12

продавач на въздух

преди 4 години

Ако можеше въздуха щеше да е на концесия.Плащаш и дишаш. Ама и туй ще стане.

11

Анонимен

преди 4 години

не мога да разбера защо всичката вода в бг е на ВИК,тя трябва да е на хората и ако искат те могат да си създадат дружество,което да се грижи за вик мрежата в селото,защо трябва да е непременно вик дружеството.Да си направят една фирма с няколко служители за поддръжка на повикване,и ако няма аварии водата ще им е съвсем евтина.Вик купили ли са мрежата в селото,която е създадена сигурно през комунизма

10

Анонимен

преди 4 години

Скъпа вода. С какво ще мием бананите на демокрацията. Няма да мием. Само ще ги белим

9

уменец

преди 4 години

А 3.50? За Батак ?И сух режим? Вече и танковете няма ги спасят щот ги нарязаха.

8

Анонимен

преди 4 години

Кви са тия 60ст. за кубик вода, аз от десетилетие плащам по 2,10лв кубика. Тея са в ценоразписа от миналият век.

7

Неразбрал

преди 4 години

Нещо не разбрах.Не искаш да плащаш водата,защото според теб е скъпа и не качествена.Но не искаш и да то я спират,за да не я ползваш.Не е ли по-просто да кажеш,че не искаш да плащаш.

6

до 3

преди 4 години

И кво му е скъпото на тока ?Ти ходил ли си въобще в Европа или само пишеш глупости от селската кръчма.Когато намериш някъде 1 киловат да струва 0.10 евро, ела ми се обади.В Европа киловата почва от 0.24 евро нагоре, в някои държави като Дания дори е 0.54 евро.

5

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия Илинденци бе, още малко и Преображенци, а ?

4

Жо

преди 4 години

ГЛЕДАХ репортаж по телевизията.Един човек показа сметки от 250 лв и друга сметка от 67 лв.. Това означава, че е ползвал 167 кубика вода за месец по новата цена от 1,50 лв/кубик и 45 кубика следващия месец.Водата се измерва с водомер, което означава, че този човек полива градината си с вода от чешмата.Нормалното потребление на вода за един човек е 5 кубика намесец.

3

Комата

преди 4 години

За разлика от тока, водата не е скъпа, но доходите и пенсиите в България са мизерни и не позволяват по-големи разходи за сметки.

2

odpo

преди 4 години

Браво на хората. Време е дя кажем СТИГА, и да се надигнем. Трябва старите партии и ПАРТИИЦИ да си ходят. Да дойдат млади и будни хора, които да започнат да работят за България и Българите. Ех мечти, мечти...

1

Анонимен

преди 4 години

Каква вода? Дадохме им демокрация, те искат вода.