41

Анонимен

преди 4 години

БТВ подхвана "битката" срещу ММС. Към днешна дата я губи тотално. Всички проверяващи и медицински органи са провели своите проверки и не откриват каквито и да е нарушения. Всички сертификати и документи за произход са в ред. Всичко е законно. БТВ не се извини което е друга тема. Въпросът е, че медии като БТВ и настоящият сайт водят една платена война, спонсорирана от фармацията. Затова и тази некомпетентна статия е тук. Който е ползвал ММС, знае причината. ЧАО!

40

До "Аз"

преди 4 години

Аха, ами явно продаваш този ***, щом се пробваш да го рекламираш. И какво, викаш хората 10 години да се тъпчат с белина, а. И на 11 година, хоп, здрави. Ха ха ха, хванах се на рекламата. Ама що да си я купят тебе, като може и от пазара?

39

Аз

преди 4 години

Аз бях скептик, но познавам лично 2 човека, на които им се подобри рязко състоянието. От 10 години пият ММС и нищо не им е станало. Това за опасен химикал са пълни глупости. Умрели били в САЩ 7 човека, а от химиотерапия колко са умрели и колко са се оправили? Не коментирайте без да сте запознати и без да сте минали по пътя на болните хора. За поръчителите на тези статии е много по-добре да си продадете апартамента и парите да наринете в турски клиники.

38

До мислеща

преди 4 години

И аз съм с нелечимо заболяване, в края на което е смърт. Не се бъркай, че само защото имам такава болест, ей сега ще хукна да се тъпча с белина и да идиотясвам. Искаш да знаеш защо някои хора с нелечими заболявания се връзват на мошеници. Ето защо. Не става въпрос за "отчаяние", а за ГЛУПОСТ, често пъти обилно полята със СУЕВЕРИЕ. Та не си на мое място, радвай се. Ама и да не вземеш сега да очакваш, че ще си купя белина, само защото няма официално мед. лечение. Няма да стане.

37

Мислеща

преди 4 години

До господата/госпожите, писали срещу мен. Явно заслепени от невежеството и злобата си даже не сте осъзнали, че никъде в поста си не подкрепям препарата. Просто се опитвам да разбера или оправдая тези хора, които на прага пред смъртта търсят последна алтернатива. НЕ СЪДЕТЕ, защото не се знае и вие на тяхното място какви л-айна бихте изпили. Бъдете здрави и по-малко злобни!

36

до Мислеща

преди 4 години

Колко от тази пикня изпи?

35

Анонимен

преди 4 години

Като хлорираната вода от чешмата.

34

До мислеща

преди 4 години

1. Всеки лекар знае, че има отрови, които колкото и малко да пиеш от тях, на лекарство НЯМА да станат. 2. Тези хора са като теб, умни та дрънкат, затова вместо на лекари, се доверяват на мошеници и пият отрови. 3. Крие се лечението, баш от теб специално. Затова и избираш да защитаваш препарат с белина.

33

Мислеща

преди 4 години

1. Всеки лекар знае, че лекарството е в дозата, защото то и змийската отрова е опасна, и някои билки са отровни, но от тях не правят лекарства! 2. Разбирам, че тези хора са отчаяни и се хващат като удавник за сламка в това лекарство. То убива гъбички, микроби и патоорганизми, защото някои учени смятат, че рака се развива на основа на гъбичката кандида. 3. Сигурна съм, че има и други, по-ефикасни методи за лечение на тежки болести, които медицината крие, за за ни трови с химиотерапия, не с белина

32

Бако

преди 4 години

До ГoшуПлоска шега, вероятно капацитетът ти го предполага...Дерзай! Дано успееш.

31

Гoшу

преди 4 години

Шефът към бармана: Направи една кофа вода с две капки водка в нея. Барманът: ?!?Шефа: Ще има парти на хомеопати довечера

30

Анонимен

преди 4 години

Това си е терористичен акт.

29

Анонимен

преди 4 години

Само като видиш етикета и ти става ясно, че е гаражно производство.

28

Анонимен

преди 4 години

Ми то и от хапчетата, ако изпиеш цяла кутия, пак ще се отровиш.

27

Анонимен

преди 4 години

Някои пият урина....и се оправят.........Естествен продукт. Махнете ги тези химикали.

26

Анонимен

преди 4 години

Щом са ги подгонили и в сащ, значи нещото действа.

25

Анонимен

преди 4 години

Много е хомеопатично.

24

човек

преди 4 години

Ми в Уикипедия общо взето не пише нищо за използването на този продукт в САЩ.Пише най-вече че се използва в Уганда и Камерун.А сега вече и в България!Ха, да ви е честито!

23

Анонимен

преди 4 години

Тикварска работа!За вашето здраве яжте ГМО със желе и пийте хлорна вар!

22

Мейстър Емон

преди 4 години

Има много общо. Ако си отчаян от това, че само те подмятат и ставаш все по-болен е нормално да потърсиш алтернатива. А подобни *** масово се препиръчват и от лекари. Например цялото семейсто с години пиехме Цитросепт по всякакви поводи защото ДжиПито това ни даваше. Като отидеш на лазерна епилация пък ти предписват друг имуностимулатор и т.н. Пак отрови и пак скъпи само, че от лекари.