11

Сливен

преди 4 години

Не говорете, като не знаете. Редовна практика е на спешна помощ от Сливен да се отнасят жестоко с нуждаещите. Заради тях загинаха много хора. Лекарите от Спешна помощ в Сливен са истински чудовища. И за тях трябва да има сурово наказание ! Който не е изгубил близък там, не знае... и да не смее да говори. Мълчете пред нещастието на хората и особено на едно малко дете! Не смейте да си отваряте устите! Че и а вас да ви сполети...

10

Анонимен

преди 4 години

Специфичен случай и на извършителя са му наложени съвкупност от присъди в последователност от действията му и начина на извършване спрямо жертвата,но като не е арестуван на место,а и никой не е казал,разказал,че доказал за специфични детайли как се е стигнало до туй като не е проследено как доказателство движение по направление,време,състояние,участие на други лица по места до това место как ОПГ по мотиви заради жестокоста на изпълнението са извикани следствието и бърза помощ,а това е процедура.

9

Владо

преди 4 години

Уважавана медия, а пък какво заглавие. "Проверяват болница". ЦСМП е в МБАЛ, но не е нейна структура. Не е и болница. Народът изглупя от неточни послания.

8

Убо, бе

преди 4 години

Добре, сменете лекарите с кадри от махалата в Сотиря, че да няма сърдити.

7

Бау

преди 4 години

Може да са всякакви, но лекар да отиде да пътува на предната седалка докато дете умира е ... проблем.

6

...

преди 4 години

Защо винаги е след дъжд - качулка?

5

Невена

преди 4 години

Да бъдеш лекар никак не е лесно, тази професия трябва да се работи от добри хора, всеотдайни,човеколюбиви,да искат да помогнат, да спасят живот!Проблемът ни е,че нашето здравеопазване стана бизнес и повечето лекари нямат сърца!

4

Анонимен

преди 4 години

Ами нали трябва да изкарат някой друг за виновен за смърта на детето. Виновният не може да е от техните, трябва да е от другите.

3

До Гледащия 3-ти

преди 4 години

Понеже явно животът им е лек, затова на цигари и алкохол.Що ти не го работиш това, ами в ранни зори се чудиш къде точно те сърби и пишеш тъпотии.Днес те ще спасят няколко човека. Ти най-много да имаш две кюфтета за обяд в местното кръчме.

2

Гледах

преди 4 години

по една ТВ шефката на спешната помощ. Изкефих се на гласа и. Такъв глас се прави с много труд под формата на цигари и алкохол.

1

алекс

преди 4 години

абе стига ни занимавахте с тия ***