100

БХК

преди 4 години

Съд и глоби за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!

99

Анонимен

преди 4 години

Абсурдна държава.Всичко е наопаки.Съкратени процедури,лека присъда,Добро поведение и накрая не 30 години,а .........

98

Анонимен

преди 4 години

До 96Не е животинско, животните не правят така

97

Я па ти..

преди 4 години

До Fil 103 Да питам, до животно ли да лежи , или до живот ?Има разлика.

96

Я па я..!

преди 4 години

По съвет на адвокат Мартин казва че пил ракия и бира , а в селото се е знаело че е бил въздържател.Смекчаващи вината обстоятелства , че е бил пиян. Абе мани , мани !Че и художник бил.

95

истината

преди 4 години

ЕЕЕЕЕЕхаааааа, простотия до шия - лекарите ли са виновни бе, хора???

94

Анонимен

преди 4 години

След като си е признал бил започнал да се променя...не ни разсмивайте. Такива като него не се променят

93

Анонимен

преди 4 години

Единственото което този заслужава е някоя присъда от арабския свят...като например да бъде линчуван, или смъртна присъда с камъни...това заслужават такива като него

92

Fil

преди 4 години

Не не са! И това че е бил пиян или е олиг..офрен по рождение не смекчава вината, напротив, показва че е доживотно неадекватен и опасен за обществото. Затова трябва да си лежи доживотно.

91

Анонимен

преди 4 години

Нали копирате всичко от САЩ тогава вземете им поне и правовата система. За всяко едно от обвиненията да си носи последствията, а не да се взема най-тежкото. Там ги осъждат на две,три доживотни, а ние ги пускаме.30 години за убийството, 20 за изнасилването като ги себереш този трябва да лежи най-малко 50 или до живот

90

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли е трудно да се разбере от тези 240 депутати ,които си живеят живота за наша сметка. Редукцията на наказанието трябва да отпадне при: 1.изнасилване 2.умишлено убийство 3. второ престъпление ,независимо какво е първото.

89

Анонимен

преди 4 години

До ...75"Дете или Човек няма да се върнат."Че ти този *** за човек ли го смяташ? (та и главна буква?!?!)

88

не закачай бай Тошо

преди 4 години

При бай Тошо за същото престъпление директно и без протакане разстрелваха в края на София в разливите на р.Искър зад днешния кв.Дружба. Там всред върбите и го заравяха на място. Никой не знаеше това място, дори майката. Не се говореше много за това както сега, за да не се товарят хората, а не за да не се развалил имиджа на соца, както се изтропа тук един. А нека посмее някой да трепе деца при такова наказание!

87

Само САЩ

преди 4 години

до 97,в САЩ са го измислили и тука трябва да се прилага. С присъдите за кражби и други леки престъпления ги карат да работят. Икономическите ползи са много, няма смисъл да ги изброявам, а статистика сочи, че 80 процента от полагащите труд никога не се връщат обратно. АК-47, животинско отмъстително мислене.

86

Куклус

преди 4 години

Държавата е съучастник на изверга ! Ще го пусне за да убива и изнасилва пак ! Дано затворниците му видят сметката то на тях в такива случай може да се разчита за разлика на държавата !

85

Анонимен

преди 4 години

В 2-та случая са сключили споразумение за признание на извършеното как извършители,но непомнещи нищо от употребата на смес/хибрид/ с алкохолни питиета,а възможно още нещо,но с отрицателни проби за доказване понеж се измъкнали от местопрестъплението с дни,но оставили за проба ДНК материал-пряк,но неизследван за остатъчни въздействия в/у ДНК на сместа поета от тях заради възможни постоянни или не във време с отрицателни следствия за развитие,но представени как енергийни хора пили таквиз напитки.

84

ХХХ

преди 4 години

*** на ЕС ........и ако оживее (дано не стане) при добро поведение и бачкане ще озлезе след 20-тина год ? Ще е на 40 години ....познайте какво ще прави ? Ще стане монах или да му мисли следващото дете ? Как може да си играете с живота на децата и като убие и изнасили още едно дете какво ще кажете бе ? "А ама ние не знаехме за намеренията му!" Пу да ви е.. м..... и магистрати ли кви сте там !

83

Само САЩ

преди 4 години

Смъртните присъди не водят до нищо, по-добре е да страда в затвора. Стига с тези смъртни присъди, това е подчовешко, бъдете по-цивилизовани.

82

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

В африка има един затвор, двор затворниците са оковани във вериги за крака и така, като куче на синджир, ама даже без верига

81

Само САЩ

преди 4 години

Трябва да стане като в САЩ- доживотна или 1345 години присъда.