59

Totenkopf

преди 4 години

Мъжът? Защо отново лъжете, толкова плоско при положение, че са разведени?

58

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЯМА ТАКАВА ДЬРЖАВА

57

Rusty nayl

преди 4 години

Тая съкратена процедура за тежки престъпления не трябва да важи.ако е за кражба на кокошка съм съгласен, но за гавра и изнасилване на МАЛОЛЕТЕН .убиство по особено жесток начин ....този закон е позор и срамота .Изопщо за обиство гавра и изнасилване закона трябва да се налага с цялата си тежест макар че и тя е малка.трябва да е както в държавата на ДЕМОКРАЦИЯТА (САЩ) за всяко провинение се съди поотделно и накрая се събират годините......там има и смъртни пресъди за тежки случаи като тея

56

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

А ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ПО СЕЛАТА УЖАС РОМИ БИЯТ ИЗНАСИЛВАТ БАБИ ЗА 5 ЛЕВА РОМИ ИЗНАСИЛВАТ ЖЕНИ А ИМА РОМИ ОТВЛИЧАТ МОМИЧЕТА С ЦЕЛ ПРОСТИТУЦИЯ ЗАТВАРЯТ ГИ УМАХАЛАТА И СЕ ГАВРЯТ ИЗНАСИЛВАТ ПОМНИТЕ ЛИ СЛУЧАЯ В ПАЗАРДЖИК С АРЛИН АНТОНОВ КОГАТО ВЛЕЗНАХА В ТОКАЙТО НЯМА ЧОЧОЛУ

55

Анонимен

преди 4 години

До Нещата са ясниАко властта ( бидейки засегната от изследванията на Виктория Маринова) е искала да убие тази журналистка, едва ли щеше да използва *** да я изнасили и убие. Щеше да почине като Политовская - с един или няколко куршума и то у дома, а не в градинката или пътеката за бягане. Иначе Бог да прости Виктория Маринова. Северин заслужава доживотен затвор и това трябва да е така, защото той изнасили и убил НЕПОЗНАТА за него жена, а не защото жертвата е журналистка.

54

Нещата са ясни

преди 4 години

Разследване за корупция и случайна смърт. Жалко е че, народът е манипулиран от корумпираните медий и властта

53

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ Справедливост, обществен отзвук и подкрепа и съчувствие ще има само за Виктория Маринова, понеже е журналистка, но за другите жени, които не са журналистки, и които са също жертви - изнасилени и убивани от ***, справедливост за тях няма, нали? Или жените, които трябва д абъдат изнасилвани и убивани трябв ада са стари жени от селата и млади жени студентки, но не и жени журналистки? Иначе като цяло има журналистки, които си просят шамарите и такова престъпление.

52

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СЕВЕРИН КРАСИМИРОВ МУ Е ИМЕТО КОЙТО ИСКА СПРАВКА В ГУГЬЛ

51

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТОЯ СЕВЕРИН КРАСИМИРОВ НЕЕ ИМАЛ ГАДЖЕ ТОЙ СЕЕ ДРУСАЛ С КРИСТАЛИ ВИД ДРОГА МНОГО АГРЕСИВЕН БИЛ ОБИЧА ДА УДРЯ ГЛАВИЧКА ИМА ДВЕ СЕСТРИ КАТО НЕГО С ОЛИГОФРЕНИЯ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО Е ТАКА МИ МАЙКА МУ И БАЩА МУ СА ПЬРВИ БРАТОВЧЕДИ БАЩА МУ СЕОБЕСИЛ В ЗАТВОРА ИНФО ЗАТОЗИ СЛУЧАЙ ИМА В ИНТЕРНЕТ ПОТЬРСЕТЕСИ ПИШЕТЕВ ГУГЬЛ КРАСИМИР СЕВЕРИНОВ И ГСЕВЕРИНКРАСИМИРОВ

50

Анонимен

преди 4 години

Ще цитирам един много разумен коментар по тази тема ( като цяло) относно Виктория Маринова и нейният убиец и изнаислвач Северин Красимиров:" Каква изненада, била тривиално убита от разбеснял се ром. Щото видиш ли не е нормално ромите да убиват и изнасилват журналисти. Тази роля е запазена за нещастните бабички пенсионерки по селата ( както и за момиченца, и за студентките и младите жени - бел.моя). Ето обаче че се случи на една от гилдията която защитава ромите. Никой не е в безопасност.

49

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙМисля, че вече е прекалено да се говори по тази тема. Не че честно спрямо другите жертви на изнасилване и убийство жени, които НЕ са журналистки. Или изнасилванията и убийствата трябва да бъдат само за бабите на село или за пък студентките и други млади жени?

48

Анонимен

преди 4 години

Дали убийството на Виктория Маринова е поръчково или не, не можем да кажем и не сме прави да обвиняваме властта, но едно е налице, че има жертва ( жена), която е изнасилена и убита от непознат ( в случая ***). Законът за такива жестоки случаи трябва да бъде справедлив - изнасилвачът убиец да бъде в затвора без право на замяна и без значение каква е жертвата жена. Не е честно да се иска справедлива присъда за убиеца само заради журналистката Виктория, а да се небрежи за другите жени

47

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙИ друго обствоятелство : Каквото и да е говорила журналистката Виктория Маринов,а каквито и журналистически предавания и изследвания да е правила, това пак НЕ е причина тя да бъде изнасилена и убита по жесток начин. Законът трябва да дава доживотен затвор или смъртно наказание на насилника и убиеца на жената, независимо каква е жертвата жена - било то журналистка или не.

46

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙСеверин Красимиров е имал приятелка,гадже. Като е имал приятелка и е искал секс защо е изнасилил и убил Виктория Маринова, като при положение, че Северин е могъл да прави секс колкото си поиска с приятелката си? Каквото и да се говори по тази тема, налице е обстоятелството:- Изнасилена и убита жена без повод и без причина от непознат , без жертвата да е познавала изнасилвача. Изнасилвача и убиеца също не е познавал Виктория Маринова. Жертвата НЕ е дала повод

45

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

УБИЕЦА Е СЕВЕРИН КРАСИМИРОВ

44

Анонимен

преди 4 години

Баш съпругът е убиеца.

43

Анонимен

преди 4 години

Ако жертвата не беше журналистка и ако не се беше разшумяло толкова по Европа, щяха на убиеца и изнасилвача дадат 3 години условно.

42

Анонимен

преди 4 години

Бившият на Виктория Маринова : " Искам този народ да се промени"Тоя май обвинява българския народ, Българската Държава и кой ли не за тъжния случай и за това, че той и Викито Маринова не се разбирали като мъж и жена. Този да гледа себе си и жена си, и да се променя, после другите.Тоя и Викито Маринова себе си не са искали да се променят за добро, а ще карат всички българи да се променят, като последните са задължени винаги да им съчувстват, нищо че той и Викито имат вина за отношенията си.

41

Пфф смешник

преди 4 години

Тоя уреди убийството на бившата си и вече не иска други да правят като него. Голям радетел се пише ама що си купи самолет за бягство? Щото не е предполагал че ще се размине толкова евтино затова. Ако сте виждали новия приятел на журналистката ще ви стане ясно че милионерчето я е поръчал щото е комплексар. Пи.шлето му е малко.

40

Анонимен

преди 4 години

До КарилДа, но не заради това, че жената жертва е просто журналистката Виктория Маринова. Смъртно наказание трябва да има за изнасилвачи и убийци на жени ( независимо на каква възраст и положение), педофили и сводници ( било то мъже или жени сводници)