9

Анонимен

преди 4 години

Тоя продажник Ананиев и неговите "работодатели " са на път окончателно да ни затрият!

8

Анонимен

преди 4 години

Лобистите май са твърдо решени да ни пробутат зловредните си замисли и пъклени планове?Едни и същи няколко лобисти, начело с тяхното сламено човече Ани, продължават да лъжат народа и пациентите. Решили са да приберат 5 милиарда лева и те да ги разпределят, както решат, в полза на частните си болници. Това е скрита приватизация на един обществен сектор, който се издържа от данъци.

7

Анонимен

преди 4 години

Добре,че са *** да ви вкарват от време на време в пътя!Това бездушие и безотговорност към хората едва ли ще се промени!В главите ви освен Пари,Пари,Пари,няма нищо друго!

6

Свиня

преди 4 години

Естествено....че така ще каже...бялата мафия....има и свестни доктори все пак.... които имат съвест и морал преди всичко а не са втренчени в портмонето ти....дай боже всекиму на тях да попада....а този професор ми падна в очите...и понеже някой ще попита кой съм аз...ами аз съм един от тези дето не са учили по малко от професора не знаят по малко от него и със своят маловажност съм също толкова важен колкото него колкото още хиляди и милиони пчелички благодарение на които той е придобил своята важност...

5

Анонимен

преди 4 години

НЯМА НИЩО ПО-МРЪСНО, КРАДЛИВО И ДОЛНО ОТ БГ ДИРЕКТОР.

4

Анонимен

преди 4 години

Кълнем се, край, но до утре.. Пробойната в държавата, в манталитета и съзнанието е огромна Веднага се сещам за нещастника, който не е погледнал убитото детето.. Бедните са оставени да умират.Няма връщане назад.

3

111111111

преди 4 години

Всъщност, каквито и локуми да разтягат, докторът всъщност НИЩО не е направил за детето. Натоварили са го в линейката, седнал е отпред до шофьора и толкова. Полицията вече е била там, ама той не можел да се разбере с бабата... Ако беше им казал, са щели да му съдействот. Напълно неадекватен е бил.

2

Коко

преди 4 години

ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА, КАК НЕ СЕ ЯВИ НЯКОИ УМЕН ДА НАПРАВИ НЕЩО, В ПОЛЗА НА ПАЦИЕНТИТЕ. ТЕЖКО И ГОРКО НА БОЛНИТЕ В БЪЛГАРИЯ, КАТО НЕ ИСКАМ ДА ИЗКЛЮЧА, ЧЕ ИМА МНОГО, МНОГО ДОБРИ И СЪВЕСТНИ СПЕЦИАЛИСТИ, НО ПОВЕЧЕТО НЕ СА НИТО ДОКТОРИ НИТО СПЕЦИАЛИСТИ, А КОЖОДЕРИ, НЯМАТ НИКАКВА ХУМАННОСТ НА ТАКИВА

1

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Работата ще стане, че в частната болница пак ще ти искат 200, но сега и в Пирогов ще ти поискат 150. Пазарна икономика управлявана от мутри.