18

Луд

преди 4 години

Нека идват можем още много пари за помощи да извадим!

17

Бети

преди 4 години

До 12 не пиши че си Българин ..още повече се съмнявам ,че си Християнин...

16

Химия

преди 4 години

Ако ние тръгнем да мигрираме в Африка сигурно ще и потопят лодките или ще ни вкарат в затвора .....а тук ние ги спасяваме ,храна ,спане и наистина откъде имат толкова пари ..кой плаща КОЙ пълни Европа с мигранти у застрашава бъдещето на децата ни

15

Борисчо

преди 4 години

Бой Бор каза, че няма наплив и да бъдете спокойни - вЕрвайте му! Новите Европейци идват! САЩ нямат изгода от силна Европа. Те си вдигнага оградите с бодлива тел и са зад океана , а ние да му мислим как ще ги хрантутим тия ***

14

Анонимен

преди 4 години

Най-случайно, да не помислите, че искам да натякна за закономерност, в логистиката на мигрантската вълна е въвлечена организацията с интересното име IsraAid.

13

Я

преди 4 години

Нещо не разбрах,кой им купува скъпи моторни лодки с gps ,телефони и им дава хиляди евра ,за да си плащат по пътя?С тези пари и в собствените си държави ще живеят добре.За 4 членно семейство в ДР Конго това е да си милионер в Европа.

12

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не бяга в Русия и България?

11

Пламен

преди 4 години

От както свят светува е било така, така и ще бъде - народите са в постоянно движение, народите постоянно се смесват, живите народи изместват и претопяват мъртвите като нас.

10

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Бежанците са демографското ни спасение.Трябва да се сливаме и интегрираме с тях, така не само няма да изчезнем, а и ще подобрим пркажените си, български гени.

9

Анонимен

преди 4 години

Е как може преплават 100ци километри и вече като наближат бреговата ивица и започват да бедстват?Нормалните които желаят да емигрират, си има процедури - да си минат през границите...

8

Гepманистaн Убepалec

преди 4 години

Ако тази снимка е истинска, този трябва да бъде съден и осъден за застрашаване на живота на децата с които се е снимал. Аз не смея да си кача семейството в райънеър този и подобните му уж си качват децата в гумени лодки да пресичат средиземно море.Твърде силна беше почнала да става обединена европа и за това трябваше да бъде организирана "бежанската" криза. Колкото и здрав да е един организъм като бъде заразен с достатъчно *** ще отслабне и ще загине.

7

Вуди Кълвача

преди 4 години

Целта е - подмяна на населението в Европа, смесване на раси, етноси, религии и подготовка за НСР. Следва Апокалипто и ново начало.

6

мак

преди 4 години

Постоянно някой кораб ги "спасява", така че не е чудно, че идват. Да спрат да ги превозват в Европа или да ги връщат, тогава тия ще се откажат, не всички, но поне част. Поздрави на меркел и всички с мечета и играчки.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СОРОС ДОВЕДЕ БЕГАНЦИТЕ В ЕВРОПА

4

Анонимен

преди 4 години

хитрите САЩ и Русия намериха цаката как да потопят ЕС - с мигранти. Защо тези мигранти не ходят в САЩ или в Русия, при условие че това са двата най-големи агресора на планетата?!? Специално за Афганистан и Сирия и двете страни имат вина - всички мигранти трябва да бъдат насочвани към тях! За Африка мигрантите да бъдат насочвани към САЩ и Англия, защото те унищожиха Либия, която ги спираше.

3

САТАНА 666

преди 4 години

А КОЙ ГИ ДОВЕДЕ СОРОС

2

Светозар

преди 4 години

Каква сърцераздирателна снимка !Да бъдем толерасти. Нека приемем цяла Африка и половин Азия. И да пляскаме с ръце.

1

Анонимен

преди 4 години

"Само за три дни гръцката брегова охрана е спасила 395 мигранти"Еми спрете да ги спасявате де, аз ли да ви уча? Чакате ги на брега и като почнат да излизат на сухото ги наритвате наобратно. С отлива - към открито море.