58

Анонимен

преди 4 години

ссссссссссссссссБлак Мамба чака инвеститорите

57

Анонимен

преди 4 години

Мераклии да участват в строителството има много.Мераклии за инвеститори няма.

56

Анонимен

преди 4 години

маус!

55

Оптимист

преди 4 години

Ще стане въпреки пртестите на нразбиращите.

54

блак коод

преди 4 години

като мерна тоя черен реактор за никакъв атом не се сещам, ами мисля чумата от шварце швайне ли е тръгнала или от блак пиг, защото тва изобщо не прилича на румънски турист който яде край пътя кво гепи и фрга одпадъците и изостявя камарите с клисти и тека натаратантъка и тека на туканатантъка

53

Анонимен

преди 4 години

С оглед на последният ядрен провал, мисля че е ясно кой не трябва да строи АЕЦ-а

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34При демокрацията ток не ни трябва.При комунизма трябваше ли ви, че нямаше?

51

Анонимен

преди 4 години

До AМай си сгрешил името на държавата. Я си помисли кой иска да обезлюди Б-я и да я засели с .....Ми Русия де

50

A

преди 4 години

До 1 48Сега, след като си получиха парите за изтребителите на зелено (а дали Б-я някога нещо ще получи?), на Тръмпи му хареса и Боко е получил поръчение още много милиарди да бъдат взети в заем и да бъде подпомогнат братския амер. народ, че скоро се готвят да купуват Гренландия и ще им трябват много пари.

49

A

преди 4 години

До Анонимен 24Май си сгрешил името на държавата. Я си помисли кой иска да обезлюди Б-я и да я засели с .....

48

A

преди 4 години

До АнонименКоя сума, че не разбрах? Тази за изтребителите ли, която беще платена на зелено 5години предварително, а самолетите дали Б-я ще види - ще видим.

47

A

преди 4 години

До Анонимен 18Ти и твоите съмищленици (сами) върнете заемите, които Боко и компания взеха от името на Б-я.

46

1

преди 4 години

теменужкееее,до преди 5 месеца припявяше,до слънцето си,че Белене е един ГЬОЛ,сега много сте се загрижили за гьола

45

Далеко Малеко

преди 4 години

Ас искам Вестонхаус да ПРОдаде техния първи реактор, като го произведе за нас ,с предплата кеш сега, и ГЕ да ги монтират на бившия гьол.Не на раШка технологията. 26 работещи реактора...Не им ги ща руШкитеЛес гот!

44

Анонимен

преди 4 години

"Да бе. Завършен на 40%. От де го измисли кривата ти комунистическа глава."Wikipedia, английската версия, а тя го доказва с подадените документи в МААЕ от НРБ. Вие от ГЕРБ станахте бетер македонците - сега ще кажеш че Wikipedia лъже, МААЕ лъже и НРБ са лъгали. Бяхте смешни, вече сте трагични.

43

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е Калеко и сие разбират ли думата ИНВЕСТИТОР.И какво ще пеят, ако вземе, че стане тази централа.

42

Боби

преди 4 години

До Анонимен".. да се допълня, мисля техните могат да работят с няколко вида ядрено гориво т.е. опорната точка на герб*растчетата отпада."ПО-НЕЛЕПО ИЗКАЗВАНЕ НЕ БЯХ ЧУВАЛ!!!Хора в СССР реактор в Чехия УестингХауз достави САЩ произведени ядрени касети. Чехите си плюха в пазвата че не се случи нещо сериозно. Мощността на реактора през целия период на ползване тия "Благинки" е "играела" нагоре надолу - тоест реакцията е била ПОЛУУПРАВЛЯЕМА а до НОВ Чернобил е една малка крачка.

41

Анонимен

преди 4 години

Сега как ще ги изгонят тези компании? Предишните успяха да ги изгонят и да обявят, че няма интерес и щели да продават реакторите на Иран. Те ги гонят, а те се връщат пак и искат да инвестират в АЕЦ Белене.

40

Анонимен

преди 4 години

Това е ужасно за Кварталната десница и либертарианците. Северна Македония иска да купува дългосрочно ток от АЕЦ Белене? И Сърбия, Черна Гора, Албания, Косово, Западните Балкани? Либертариански шок. Нямало интерес, нямало инвеститори...

39

Анонимен

преди 4 години

.. да се допълня, мисля техните могат да работят с няколко вида ядрено гориво т.е. опорната точка на герб*растчетата отпада.