10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, изпуснах си нервите малко. Извинявам се.

9

Анонимен

преди 4 години

"Не мога да повярвам, че хората са такива ***, че да повярват на някакъв *** с претенции, вместо на статията"Достатъчно е да се види от кого е статията и да знаеш че няма необходимия ценз, за да си сигурен, че е измислица.

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма хора над 100, които цял живот се тъпчат със сладко или пушат по една кутия на ден и това не им пречи да участват в маратон. За средностатистическия човек немутант обаче е добре да се придъжа към общоприетите насоки за здравословен живот.

7

Анонимен

преди 4 години

ГЛУПОСТИ НА 58 ГОД, СЪМ И НЯМАМ БРЪЧКИ, ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ КОНСУМИРАМ МНОГО СЛАДКО, ЗА ОСНОВНО ЯСТИЕ Е ПРИ МЕН ,В УГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА , ГЕН Е ЧОВЕЧЕ А НЕ СЛАДКОТО

6

до 4,5

преди 4 години

AGE се натрупват като формират при реакция със захар или поглъщането им с храни, обработени при висока температура (пържено). AGE води до хронично възпаление, което е една от основните причини за негативните ефекти на стареенето.Що просто не отвориш Google Scholar и не провериш сам колко е мръднала науката от съветско време? Търси за glycation

5

до 4,5

преди 4 години

Да молиш в ерата на Интернет някой да ти обясни нещо, а в същото време да претендираш за ученост и да разсъждаваш "по пътя на логиката", е смешно. Не мога да давам линкове, но защо не потърсиш за Sugary drinks linked to cancer - и това включа фрешове от плодове! Което не значи, че плодовете са вредни, а прекаляването (един фреш е няколко портокала все пак) e опасно. В плодовете има феноли, които инхибират формацията на AGE, така че не е баш същото като да ядеш шоколад.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами 2, всъщност ти нищо съществено и съдържателно не си написал.Точно като в статията.Истината е, че написаното в първия пост е вярно. Вкл. що се отнася за захарта. Тя не е задължително нито вредна, нито от нея се старее. Подобно виждане е смешка. Хората правят и плодови прочиствания, с които реално лекуват заболявания. Вкл. лекари го правят. А в плодовете има... ау, колко странно, захар! Никой не е остарял от това.Същото важи и за останалите храни.Статията е пълна с общи приказки просто.

3

Анонимен

преди 4 години

Гледам днес оценките на моя коментар (2) и предишния. Не мога да повярвам, че хората са такива ***, че да повярват на някакъв *** с претенции, вместо на статията, или сами да си проверят фактите. Пожелавам ви здраве, ама надали.

2

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯвно доста си изостанал със специалността си, ако това е биологията.

1

Анонимен

преди 4 години

Хора, който наистина се интересува от биология и специално от физиология - да не чете тия жълти статии. Има си научна литература по въпроса.Кожата и човека въобще го състаряват предимно ... годините, слънцето, отровите, тежкият живот. Другото е въпрос на баланс.