9

Анонимен

преди 4 години

Преди десетина години тотално се разкопаваха банкетите за поставяне на кабели. Нямаше кой да им каже , че в серветутът на пътя никой няма право да прави каквото и да е. Ако сега при ремонт се скъса такъв кабел, държавата( Пътната агенция )трябва да плати на кабелджията дето се настанил е имота и ( банкета на пътя)!

8

Анонимен

преди 4 години

Държавата е я тотален провал ..... Нито една институция не работи нормално.

7

Анонимен

преди 4 години

Нищо му няма на моста. Нарочно го затвориха за да не ходят хората в Гърция

6

Ми

преди 4 години

Проверете и пожарникарите, бе. Що не са гасили както трябва за такъв значим обект. След три часа гасене с две поливачки от 20 метра ще само можеш да изгасиш на дедо ми фаса.

5

Анонимен

преди 4 години

"...Ние ще проверим и дейността на всички контролни органи, които са ангажирани с упражняването на контролни функции по закона за управление на отпадъците..."--------У нас само ЗУО-то ли работи? Що ли се сещам за една друга агенция, дето на хартия отговаря за пътищата.Те знаели ли са и ако да, каква са я свършили от пуска на магистралата насам? Или ако не, поне да бяха писали на винетката, че гражданинът-водач е длъжен да знае всичко и немедленно да информира, иначе ще го бръснат на сухо...

4

Анонимен

преди 4 години

Явно пръскачките за вода са били хакнати и не са сработили.

3

гошо тъпото

преди 4 години

ПОД МОСТОВЕТЕ НАВСЯКЪДЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА ИМА ОТПАДЪЦИ И ДРУГИ ПРЕДМЕТИ ЗА ДА НЕ ВЗРИВЯТ КОГАТО МИНАВА БОКО А ТУКА ЦЯЛ СКЛАД ТОВА ПРИ ТОШО НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ.

2

Жо

преди 4 години

АБЕ, ЩО ТАКА, говорителят на Главния прокурор отново е Румяна?По едно време Гешoff беше иззел тази функция.

1

ай сиктир

преди 4 години

Много, много не вЕрвам, но дано този път виновния си плати, а не като всеки друг път досега.