20

...

преди 4 години

еми да. дори и да кажем, че някой може да си позволи по- нова кола- на повечето хора просто не им се занимава да вземеш някой малко по- нов дръгел и пак да ти го *** след 1 месец. в БГ няма условия за по- нови и хубави коли. нито като пътища нито като общество ( кражби; комплексари с ключета и тн). отделно за себе си мога да кажа, че последното нещо, в което ще набия пари е някаква консервна кутия на гуми по- нова. ще си таралянкам комбито да ми върши работа и багаж да качвам, докато мога

19

Анонимен

преди 4 години

кола без карбуратор е пълна глупост -ненадеждна и кои ще им купува по-новите с електронните глупости

18

хуху

преди 4 години

като ти се качи дохода с 10%, а инфлацията и покачването на всички цени с 15-20% не трошки ще карат ами да почват да правят правилник за движение за тротинетки.

17

Анонимен

преди 4 години

"С повишаването на доходите делът на най-старите коли би трябвало да намалява .."И сега какво ще правим? Парадокс някакъв. Най-логично е да се предположи, че увеличаването на доходите е блъф.

16

Анонимен

преди 4 години

Къде растат доходите, бе смешници от вестник Труд? За убиване сте с тези лъжи и манипулации.

15

Анонимен

преди 4 години

Това с доходите е поредната пропаганда на герб.Че хората ако имаха прилични доходи щяха сами да решат да си купуват нови коли!

14

Бай Евстати

преди 4 години

Това за по-евтината подръжка на по-старите е леко мит.Смятали ли сте колко точно ви излиза да имаш кола. и тук включвам всичките разходи по нея от купуване и регистрация до продажба барабар с данъци, бензин и други.е аз съм го смяталбях с немско возило с 3.2 бензин от купуването до продаването тази кола ми глътна 44 352 лв за 2162 дена или по около 20.51 лв на денсмених за същия модел но 7 години по-нова и по мощна и за момента ми излиза под 16 лв на ден

13

Анонимен

преди 4 години

Доходите растат ама и инфлацията расте, заедно с цената на живота.

12

Shark

преди 4 години

От цялата работа извода е, че доходите всъщност не растат и това е измислица и лъжа на гербавите престъпници. Ами да, я ми кажате, дали има нормален човек, който ще предпочете да кара 20 г трошка пред нова кола, ако има пари за такава?? А? Дали има??

11

Анонимен

преди 4 години

То и резерва ни е 11 млрд. а излишъка 3 млрд., но правителството тегли нов кредит, пак няма логика, но ...

10

майтап

преди 4 години

Това че доходите растяли , а колите стават все по-стари ми прилича на лафа "Три пъти го режа и все късо"

9

Анонимен

преди 4 години

Хм, доходите ни растели!? Ами цените не растат ли ? даже предварително и се получава така, че колкото доходите ни растат, толкова ни намаля покупателната способност. Част от " растежните доходи " ни ги изяват новите данъци, ГО, сега ни измислят и още нови налози паспорти на жилища, на коли и доходите ни ще връкнат в ... небесата.

8

СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕ

преди 4 години

ДОХОДИТЕ РАСТАТ САМО В ЛЪЖИТЕ ВИИИИИ, ДА ВИ *** И МАЛОУМНИЦИТЕЕЕ, ИМА ВИДОВ ДЕН И НА НИКОЙ НЕМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕЕ

7

Анонимен

преди 4 години

Много ясно че ше се карат стари коли!!! Кой е луд да си купува нова кола! Това е най тъпата инвестиция!!! Карайте си старите коли па нека ви се качват доходите!

6

Хм,

преди 4 години

това с повишаването на доходите ми хареса! Даа, цените падат доходите растат, пък видите ли карат стари коли. Сигурно щото старата кола се разваля по-рядко и резервните части плюс сервизния труд стават все по-евтини!

5

До 1

преди 4 години

Значи през комунизма доходите са били супер ниски щом хората бяхме с милиони повече а колите бяха с милиони по малко

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

КАКВИ ДОХОДИ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ИМА ХОРА КОЙТО РАБОТЯТ ДОРИ ЗАПЛАТИТЕ ИМ БАВЯТ А ПОВЕЧЕТО ХОРА У НАС ЖИВЕЯТ НА РЬБА

3

Киро Кюмюря

преди 4 години

на баба ви хурката!

2

Анонимен

преди 4 години

Те тия с над 20 годишните трошки са русофилите дето не могат да се разделят с Ладите щото са супер съветски автомобили, много издръжливи и т.н.

1

Бай Евстати

преди 4 години

Без дори да четаако беше вярно това че доходите растът то със сигурност амтопарка ще се подмладяваако до сега си карал кола за 1000 лв и дохода ти е пораснал достатъчно за да си позволиш кола за 5000 лв то хората щяха да си ги купуват вместо да търсят коли за 900 лв