32

Боксьора

преди 4 години

И ще продължаваме напред

31

Уфолог Сикишлиев

преди 4 години

Пришалецът срещу Пулев в галактическа битка, добре. Но, това в близкото бъдеще. Първо, Пулев трябва да се справи с Руис, Джошуа, Фюри, Wilder, Ortis, и чак тогава да помисли за битки срещу други цивилизации.

30

Elephant1987

преди 4 години

Кога ще се бият да гледаме как се плези и пада като дърво Кобрата !?

29

Андрей

преди 4 години

Този го видях наживо в хотела ,където бях отседнал разказваше за депресията си един час,купих сувенир малки боксови ръкавици от щанда на тийма им за 10 паунда и след изповеданията му около час на излизане човек от екипа му ми каза на нагло-лудо,че дължа 10 паунда за сувенира,койта платих преди час ,но те не дават касови бележки,не ми се спореше и му ги подарих, ето това са.Та,Кобра,мачкай!

28

Андрей

преди 4 години

Този го видях наживо в хотела ,където бях отседнал разказваше за депресията си два часа,купих сувенир малки боксови ръкавици от щанда на тийма им за 10 паунда и след изповеданията му около час на излизане човек от екипа му ми каза на нагло-лудо,че дължа 10 паунда за сувенира,койта платих преди час ,но те не дават касови бележки,не ми се спореше и му ги подарих, ето това са.Та,Кобра,мачкай!

27

Анонимен

преди 4 години

Прав е Пулев-той е официален претендент за титлата и може само да загуби от мач с Фюри.След като мине мачът за титлата ще се бие с него .Защо да рискува сега?

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3"Фюри - ирландсият ром по бял от Пулев - българина."Фюри не е ром. А ***. Джипси. Чист ирландец е. Просто от род, който е водил номадски начин на живот, след като са загубили земята си преди няколко столетия.

25

Анонимен

преди 4 години

Навън никой не е и чувал дори за "великия боксьор" Кубрат Пулев.Именно поради това се опита да си направи малко медийна реклама, с оная Сушито в Калифориня, но нещо пак не му се получи.Само дето стана отново за смях - този път и извън ринга.Да си намери и наеме по-кадърни ПР-и.

24

Анонимен

преди 4 години

Оня ден гледах интервю на Дионтей Уайлдър и той казва: В момента 3- *** сме големите- Аз, Фюри и Луис Ортис. Наистина ако погледнем реално Уайлдър и Фюри нямат загуба в кариерата си, а Ортис беше на косъм да победи Уайлдър , но му свърши въздуха в 10- я рунд след зловеща битка с него. На 7- ми ноември ще е реванша Уайлдър- Ортис...но Ортис остаря- вече е на 40 години, но да видим!

23

Анонимен

преди 4 години

В статията се говори за Тайсън Фюри, не за тоя *** - братовчед му на снимката, който е с 3 класи под него, смешницииии!

22

Анонимен

преди 4 години

Фюри естествено е да се бие с неизвестен швед,след като Поветкин и Пулев отказаха да се бият с него!Пулев бил зает !!!Хайде да видим през септември или октомври с кой ще се бие!Да не пак някой световно неизвестен с който Кобрата да увеличи победите си в профибокса.

21

Анонимен

преди 4 години

до 10 К'во да подкрепям тоя нашия Пулев, като наричаше един велик шампион като Владимир Кличко- малко момиченце?И нашия се престраши да се бие с него и като разбра как бъхтят световните шампиони и напълни гащите от страх за Джошуа и му отказа.Да не мислиш че не е с напълнени *** и срещу Тайсън Фюри?Само на приказки вече го докарва, щото му държи влага от нокаута от Кличко и никога повече няма да иска да се бие със световен шампион за титлата...било то Уайлдър, Фюри, Руис или Джошуа.

20

Анонимен

преди 4 години

Тайсън Фюри си е самобитен боксьор, но не е агресивен и поради тази причина ще пребие нашия в 3-4 рунда максимум. Уайлдър ще нокаутира нашия ако реши още в първия рунд. Същото се отнася и за Джошуа срещу нашия. Това са реалностите.

19

Анонимен

преди 4 години

Тайсън Фюри изобщо дали е чувал за Кубрат Пулев?

18

Анонимен

преди 4 години

Пульо е анонимник в световния бокс. Точка.

17

Анонимен

преди 4 години

Оф майкооооо...правел си реклама Фюри с Кубрат???Аахахахахахаха...Кубрате, та Фюри вече има уреден втори мач с Уайлдър , бе за началото на другата година. С теб ли да си прави реклама дето никой от Уайлдър, Джошуа и Фюри не те броят за жив, бе *** дискотечен?

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Хвани единия и помети другия! Двама не така с интелект се млатят до последно за да убият и малкото число мозъчни клетки дарени от Бог!

15

Анонимен

преди 4 години

до 7 Фюри има основание на какво да се прави на артист- голям боксьор е, а нашия само ***.

14

Кулев

преди 4 години

Пулев е добър, но не може да се мери с Фюри. За Тайсън Фюри говоря, естествено, не за оня *** Хюи.

13

Анонимен

преди 4 години

До ! 10.....на кой му стиска да се изправи на ринга!.........Отговорът е от ясен по-ясен - ПЛИТКОУМНИЯ! Ако човешката еволюция опираше само до ринга..........