10

истина

преди 4 години

За бебешкото парти на М в Ню Йорк плати приятелка.Сега пак за горивото е платил приятел.Хайде стига вече - не ни правете на " балъци " ....Мис " костюмарка " точно за това е мечтала и драпала - за охолен живот , а не за екологичен .

9

zoro

преди 4 години

Ле-ле,и той иска да влезе в историята както охранител на кралските особи? А хората негодуват от лицемерни приказки на богаташите за опазване на околната среда до там,че няма и деца да раждат,за да има повече кислород за бедните,в същото време изгарят същия за капризите си толкова много.Да вземат едни дарения от себе си отпуснат за гасене на пожарите или за пострадали от наводненията.Не се чува.Само лапат и лъжат.То кой ли ги слуша вече,отживелици..

8

Анонимен

преди 4 години

Цялата пародия е да ходиш с частен самолет на еко-конференция, а не кой е платил пътя. Богаташите си живеят в някакъв измислен свят. Всичко им е еко, зашто навсякъде е затънало в 'айна. А дали бай Елтън си слага на вибратора фулеренов гел или азбест, никой не го интересува.

7

До 5

преди 4 години

Дам..ти беше лично там...и чу как кралицата е наредила.

6

Анонимен

преди 4 години

Чакай малко, нали ги обичат, когато имат разни церемонии, бебета там, всички купуват сувенири като луди, хврълят милиарди, излизат по улицата да получат помахване, те на свой ред подмахват, дават ги по тв, ако случайно ги перн.. погалят по главата не се къпят с месеци, при таква любов какви са тези съображения за сигурност. Нали ако някой се пробва да направи нещо, все ще има любящи фенове наоколо веднага да се жертват.

5

Скарлет

преди 4 години

Апропо, не медийте убиха Даяна, а дъртия рептил Елиэабет втора!!!

4

Мен

преди 4 години

До ЦецоВъх, верно ли? Дал е един разпорен.... Част е от едно гнусно отвратително общество, което си налага извратeнията навсякъде. Само като му видя физиономията и ми се драйфа.

3

KOKO

преди 4 години

Цяла година работили усърдно????Какво само се пита са работили???

2

Цецо

преди 4 години

До Анонимен 1Този Елтън е човек, който е дал на човечеството неща, които ти изобщо не можеш да оцениш!

1

Анонимен

преди 4 години

Този Елтън не беше ли гея родил бебе,и станал майка.