80

Нищо ново

преди 4 години

Мартинчо пак повтаря същото, което е приказвал години наред. Колко ще струва тока от АЕЦ Белене и имаме ли нужда от нея е проблем на инвеститора. Българската държава внася само това, което вече има, и за което вече е изхарчила пари - площадка и реактор. Просто и ясно.

79

Kiorsufra

преди 4 години

Ako sa tia godin biahme pla6tali po1miliard istoriata s nea 6te6e da e sabravena,da ama kak negovia 6efIvan,,cigania" 6te6e da se nagu6i kato puika sa kkane.A sled nego I tiakoito sednaha na stola da upravliavat darjavat BG.

78

Анонимен

преди 4 години

Посинелия *** от кога разбира от ядрена енергетика.

77

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

Руснаците не са търговци като американците. Грешката на руснаците с АЕЦ"Белене"е че за разлика от тях САЩ поискаха и си получиха 100% авансово плащане за Ф 16. Ако руснаците бяха бизнесмени щяха да вземат авансово 100% за АЕЦ-а и после дали ще има или не все ще им е тая на руснацитетая както сега с Ф 16 които са платени на 100 %, дали че ги има ли не все ще им е тая на американците. ПАРИТЕ СА ВЗЕТИ.

76

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До MaxАко говорите за България,тя от 30 години не е държава ,а разградена и опоскана територия.Отредена е за заселване на пришълци от други държави и други етноси.В момента България е в по-лошо положение от колония,която е управляванаот ДП на САЩ и от разни чиновничета от ЕС.Няма право на собствено мнение и избор.Даже в една реклама на разни Думпени едно същество се изкрясква "Стига с тази държава".Рекламата е спонсорирана от посолството на САЩ.коментара е излишен

75

Waffen SS

преди 4 години

Трябва да се разбере,че на България ток не и трябва защото няма никаква индустрия ,защото шиенето на *** и потници при робски условия с чужди суровини не е индустрия.Аутсорсинга и колцентровете не са индустрия.Нямаме вече електроника в цялото и разнообразие,химическа,електротехническа,корабостроене,машиностроене в цялото му разнообразие,транспортно машиностроене.Нямаме даже консервна промишленост,която да работи с български суровини.Не съм чул да има памуко и вълненотъкачни предприятия,които д

74

Max

преди 4 години

Коя държава с намаляващо население строи АЕЦ??Няма такъв случай в световната история

73

Анонимен

преди 4 години

До По-далече от Азия 83Я се разкарай бе....... тази "твоя еуропка" вече прилича повече даже не на Азия, а на Ориента!!! Араби, перси, авганистанци, иракчани, сирийци, иранци.....да не говорим за турците, мароканците, алжирците..........абе....по-голям битак даже от краварията!!! Така че, за чистота на нациите вече ще се бяга на Изток!!

72

Анонимен

преди 4 години

До По-далече от Азия а ти защо си мислиш, че си европеец?

71

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

70

V

преди 4 години

На България и трябват ф16,а не атомна енергетика.Турция да си прави атомни централи,нали фолксваген ще ги правят там с евтината атомна енергия.На нас за кво ни е?По добре да купуваме ток.Този *** народ не разбра че американските партии в България носят високи цени ниски доходи и задлъжнялост.Американските централи ги изкупуваме тока на високи цени вече 25 години,освен това им плащаме емисиите ,а руснаците ни предложиха 20г.Да купуваме ток от АЕЦа ама след това е наш а не американски и емисии н

69

Анонимен

преди 4 години

Хубаво мълчеше,защо ли ти трябваше да се обаждаш?И аз разбрах вчера от медиите, че нова АЕЦ ще струва 10 млрд...Умника наш!

68

Анонимен

преди 4 години

Очелатия фафлек па се покаа от дупката си...

67

Анонимен

преди 4 години

До 74В света на компютъризацията, без млади хора тая държава няма, как да функционира. Дори и заспалото ви Соц поколение, неуспя да им спре технологичния устрем. Днес България е водеща сила в интернета, софтуера и аутсорса в Европа. Това всичко се дължи на младежите, които го изградиха. Не на тебе дамаджаната от блока.

66

До 66

преди 4 години

Всички народопродажници сте еднакви.Интересува ви повече интереса на Русия, отколкото на България.А интереса на Русия винаги, в цялата ни история е бил и е против нас.Продажни рубладджии.

65

Анонимен

преди 4 години

До 74Явно си престарял яко. Къде няма млади хора? Всяка втора малка фирма е от млади хора.. Ти на кой свят живееш? Целият туризъм е пълен с млади хора и защо постоянно трябва да ги обиждате? Вие какво им оставихте големите мъже? Една рухнала държава живееща между бандити, корупция и безпарипие? И сега точно вие да ги съдите? Малко е смешно. За това и не ви уважават вас старите, защото не се виждате себе си. Въпреки, че е пълно с възпитани млади хора. Аз повече зулуми виждам от възрастни.

64

далаверата Белене

преди 4 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Д.Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров, бившия червен министър Петър Димитров и Явор Куюмджиев плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

63

До Анонимен 54

преди 4 години

"Има Толкова млади хора с малки фирми, които се мъчат трябва да им помогнете те са бъдещето на България, а не 2 реактора."Дълбока заблуда! Младите хора не щат да работят - виждаме го всеки ден. Искат в чужбина, където ги чакат с червени килими! "Ще ходя да им бачкам за 1400 лева!".Едно време навсякъде имаше малки предприятия за какво ли не - бобини, релета, платки, конфекция...Влакът от Пазарджик за Пловдив 15 мин. пътуваше покрай оранжерии. Всичко това иска ток!Ако финалът ти беше "8 F-16"!

62

Анонимен

преди 4 години

Бе, на това момче некой нема ли да му каже да не плюва като говори ?То лиги, то чудо... ..и накрая нищо не му се разбира !

61

НАТО ВЪН

преди 4 години

от американски мекеренца акъл не искам!