99

ПОЗНАВАЧА

преди 4 години

ДО БОБИФАЩ печатат хартиените долари и им е се тая 100 2000 или с хиляда нули , а Русия , Китай и Индия за да направят нещо трябва да бъде изпъшкано и изсмукано от обикновения човек.Сметката неможе да бъде платена , и не може никой с никакви финансови средства да промени това , само с венни . Америка има супер армия , а часния сектор каквото прави е качествено ! Америка превъзхожда технологично всички останали в пъти и предстои да го разберете .

98

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуГошу ***

97

Анонимен

преди 4 години

Индийские истребители Су-30, нсшие ракеты Р-77, участвовали в воздушном бою с пакистанскими самолтами в феврале 2019 года. Как сообщила индийская телекомпания NDTV со ссылкой на источники в ВВС Индии, заявленная дальность пуска ракет Р-77 не подтвердилась, и они не могли быть использованы против целей на расстоянии более чем 80 км, в то время как пакистанцы атаковали индийские самолты ракетами AIM-120 на дальности около 100 км.[

96

Боби

преди 4 години

До Гoшу"Никакво съжаление не буди. Ще ви прекарат пак със стария номер на Рейгън с надпреварата във въоръжаването..."Гошка, ЕКСПЕРТЕ да те светна за нещо. В РФ и Китай ВПК е собственост на ДЪРЖАВАТА.Вземаме за пример AIM-120 AMMRAM и Р-77 На България Aim-120 го продават по 2 милиона $ парчето :-) купувай ако искаш и можешР-77 за малайзия е по 1 милион $ парчето.Така как смяташ по колко САЩ купува един АИМ-120 и по колко РФ купува Р-77За РФ директно ти казвам Производствена цена +5%

95

Анонимен

преди 4 години

Комунистите ни лъжеха, че сердите са тракийски народ, като одрисите, бесите, трибалите!-------Така е.А траки, илири, даки и келти са едно и също, или поне - приблизително едно и също. Печенегите са измислица на руските под логи. Впрочем, който се чувства печенег, да си вярва.

94

До ГошУ

преди 4 години

*** да ги видиш на КК "Оазис" и по цялото Черноморие "бедните" руснаци да ги попиташ лично колко са икономически "задържани", мозък...... А ако искаш и по цялото средиземноморие - пълно е с "бедни" руснаци.... Американците липсват по курортите, щото са "богати"!

93

Анонимен

преди 4 години

Или и кумани не са участвали в нашата етногенеза? ------- Участвали са и кумани, само че не в Шопско.

92

До 115

преди 4 години

Що, я ни светни какви "велики" достижения е имала преди "комунизма" Венецуела и как Чавес е попречил на "прогреса"!?

91

Анонимен

преди 4 години

Мда.А опитът на руснаците с Буревестник, предизвиква истеричен смях.

90

Гoшу

преди 4 години

Никакво съжаление не буди. Ще ви прекарат пак със стария номер на Рейгън с надпреварата във въоръжаването. Под ембарго сте, спрени са ви всякакви технологии и системи за военната промишленост, цената на газта и нефта пада, икономиката ви се задъхва, сега и като почнете с американците да се съревновавате кой ще направи повече ракети и съвсем ще издъхнете. Този път *** на кол ще го побие алкашката азиатска cгaH

89

Сащ

преди 4 години

Се ни е тая пияни руски *** Нашите ракети работят и не се взривяват из тайгата кат ващите недоделки треперете склабаци Му аааа ха ха ха

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Айде-е, шопите станаха потомци на КЕЛТСКОТО племе серди! Комунистите ни лъжеха, че сердите са тракийски народ, като одрисите, бесите, трибалите!А туй за включване на печенези в тукашния етнос, е приказка не от вчера! Чети!Или и кумани не са участвали в нашата етногенеза? Имаме три велики кумански династии, полу***!Седнал да се надпърда с дяда си попа!

87

Анонимен

преди 4 години

"Комунистически Китай е вече първата икономика в света!"Звучиш, като клепоушковците от Априлския пленум.

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Видяхме комунизма докъде докара Венецуела - 2$ заплата и никакъв ток.Мерси.Или пък един дебел ЦАР Ким и милиони умиращи от глад севернокорейци.Това е то комунизма.

85

Анонимен

преди 4 години

И САЩ, и Русия трябва да подновят въоръжаването си, щото иначе Китай скоро ще ги мачка и двете.

84

Българин!

преди 4 години

Абе не знам кое предизвиква повече съжаление - опитът на САЩ с крилатата ракета или провалът на Русия с "Буревестник?!? Руснаците САМИ СИ ПРИЧИНИХА първо Кищимската авария, после Чернобилската, сега вече И ЯДРЕНИ РАКЕТИ ПОЧНАХА ДА ВЗРИВЯТ НА СВОЯ, СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ! Като е тръгнало В СКОРО ВРЕМЕ САМИ ЩЕ СИ ВЗРИВЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, без изобщо да се налага САЩ да им помагат!

83

Анонимен

преди 4 години

Абе, не беше ли Путин, който се хвалеше преди няколко месеца, че "невидимата" му ракета може да порази безпрепятствено всяка точка на земното кълбо !!!..., а сега се прави на ощипана ученичка !

82

Анонимен

преди 4 години

Кремъл: Кой ни срра в гащите ?

81

Анонимен

преди 4 години

Добре че има Русия.Без нея света погива

80

Анонимен

преди 4 години

Тръмпи: да прецакаме отново Америка!