17

Анонимен

преди 4 години

Уникална държава сме! И готови неща ни е трудно да имаме.Само търсят някой да налива готови пари и те да му покажат как ще ги окрадат.Скоро нищо няма да вирее тук. От социализма и капитализма запазихме най-ypoдливите им страни.

16

Анонимен

преди 4 години

Май разбрахме, че сме прекарани с изтребителите Ф-16? Купихме стара технология самолет, който 40 години няма да сменяме.Що за иддиоти сме?!! Искаме да ги сменяме на 5 години с нови, като кола.

15

A

преди 4 години

До Анонимен 2Тези 72 изтребители ще те топлят и ще ти светят? Скоро всички модерни коли ще бъдат на ел. Изтребителите могат само да те загробят-теб и близките ти. И не се безпокой- още сега мога да ти кажа кой ще строи с държавни помощи от българската държава и договорът за изкупуване на електрическата енер. ще бъде по подобие на този с "Мариците" 1 и 3.

14

A

преди 4 години

До Анонимен 11"Все едно да не си купиш нова, съвременна кола, а жигула произведена 1982 г" на цена като нова технология и или щя я получиш след 5 години или няма - за изтребителите ли говориш, че не разбрах.

13

Анонимен

преди 4 години

Тези кашони да не се окажат като складовете на МВР край гривица с конфискуваните контрабандни цигари и алкохол! ПРАЗНИ СКЛАДОВЕ, ОХРАНЯВАНИ СТРОГО- а съдържанието отдавна сублимирало и телепортирано в банковите сметки на висшите милиционери.

12

ПроСоТо

преди 4 години

"Вестинхгаус"Вероятно НЕ директно,но ПОДСТАВЕНИ "фактори"-с лопата да ги ринеш!..Честито на "Ф-16 феновете"!

11

Анонимен

преди 4 години

Що за *** трябва да си, за да инсталираш реактори на 38 години?Все едно да не си купиш нова, съвременна кола, а жигула произведена 1982 г,-допотопна,първобитна и ядрено опасна!!!!!!!Тези азиатски варвари са воденичният камък, който е закотвил България на дъното на блатото.

10

Анонимен

преди 4 години

Уестингхаус, преди да фалира, предложи несъществуват още един ядрен блок А 1000, на цена 5 милиарда долара. Всички евроатлантици бурно и продължително ръкопляскаха.

9

Анонимен

преди 4 години

Американските Дженерал Електрик ще вземат парите на руснаците. Руснаците дават пари за проекта, а американските вземат пари от проекта. Едно си либертарианска баба знае, едно си бае...

8

Аз

преди 4 години

До Анонимен20 милиарда ще хвърли само някой, който харчи чужди пари! При тази цена централата не може да се изплати - какво остава за печалба! Даже по 500 милиона годишно чист приход да носи - трябва 40 години само за да се изплати?! Доколкото знам - АЕЦ Козлодуй (приблизително същата мощност!) носи по-малко!

7

Рушките лайна

преди 4 години

Ще откраднат едни 20 милиардаИ БеляНе пак няма да я има

6

Анонимен

преди 4 години

Корейски, китайски и руски държавни компании ще инвестират в България. Това показва глупостта на българските правителства и партии, които са като слепи последователи на западните лъжи.

5

Анонимен

преди 4 години

Трайчо още кара катарския газ към Хъб Балкан. Ще дойде, не бързайте.Те получават средства от фондации, но на останалите им трябва ток.

4

Анонимен

преди 4 години

До там стигнахме, производството на електроенергия да не е приоритет на държавата. Е поне ще фъркат скъпи изтребители, които няма кого да плашат.Скоро май няма да има смисъл от нищо....

3

оня списък

преди 4 години

Как кой КТБ 2 и боко бушона.....цирк.

2

Анонимен

преди 4 години

Незнам кой ще е но това са пари колкото за 72 бр Ф16 тъй че да нечувам руско квичене

1

Анонимен

преди 4 години

Кой ще хвърли 20 милиарда в тоя гьол, бе.