17

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

И ГЛУХОНЕМИТЕ ИМАТ ТАЛАНТ

16

Анонимен

преди 4 години

Предлагам Аскоу да се полее немедлено с кофа студена вода( Цветанов да му помага) и да се приключи с тая мъка.За тенесист не ставаш сине ти си будала щом акъла ти е взеланякаква жена!!!Поздрави от Кондьо!!

15

Пурку

преди 4 години

Мястото на гришо било сред първите 10,боже господи,вие тенис не сте гледали,явно болни фенове без да гледат реално,мястото на гришо е пред огледалото да си прави селфита със черната пантера(Никито)отдавна се видя че е като божинката,може да има талант но да щракаш с пръсти и да ходиш по почивки е по примамливо отколкото да тренираш и да се подобряваш,манталитет на малък човек,малко слава 10лв джоба и краи,жалка работа,ще играе по някои др турнир да извади 10 бона на мач и да си ходи да почива

14

Анонимен

преди 4 години

Днес ще играят и трите български тенисистки на първия кръг на квалификациите на US Open. Шансът да се класира е много малък. Най-вероятно две ще загубят още на първия кръг, а една ще загуби на втория кръг.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Селски, ти дневален на пост в темата ли си??!!Матросов на брусвера, Райна княгиня на априлското въстание, адвокат на Аскьой ли го играеш??А относно контузиите е видно че и ти като АскоУ си контузен в главата по рождение.Други контузии НЯМА!

12

До 11

преди 4 години

Мястото на Гришо е сред първите 10, ако я нямаше контузията му. И не е хубаво несретник да казва за друг, че е несретник. Нещо като кардецът вика - дръжте крадеца.

11

Анонимен

преди 4 години

До До хаусчето 5Напротив, не преминал квалификации на последният турнир а го пуснаха по милост в основната схема където НЕ му е мястот и това се видя много ясно след като му биха шута в първи кръг както всъщност е от доста време.Като заиграе квалификации вече няма да играе и първи кръг защото е НЕСРЕТНИК.

10

Анонимен

преди 4 години

Интересно, как корееца разбира какво е отсъдил съдията и дали съдията е спрял играта?

9

Анонимен

преди 4 години

Гришо заслужава само уважението ни за приноса му към България, вкл. и за това, че отказа да играе за отчитане на успехи на негов гръб от федерацията по тенис, което онези 80% така и не го разбраха и оттогава плюят по него.

8

До хаусчо

преди 4 години

А кой е "асковския несретник"? Да не си ти?

7

House M.D.

преди 4 години

Колеги, радвам се, че не оспорвате определението "асковски несретник". Прочетете внимателно коментара ми и, може би, ще разберете какво съм имал предвид когато съм го публикувал.

6

House M.D.

преди 4 години

Колега, очевидно не разбрахте коментара ми.

5

До хаусчето

преди 4 години

Момченце, Гришо не е играл на квалификации от доста години. Единственото му участие в квалификации беше тази година, когато се записа с последния момент в турнир, чиято основна схема вече беше попълнена. Гришо очаквано премина без никакъв проблем през квалификациите и влезе в основната схема, където му беше и мястото.

4

До House ...

преди 4 години

И като се събуди, краката ти отвити.

3

House M.D.

преди 4 години

Колега, асковският несретник отпадна още в квалификациите и не можа да влезе в основната схема.

2

Анонимен

преди 4 години

Не искам да съм на мястотот на загубилият.......

1

Анонимен

преди 4 години

ХА-ХА-ХАОстава и тоя да "отнесе" асковсния Пискюн и ще падна от стола.............