19

Анонимен

преди 4 години

До Дядо СоциЗабрави да допълниш и НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ - смукали труда на обикновения работен човек.И сега ги има такива от вашите и те ще свършат като предишните.

18

Дядо Соци

преди 4 години

Масов гроб на избитите от Народния съд.Това да те съди "народен " съд е нещо ужасно.Убиват те защото си кадърен и можещ.

17

Анонимен

преди 4 години

Всички новини от появата на таз чума така започват от намерени са останки по вид през кратки изложение описващи местата до необосновани предположения подлежащи на обосновки в очаквани продължения с някакви разяснения осветлени до обосновани предложения за избора на направленията в действията подсигурени със заключения спрямо процеси и процедури с необходимите апаратури,веществени материали изследвани и доказващи,що вещ персонал от лица по позиции и места в зависимост от направленията съществени.

16

ПЕТРОВА

преди 4 години

До Анонимен 8 Ехо ти нормален ли си. От кога Радев е президент. Да не би от година да има престъпления. Я се върни назад в прехода по време на групировките какви жестоки убийства имаше, кой не слуша олово. Стига с тия политически пристраастия. Не е ли по важно, че сега на държавата стои един човек с голямо его който не го интерисува нищо освен поста който заема. Той коли, той беси в държавата. Търси отговори на въпросите си от него.

15

Анонимен

преди 4 години

Труптиландия

14

Анонимен

преди 4 години

Имаше жена изчезнала от съседното село преди години?

13

магаревъд

преди 4 години

До до 13 магаревъд "Копейкаджия"Да бе... точно теб имах пред вид.

12

до 13 магаревъд

преди 4 години

Копейкаджия, няма вече рубли за теб, твоят комир плиткорумен радев това го заложи в Промяната, която ви я обеща, а вие клъвнахте!Как е на трицифрена заплатка, батьо?

11

магаревъд

преди 4 години

До Анонимен "Напусни нета ***!"Ти явно си нов тук Има един ***, може би е платен гербав ***, а може и да си е просто ***, на който му се разпадна вселената когато назначената от бойкоборисов офца за кандидат за президент се провали И оттогава пише ей такива глупости из коментарите. Но не го трият щото все пак е гербав а в медията не ги барат такива. Нищо не може да се направи за него.

10

Далаверски

преди 4 години

Е те тоа намери начин полицията да му прекопа лозето!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Напусни нета ***! Не сме длъжни да ти търпим политическите напъни!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1България е труп...

7

Анонимен

преди 4 години

Искахте Промяна, гласувахте за президент румен радев, НА ви сега, хак да ви е!Всеки ден такива новини!Разчленени трупоиве в бидони, безработни роми без интеграция изнасилват и бият до смърт малки и невинни момиченца, криза, мизерия, нищета, облезюдяване, безработуца, безпътица, духовен срив, национален колапс, населението се топи, корупция, разруха, нападения, изнасилвания, катастрофи, побоища, пребити, изневери, неркомания, алкохолизъм, тотална разруха, младото поколение деградира!ОСТАВКА!

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СТУДЕНИ ДОСИЕТА

5

Момо

преди 4 години

Наясно ли сте, че безследно изчезналите в България са хиляди? Има случаи отпреди десетилетия на хора изчезнали без следа. Тепърва ще излизат кости по нивите.

4

Анонимен

преди 4 години

Кво става БЕ ? Егаси месеца !

3

Анонимен

преди 4 години

В Бойколандия трупове се кОпат всеки ден.При мутрите е ТАКА!!!ГласувайтИ пак за Чутурата от Банкя и дано слеващите закОпани стИ виЙ !!

2

Избити от комунистит

преди 4 години

Избити от комуниститите! Вероятно част от хилядите горяни.

1

Анонимен

преди 4 години

Като разберат земеделците , че бонуса от Европа му е в джоба арендатора. Получава удар и свършва. Това е обяснението. До сега останки от арендатор не са открити. Взимат си бонуса и по живо и по здраво. И пита за още.