8

Факт

преди 4 години

Задачата е да се унищожат белите хора в БГ!И скандално ниските присъди за ман**ли убили бели са част от тая стратегия.Забележете,че посмелите да се защитят получават по-тежки присъди от нападателите!Хич не е случайно това!Връщането на смъртното наказание е крайно належащо!И стига с тоя ЕС,дето ни забранява всичко,което може да ни спаси като нация и държава!

7

Анонимен

преди 4 години

До номер 1Това е работа на съда.

6

Анонимен

преди 4 години

Дори да избегне доживотната, това момче живо от затвора няма да излезе!Никой не обича изнасилвачи педофили убийци.В затвора просто ще му сменят пола, а освен това едва ли ще живее дълго.

5

Анонимен

преди 4 години

Доживотен, без право на обжалване за Трифонов.

4

Ф.С.В.

преди 4 години

Като го видите свободен- суберете се тълпа и го убиите с камъни и Господ и народът да ви благодарят- ама кой хвърли камъка дето го уби? ама кой последен го хвърли? ама от кой камък умря- това ще оставим на "великото" следствие и Прокуратура-да им го ту-раОбщо взето НИКОЙ няма да е виновен !

3

мак

преди 4 години

Ще избегне доживотна, и още как. Щом признае, а законът в такива случаи намалява присъда, няма да остарее в пандиза. Някой ден ще излезе на въздух и може да повтори.

2

Анонимен

преди 4 години

Много ясно, всеки се подиграва с така наречената съдебна система.Държавата цирк, размотават е някакви циклами.

1

Анонимен

преди 4 години

Първо докажете, че е той.