10

Анонимен

преди 4 години

Това моме кое е, знае ли я някой чия е, каква е, как стана евродепутатка? Да не е поредната евроснаха нещо?

9

Анонимен

преди 4 години

Хубаво, че се опитват да представят едно младо лице в политиката. Но според мен, (говорят се общи приказки), нито показва подготвеността на поканения, нито е информативно. Показва единствено неподготвеността на водещия, който прескача от тема в тема.

8

Анонимен

преди 4 години

Англия е могъща държава и не трябва да я мислим. Там хората работят здраво. Има САЩ за ексклузивен съюзник. В един момент на всв е била единствената удържаща на немския смазващ натиск. Не разсъждавайте за Англия, все едно е България, понее няма нищо, ама нищо общо. Това е една добре работеща държава. Със или без ЕС, все им е тая. Освен това ще си спестят огромната вноска за членство в ЕС.

7

Вярно ли е ?

преди 4 години

- Вярно ли е че Бойко Тиквов е приет на 19 години в БКП ?- Да, вярно е.

6

До Вярно ли е?

преди 4 години

Не, не е вярно. Средната възраст е 56 г., а 63 е броят на членовете на младежкото БСП.

5

Вярно ли е?

преди 4 години

Вярно ли е, че в младежкото БСП средната възраст е 63 години?

4

Анонимен

преди 4 години

Преди 30 години България излезе от Социалистическия съюз без сделка. Хаосът от изчезването на старите пазари, външноикономическите връзки, навлизането на контрабандата на алкохол и цигари в България, печатането на пари от властта доведе до Преходът.

3

изнервен

преди 4 години

Какъв е този екземпляр на снимката? Някой чувал ли е за нея?

2

Бутафория

преди 4 години

Погледнете кои са сложени за евродепутати и евркомисари - само калинки. От това следва бутафорията на тези институции и на ЕС като цяло.

1

Цецо Мен

преди 4 години

Решения ли се търсят или краткосрочен кеф за чиновниците? Няма как да има система, която да поддържа такива условия за заплати и преференции както ЕС. Това се случва като живеем над възможностите си. И на човек това му се услажда и вместо да се търсят решения се говорят умни приказки...