13

ПроСоТо

преди 4 години

след като видях статията,премерих нивото на гама-фона /не го следя постоянно,нямам тая фобия../.-Е,оказа се 2.8 мкрр/час ../може и "микросвитера" да го наречете,ако искате../При нормално ниво 2.2-2.3..Ниво ,което силно зависи и от това дали е ден,или нощ,и от активността на Слънцето,и от други фактори..така че ако някой иска да помпа истерия по повод на некакъв взрив ,станал на 1000 км от нас и,при това взрив,за който има повече ДОГАДКИ,отколкото факти,..просто греши.НАШАТА опастност е"ГЕР

12

Сьома

преди 4 години

Архангелск вече е евакуиран.

11

Активист на БКП

преди 4 години

А близо до Филаделфия има пожар в атомна централа ,но не ви дават нищо да пишете !Моя приятелка току-що ми писа,че евакуират целия град !!!Пишете и за USA ,бе ДнесБг !!!

10

Анонимен

преди 4 години

верно, че и за Чернобил криеха *** продажни, *** и сега за 5G не казват...

9

ГРАДКОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДО АНОНИМЕН НОМЕР6 НОРВЕГИЯ Е АЛАРМИРАЛА ЗА ПОВИШЕНА РАДИАЦИЯ

8

Абе

преди 4 години

Архангелск е на 4000 км от България, има 10 държави дотам - Румъния, Беларус, Литва, Латвия, Естония, наоколо са Финландия, Швеция и Норвегия, ако имаше радиация досега поне 10 държави щяха да се изревали, дори братушките да се бяха опитали да скрият нещо.Много елементарно се оставяте да ви манипулират и да ви настройват срещу православна Русия.

7

На пазар

преди 4 години

Според политиците няма - това е ясно пак идват избори.Какво ще каже БАН те сигурно разбират повече отполитици, които само знаят да крадат.

6

САТАНА666

преди 4 години

И ДА ИМА НЯМА ДА КАЖАТ БЯЛАТА МАФИЯ НЕ СПИ ФАРМАЦЕВТИТЕ НАЛИ ТРЯБВА ДА ПРОДАВАТ ЙОД

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТО И ЗА ЧЕРНОБИЛ ТЬЙ КРИЕХА НЕ КАЗВАХА

4

Активист на БКП

преди 4 години

Във Велика Русия никога не е имало радиация,няма и да има !!! Слава ! Слава! Слава!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше опасни нива на радиация, съседните скандинавски държави, заедно с прибалтийските, щяха вече да са алармирали всички.

2

Анонимен

преди 4 години

Да, да, другари. То и през 86та сте съобщили, че няма радиация.И в първите дни на кризата с КТБ обявявахте, че банката е стабилна.На политици и *** нямам вяра !

1

Анонимен

преди 4 години

При тези изказвания съм на мнение, че има. Но и да го обявят официално, какво ще направим? Това се повтаря всяка година, без изключения. Ще започнем даже да си го търсим.