНЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!

90

Joko

преди 4 години

Глу*пако, къде се вреши ти на коня в краката ! Отовай да оправяш паетниците във Варна...

89

Я па я..!

преди 4 години

Кой ще плати референдума ? Това е въпроса. Слави си го плати сам. А ти ще го платиш ли ?

88

Анонимен

преди 4 години

Еваларка момче, вероятно няма да станеш кмет, но ги дразниш много, което е добре.

87

Анонимен

преди 4 години

Материализация на българската простотийка,безсмислено ухилена и напираща към високпост за да се развихри и ни сащиса.Анатема! Vade retro satana!

86

Анонимен

преди 4 години

Когато психо десните се докопат до влест като Христо Бойкикев, те направиха такава реформа, че направиха прокуратурата само да си избира главния прокурор. Сега същите МЕГАНЕКАДЪРНИ протестират срещу резултатите от собствената им реформа - кандидатурата без алтернатива. ФАШИСТИ СЪР!

85

Анонимен

преди 4 години

Десните отпадъци в политиката, промоутирани и финансирани от олигарси...Като говорят глупости и предлагат скандалния Бойко Атанасов за главен прокурор а ТОВА за кмет показват, че от тях по-вредни за България няма.

84

Анонимен

преди 4 години

Олигарха ПРО КОФИЕВ ТРЪГНАЛ ДА СВАЛЯ ОЛИГАРХА ПЕЕВСКИИЙ ОТ ВЛАСТ. И двамата милеят за България, сълзи ронят за власт. Този кандидат е липсващото звено между мисловните процеси на неандерталците и хомо сапиенс...

83

Анонимен

преди 4 години

Изключително грозна физиономия. Откъде го изнамериха този монархофашист?На всичкото отгоре това изкопаемо на фашизма не знае, че военните паметници са неприкосновени, каквито и където и да се намират по света. Този ФАШИСТ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ вместо да предлага как да подобри живота на софиянци, предлага глупости. СМЪРТ НА ФАШИЗМА!!!!

82

Joko

преди 4 години

Бобчо, ти пък от къде се пръкна или някой в газ ътти бръкна. Какво общо имаш със София и какво разбираш от кладенчОва вОда ! Оди си оправяй Варна, ама там няма да ти дадат да гъкнеш.

81

:)

преди 4 години

Не харесвам тоталитарния сервилен паметник на съветската армия окупатурка и съм съгласен, че мястото му не е там,но ако този човечец на снимката си мисли така да води кметска агитация,много е сбъркал.

80

ДЖЕРИ

преди 4 години

Едва от няколко дни е в политиката, но вече почна да маже и да се оправдава за нелепите си идеи...къде си тръгнал изобщо, момче

79

Кали

преди 4 години

Започнаха безумните искания, как само му личи, че е издигнат от "Демократична България".

78

Граовецо

преди 4 години

До шопо.Паметникът на ония е на тяхна територия(земя купена от тях), но и той е заливан с боя. Паметникът на тия, твойте е на наша територия. Съответно, демонтираме го( без референдум, има решение за това) и им го връчваме. Те могат да си купят земя и да си го охраняват, а безродниците могат да ходят да му се кланят. Кога тия ще ни върнат архивите, откраднати след 09.09.1944?

77

Тодар Правешки

преди 4 години

Тролетариата, лъжете като комунисти. По времето на най - справедливия строй Кеворк Кеворкян инициира дарителска кампания за възстановяване на войнишките паметници.Кой ги унищожи, че трябваше да се възстановяват бе дрогаре? Ще дам жокер-не са нито седесарите, нито американците. Родните червенококи ги унищожаваха систематично.

76

баба мара

преди 4 години

паметниците не се събарят това е история господ както виждате ни наказвавсеки ден но българинът от знаците на съдбата не разбира и заради ще патим всички

75

Анонимен

преди 4 години

Щом стане на въпрос за АЕЦ Белене, веднага излиза един " специалист", който започва да ни обяснява, как трябва да бутнем паметника на съветската армия. Стига вече с тия костовски номера.

74

Анонимен

преди 4 години

И този е някое комунистическо изчадие н-поколение, но"посиняло". Само те унищожават паметници. Смятам, че Русия винаги се е водела от интересите си на империя като всяка останала. Но историята си е история. Не това което пише в учебниците. В Сицилия кой ли не е бил? И всички паметници са запазени. Независимо на коя култура и религия са белег. Испания също пази всичко сътворено през мароканското владичество. Паметниците на Франко също.Виж, ако разкара църквата на Софиянски от Южния парк съм "за".

73

Анонимен

преди 4 години

Тоя па, пак да има харчове

72

Анонимен

преди 4 години

Значи Боко и компания (евроатлантически марионетки) се подиграват с вас всеки божи ден в продължение на 10 години, но някак си проблема ви е паметника на съветската армия? И като го махнем тоя паметник - лелеееее, то ще настъпи един просперитет, един напредък, една хармония...